Zawiadomienie o XIII sesji Rady Gminy Pcim z 17.12.2015
8. Podjęcie uchwały w sprawie ustalenia miesięcznej diety dla radnych Gminy Pcim. Na taki zabiegi pieniądze się znajdą.
A jak nowego planu zagospodarowania nie ma taki i nie będzie miał być na wiosnę 2015 miał być na jesień , miał być pod koniec 2015 i nie będzie !
Przez tą biurokracje człowiek na własnej ziemi nie może nic zrobić od 3 lat nie można zacząć budowy swojego domku no bez jaj.
Polskie prawo powinno zezwalać na budowę domków jednorodzinnych dajmy na to do 120m2 na własnej działce jedynie po zgłoszeniu budowy do Gminy i tyle.
Czy radni mogą mi podnieść miesięczną pensję w końcu są wybrani dla nas i działają w naszym interesie :) I jeśli będzie taka możliwość proszę o podanie wysokości ustalonych diet na oficjalnej stronie Gminy Pcim dziękuję.
Skoro nie mogę się doprosić i otrzymać dokładnej daty zmiany planu zagospodarowania chciałbym aby wszelkie informacje o etapie prac były dostępne na stronie Gminy . Bo szanowni włodarze nie odpowiadają na e-maile a na telefonicznych rozmowach zbywają. Nie chce mi się wam przeszkadzać w Gminie gdy ciężko pracujecie przy kawce i ciasteczku prowadząc prywatne rozmowy z koleżankami bądź członkami rodziny .
czy orientuje się ktoś może z terenu gdzie można starać się o dofinansowanie do budowy studni głębinowej
Najlepiej zadzwoń do jakiejś firmy , która wierci studnie głębinowe może oni coś wiedzą na temat takich dotacji lub do gminy ale znając z autopsji w gminie niczego się nie dowiesz bo tam nikt nic nigdy nie wie.
NA 100% Gmina nie daje takich dofinansowań ( studnia we własnym zakresie)
Co sądzicie o tym miejscu , polecacie czy raczej nie ?
Pcim to nie miejsce, tylko sposób myślenia..
Miejscowość jak miejscowość co tu więcej pisać.
nie wiecie kto to popisał pod wiaduktem u nas i po wiadukcie groźby Na Mase i Stanka ?
pcim to nie miejscowość to stan umysłu
http://www.portalspozywczy.pl/technologie/wiadomosci/daniel-obajtek-bedzie-pelnil-obowiazki-prezesa-arimr,122392.html
duśka 84 co ten artykuł ma wspólnego z tematem?
Jak to co? Obajtka. Toż on z Pcimia właśnie.
Obajtek jest ze Stróży z cała pewnością , a pracuje w Urzędzie , który ma siedzibę w Pcimiu
Jest ze Stróży - rola Zarębki.
dokładnie
Niestety nie Zarębki tylko TOTOWO! :-)
Jest z roli Totowo jak już cos. Zajmujcie sie plotkami i nawet nie wiesz co piszesz
Zawiadomienie o XIII sesji Rady Gminy Pcim z 17.12.2015
8. Podjęcie uchwały w sprawie ustalenia miesięcznej diety dla radnych Gminy Pcim. Na taki zabiegi pieniądze się znajdą.
A jak nowego planu zagospodarowania nie ma taki i nie będzie miał być na wiosnę 2015 miał być na jesień , miał być pod koniec 2015 i nie będzie !
Przez tą biurokracje człowiek na własnej ziemi nie może nic zrobić od 3 lat nie można zacząć budowy swojego domku no bez jaj.
Polskie prawo powinno zezwalać na budowę domków jednorodzinnych dajmy na to do 120m2 na własnej działce jedynie po zgłoszeniu budowy do Gminy i tyle.
poprawka nie 17 a 28 grudnia ma być.
Czy radni mogą mi podnieść miesięczną pensję w końcu są wybrani dla nas i działają w naszym interesie :) I jeśli będzie taka możliwość proszę o podanie wysokości ustalonych diet na oficjalnej stronie Gminy Pcim dziękuję.
Skoro nie mogę się doprosić i otrzymać dokładnej daty zmiany planu zagospodarowania chciałbym aby wszelkie informacje o etapie prac były dostępne na stronie Gminy . Bo szanowni włodarze nie odpowiadają na e-maile a na telefonicznych rozmowach zbywają. Nie chce mi się wam przeszkadzać w Gminie gdy ciężko pracujecie przy kawce i ciasteczku prowadząc prywatne rozmowy z koleżankami bądź członkami rodziny .
za każdym kolejnym razem po prostu do nich pisma pisz i pisz aż do znudzenia(i nie przeszkadzaj bo im cafe stygnie )
co z Wójtem , gdzie on ???
Może już siedzi za łapówki? Może wreszcie wyrok w sprawie już zapadł?
Chociaż, teraz to każdego winnego z PiS uniewinniają.
Przecież było głośno o tym awansował na szefa jakiejś instytucji chyba agencja rolna czy coś takiego
http://www.arimr.gov.pl/aktualnosci/artykuly/daniel-obajtek-prezesem-arimr.html
A ram cam cam...
że prezesem ARiMR został to się wie , ale zniknął jak kamfa , jakieś wybory będą wie ktoś coś
czy orientuje się ktoś może z terenu gdzie można starać się o dofinansowanie do budowy studni głębinowej
Najlepiej zadzwoń do jakiejś firmy , która wierci studnie głębinowe może oni coś wiedzą na temat takich dotacji lub do gminy ale znając z autopsji w gminie niczego się nie dowiesz bo tam nikt nic nigdy nie wie.
NA 100% Gmina nie daje takich dofinansowań ( studnia we własnym zakresie)