Temat z ciekawości jak ta wieś jest postrzegana przez innych.
Szkoda, że ktoś określa tą miejscowość jednym wyrazem, znając życie, pewnie nigdy tam nie był.
Wiem z opinii ludzi, że wielu ludzi przyjeżdża na grzyby w te spokojne lasy rudnickie...
bo to jest śmieszne. Co sądzicie o Osieczanach, co sądzicie o Rudniku, za chwile będzie co sądzicie o Łękach, Stróży , Trzemeśni, Porębie, Drogini, Jasienicy, Bysinie itp. Jak masz coś fajnego w tym swoim Rudniku to się pochwal a nie zakładaj bezsensowne tematy, po co ? żeby ludzie pisali: ładna spokojna miejscowość? i co lepiej Ci się zrobi?
w takim razie ok. macie ładną salę weselną Rezydent. zadowolona?
No widzisz, teraz to całkiem inaczej brzmi.
Pewnie, że zadowolona, a wiesz co jeszcze jest w tym Rudniku, hmm, fajni ludzie, którzy myślą np. o wspomnianym chodniku, o drogach bez dziur, o kanalizacji, o wodzie miejskiej o Domu Kultury, naprawdę jest się czym chwalić...
Fajnie też że na tej stronie ktoś wymyślił dział OKOLICE.
Pewnie, że zadowolona, a wiesz co jeszcze jest w tym Rudniku, hmm, fajni ludzie, którzy myślą np. o wspomnianym chodniku, o drogach bez dziur, o kanalizacji, o wodzie miejskiej o Domu Kultury, naprawdę jest się czym chwalić...
My właśnie przeprowadziliśmy się do Rudnika. Dostaliśmy tutaj dom po cioci już praktycznie wyremontowany. Mieliśmy się tylko wprowadzić, ale mieliśmy problem z przewiezieniem paru pamiątek rodzinnych jak (fortepian i obraz na płótnie 250x130).
Hmm... a co sądzicie o Rudniku???
dziura.
ja bym nie powiedziała ze dziura szczególnie jak tam sa takie extra lasy i spokój mówie o dolnym Rudniku a czemu podjął ktoś ten temat ?
Temat z ciekawości jak ta wieś jest postrzegana przez innych.
Szkoda, że ktoś określa tą miejscowość jednym wyrazem, znając życie, pewnie nigdy tam nie był.
Wiem z opinii ludzi, że wielu ludzi przyjeżdża na grzyby w te spokojne lasy rudnickie...
bo to jest śmieszne. Co sądzicie o Osieczanach, co sądzicie o Rudniku, za chwile będzie co sądzicie o Łękach, Stróży , Trzemeśni, Porębie, Drogini, Jasienicy, Bysinie itp. Jak masz coś fajnego w tym swoim Rudniku to się pochwal a nie zakładaj bezsensowne tematy, po co ? żeby ludzie pisali: ładna spokojna miejscowość? i co lepiej Ci się zrobi?
w takim razie ok. macie ładną salę weselną Rezydent. zadowolona?
Chodnik na całej długości wsi - szacun!
Co nie zmienia faktu że bardzo dziwny temat. Wieś jak wieś. Dość duża jak na realia powiatu i z conajmniej dobrą infrastrukturą techniczną.
piękne okolice i jeszcze lepsze kobiety :) a w sobotnie wieczory tylko jedno mi sie przypomina HULAŃCE za młodu ! pozdrawiam Marek
jak pisze BoskiMarek ze kobiety to ja powiem że najlepsi mężczyźni sa w Rudniku ;)
Bo sie zaraz posikacie
no to łatwo Cię zadowolić :) :D
A był ktoś na "diabelskim kamieniu", można tam odpocząć, zapalić ognisko, i grzybków nazbierać...
RUDNIK!!
SPOKO MIEJSCE!
ALE DIABELSKI KAMIEŃ W RUDNIKU JEST PRZEPIĘKNY!!
NAPRAWDĘ WARTO GO ZOBACZYĆ!!
Idąc od strony Rudnika można podziwiać panoramę wsi, naprawdę uroczy widok.
ja mieszkam tutaj około 5 lat i naprawdę jestem zadowolony a wcześniej mieszkałem 33 lata w mieście
My właśnie przeprowadziliśmy się do Rudnika. Dostaliśmy tutaj dom po cioci już praktycznie wyremontowany. Mieliśmy się tylko wprowadzić, ale mieliśmy problem z przewiezieniem paru pamiątek rodzinnych jak (fortepian i obraz na płótnie 250x130).
Rudnik naprawde można sobie tu znaleśc dobre i spokojne miejsce do zamieszkania.
Rudnik. Byłem tam. Wczoraj.
Ps.
Parafrazując klasyka: Jaki temat taki post.