Chciałam spytać ludzi z gminy Sułkowice czy osoby składające wniosek po początku maja juz dostały pieniążki? I czy są tutaj osoby , które dostały w gminie Sułkowice 500+ także na pierwsze dziecko?
*/administratora proszę o nieusuwanie tego wątku - ponieważ podobny wątek w zakładce - Myślenice dotyczy stricte Myślenic a mi chodzi o gmine i o te sprawy w Sułkowicach i okolicach/
Chciałam spytać ludzi z gminy Sułkowice czy osoby składające wniosek po początku maja juz dostały pieniążki? I czy są tutaj osoby , które dostały w gminie Sułkowice 500+ także na pierwsze dziecko?
*/administratora proszę o nieusuwanie tego wątku - ponieważ podobny wątek w zakładce - Myślenice dotyczy stricte Myślenic a mi chodzi o gmine i o te sprawy w Sułkowicach i okolicach/
Znajoma należy pod Sulkowice. Skladala na 1 dziecko na poczatku kwietnia i do tej pory jeszcze nic nie dostala
aha czyli Sułkowice jeszcze nie dostawały 500+
Witam Sułkowice już dawno wypłacają na 1 dziecko też . Ja dostałam 20 kwietnia
ja złożyłam na początku maja i do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi czy dostane czy nie (pierwsze dziecko)
od kiedy do kiedy gmina Sułkowice przelewa pieniądze z 500+ ?
Ja składałam wniosek końcem kwietnia. 18 maja wyrównali mi za kwiecień, a 20 maja wypłacili za maj. Pobieram na pierwsze i drugie dziecko
A decyzję przed wypłata dostałaś? ja składałam na początku maja - ale ani decyzji odmownej ani pozytywnej no cisza zupełna..
Decyzję dostałam z dużym opóźnieniem. Najpierw wypłacili pieniądze.