Czy ktoś ma informację o wypadku ,który wydarzył się na zakręcie koło składu budowlanego STANBUD. Ponoć była to czołówka i ruch kierowany jest przez dolny Rudnik. Ktoś ma jakieś szczegółowe informację?
Czy ktoś ma informację o wypadku ,który wydarzył się na zakręcie koło składu budowlanego STANBUD. Ponoć była to czołówka i ruch kierowany jest przez dolny Rudnik. Ktoś ma jakieś szczegółowe informację?
spotkało to Twoich bliskich?! Jeśli nie to sie ciesz
Polaczki , wasza mentalność mnie dobija. Chciałem się dopytać bo to moje okolice i ktoś znajomy mógł ucierpieć. Jak nie macie nic do powiedzenia to się nie wypowiadajcie. Temat uważam za zamknięty.
[cytat=Overlord]Polaczki , wasza mentalność mnie dobija. Chciałem się dopytać bo to moje okolice i ktoś znajomy mógł ucierpieć. Jak nie macie nic do powiedzenia to się nie wypowiadajcie. Temat uważam za zamknięty.
Polaczki , wasza mentalność mnie dobija. Chciałem się dopytać bo to moje okolice i ktoś znajomy mógł ucierpieć. Jak nie macie nic do powiedzenia to się nie wypowiadajcie. Temat uważam za zamknięty.
A Ty kim jesteś jak nie Polaczkiem ? Ehh.
Jeśli Twoje tereny to powinieneś wyjść przed dom na ulice i wszystko widzieć.
marcin007 napisał spotkało to Twoich bliskich?! Jeśli nie to sie ciesz
i 14 minusów?za co? za prawdę?
porąbani tu są chyba ludzie siedzą przed kompem i minusy dają za prawdziwą odp.
a ty dajesz plusy i myślisz że z tobą jest ok?
basiek napisał/a:
Dała plus bo uważa że to co napisałem jest prawdą niejako. Dziwnie to brzmi ale tak jest. Jeśli Twoim bliskim zdarzy sie wypadek/kolizja/zderzenie to martwisz sie o nich, jest Ci z tym źle a jeśli zdarzy sie komuś obcemu to myślisz kurde współczuje tym ludziom ale ciesze że ominęło to moją dziewczyne mame, tate kuzyna czy brata..
zadzwoń na policję może ci powiedzą...
spotkało to Twoich bliskich?! Jeśli nie to sie ciesz
[cytat=Overlord]Polaczki , wasza mentalność mnie dobija. Chciałem się dopytać bo to moje okolice i ktoś znajomy mógł ucierpieć. Jak nie macie nic do powiedzenia to się nie wypowiadajcie. Temat uważam za zamknięty.
zapytaj sołtysa:-)
zapytaj tuska bo to na pewno jego wina
A Ty kim jesteś jak nie Polaczkiem ? Ehh.
no właśnie racja
marcin007 napisał spotkało to Twoich bliskich?! Jeśli nie to sie ciesz
i 14 minusów?za co? za prawdę?
a ty dajesz plusy i myślisz że z tobą jest ok?
Dała plus bo uważa że to co napisałem jest prawdą niejako. Dziwnie to brzmi ale tak jest. Jeśli Twoim bliskim zdarzy sie wypadek/kolizja/zderzenie to martwisz sie o nich, jest Ci z tym źle a jeśli zdarzy sie komuś obcemu to myślisz kurde współczuje tym ludziom ale ciesze że ominęło to moją dziewczyne mame, tate kuzyna czy brata..
http://www.pspmyslenice.pl/ tutaj masz informacje z wypadku
http://www.pspmyslenice.pl/index.php/interwencje
Dziwić może liczba fałszywych interwencji..
Jesteśmy aż tak głupi żeby sprowadzać strażaków do wymyślonych zdarzeń..
Masakra