Bulina to piękna pełna zieleni i świeżego powietrza wieś, leży między Uklejną a Grodziskiem i Krowią Górą . Wieś pachnąca modrzewiem , świerkiem , ziołami jest to niezwykle piękne miejsce.Takie małe czyste otoczone lasem wioseczki są najcudowniejszym miejscem na ziemi
Nie miałem na myśli konieczności komunikacji dla mieszkańców. Dojazd do domu, transport, karetka - oby nie jest koniecznością.
Natomiast quady. motory, auta, którymi właściciele chcą rycząc objechać okolicę zimą to pewna niedogodność.
I czemu od razu minusy? napisałem: "może"? Czytajcie ze zrozumieniem!
NIEDZIELNA AKCJA POLICJI NA BULINIE....
Bulina to piękna pełna zieleni i świeżego powietrza wieś, leży między Uklejną a Grodziskiem i Krowią Górą . Wieś pachnąca modrzewiem , świerkiem , ziołami jest to niezwykle piękne miejsce.Takie małe czyste otoczone lasem wioseczki są najcudowniejszym miejscem na ziemi
Zimą tam trudniej dojechać, ale może to dobrze!
Ciekawe to . A czemu dobrze?
Też jestem ciekawa czemu dobrze?
Nie miałem na myśli konieczności komunikacji dla mieszkańców. Dojazd do domu, transport, karetka - oby nie jest koniecznością.
Natomiast quady. motory, auta, którymi właściciele chcą rycząc objechać okolicę zimą to pewna niedogodność.
I czemu od razu minusy? napisałem: "może"? Czytajcie ze zrozumieniem!
Kolega się przestraszył? ;-) Wszyscy wiedzą o co chodziło ;-)
A tak na marginesie:
1. Odkąd Bulina to dzielnica Myślenice ;-)
2. Co z tą akcją?
Do strachu mi daleko! lecz bezmyślne "minusowanie" wywołuje tsunami!
Chyba jednak nie wszyscy wiedzą o co chodziło...może nas oświecisz marko?
no ja też nie wiem???
No i chyba wątek powinien być nie tutaj...
Już jest dobrze.