Jeżeli się chcesz coś dowiedzieć to szukaj gdzie indziej np.na portalu Dziennika Polskiego.
Miasto Info to jakby elektroniczne wydanie gazety Myślenickiej czy Głosu przeważnie same laurki,otwarcia itp.natomiast o aktualnych wydarzeniach piszą jak już wszyscy podadzą.
Jeżeli się chcesz coś dowiedzieć to szukaj gdzie indziej np.na portalu Dziennika Polskiego.
Miasto Info to jakby elektroniczne wydanie gazety Myślenickiej czy Głosu przeważnie same laurki,otwarcia itp.natomiast o aktualnych wydarzeniach piszą jak już wszyscy podadzą.
Brawo !!!! nareszcie!!!! lepiej tego nie można było ująć !!!!!! :D
Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi a lepszej strony nie znajdzie w internecie.
nie rozumiem was: najgorsza ale najlepsza - dla mnie to krytykanctwo a nie konstruktywna krytyka... poza tym każdy tu może dodać tekst zeby bylo ciekawiej - sam wysylalem czesto zdjecia i pomysly i zawsze pojawialy sie na stronie. lubie tu spedzac czas
Ktoś wie czemu droga od Brzączowic do Borzęty jest / była zamknięta i trzeba było jechać objazdem?
Wypadek był w okolicach "dolnego" przystanku
Był wypadek śmiertelny
skąd wiesz że śmiertelny?
ja to słyszałem w radiu.chyba w RMF-ie
Brawo !!!! nareszcie!!!! lepiej tego nie można było ująć !!!!!! :D
krowka i piotrek - typowi hejterzy - po co zatem komentujecie prawie pod kazdym artykulem i w kazdym temacie skoro ta strona jest taka zla?
klasyczne trolowanie ;/
Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi a lepszej strony nie znajdzie w internecie.
nie rozumiem was: najgorsza ale najlepsza - dla mnie to krytykanctwo a nie konstruktywna krytyka... poza tym każdy tu może dodać tekst zeby bylo ciekawiej - sam wysylalem czesto zdjecia i pomysly i zawsze pojawialy sie na stronie. lubie tu spedzac czas
http://www.wylogujsie.org/
Polecam Ci