[quote=gość: mikel] Witam co Nowego i zaskakującego w polplascie [/quote]
Nic ciekawego , oczekujemy na dalsze pogorszenie warunków pracy jak i ucięcie zarobków na rzecz lizusów.... :) ..... bez narzekania z uśmiechem na twarzy :)
[quote=gość: wyrozumiały] gość: mikel napisał/a: Witam co Nowego i zaskakującego w polplascie
Nic ciekawego , oczekujemy na dalsze pogorszenie warunków pracy jak i ucięcie zarobków na rzecz lizusów.... :) ..... bez narzekania z uśmiechem na twarzy :) [/quote]
a jakie masz ostatnio pogorszenie warunków? na co właściwie narzekasz?
[quote=gość: taka sobie...] warunki są dobre tylko złe traktowanie ludzi "przepraszam ze sie wtrącam w rozmowę ale takie jest moje zdanie" [/quote]
własnie ze ja tego nie widze, wydaje mi sie ze to normalne co sie dzieje w zakladzie, w kazdej firmie produkcyjnej sa jakies normy i jakies zasady, a za reklamacje sie rozlicza ludzi, chyba nic dziwnego nie widze wiec w traktowaniu ludzi takim jakie jest.
ALE pieprzycie głupoty nie wszyscy dostali bony a po za tym jak bylibyście w temacie to wiecie że na przełomie kwietnia będą zwolnienia pogadajcie z byłym gliną(teraz kierowca kierownika)
wyzysk jest i będzie co do kasy w polplast wypłaty są różne wszystko zależy od księżniczek zmianowych gdy zdają kwartalny raport kierowniczkom którzy uważają się za zbawicieli narodu myślenickiego
dyerktor polplastu zwariowl wczoraj swieto ustatowo wolne a on zmusil pracowników do pracy poprostu paranoja nie boi sie inspekcji pracy ale to zostalo zgloszone wiec tylko trzekac na konsekwensje
[quote=gość: patii23333] dyerktor polplastu zwariowl wczoraj swieto ustatowo wolne a on zmusil pracowników do pracy poprostu paranoja nie boi sie inspekcji pracy ale to zostalo zgloszone wiec tylko trzekac na konsekwensje [/quote] http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/3407,dni_wolne_w_zmianowym_systemie_pracy.html
polecam kto nie zorientowany, w systemie 4 brygadowym to całkiem normalne
W czwartek "na bramie" zostawiliśmy formularz w sprawie referendum na temat wieku emerytalnego. Ochroniarz- okularnik , dzisiaj odebraliśmy papiery od innego (takiego wysokiego dziadka) który nas zapewniał że pokazywał ów formularz pracownikom ale nikt się nie podpisał (sporo tu też naszej winy ale nieważne). Stąd proste pytanie (które nie daje mi spokoju) "dziadek" kłamał czy nie ?
średnio zatrudniają kilka osób co jakiś czas, a później nie przedłużają im umowy, albo ludzie sami odchodzą bo nie mają ochoty pracować w takiej atmosferze więc LOGICZNE jest że kogoś muszą zatrudnić na miejsce tych co odeszli.
jakby nie zwalniali i zatrudniali to byłby powód do radości.
a zwolnienia i potem zatrudnienia to smutne.
[quote=gość: %%%%%%%%%%%%%] średnio zatrudniają kilka osób co jakiś czas, a później nie przedłużają im umowy, albo ludzie sami odchodzą bo nie mają ochoty pracować w takiej atmosferze więc LOGICZNE jest że kogoś muszą zatrudnić na miejsce tych co odeszli.
a zwolnienia i potem zatrudnienia to smutne. [/quote]
skad wiesz ze nie przedluzaja umow? jak pracowalam jeszcze w tamtym roku to bylo nas ok 100 osob a teraz jest prawie 200, chyba piszesz glupoty
stąd wiem bo rowniez pracuje, dluzej niz rok.
stąd wiem bo moge wymienic wiele osob ktorym nie przedluzono umow.
stąd wiem bo znam ludzi i widze kto przychodzi kto odchodzi.
[quote=gość: mikel] Witam co Nowego i zaskakującego w polplascie [/quote]
Nic ciekawego , oczekujemy na dalsze pogorszenie warunków pracy jak i ucięcie zarobków na rzecz lizusów.... :) ..... bez narzekania z uśmiechem na twarzy :)
[quote=gość: wyrozumiały] gość: mikel napisał/a: Witam co Nowego i zaskakującego w polplascie
Nic ciekawego , oczekujemy na dalsze pogorszenie warunków pracy jak i ucięcie zarobków na rzecz lizusów.... :) ..... bez narzekania z uśmiechem na twarzy :) [/quote]
a jakie masz ostatnio pogorszenie warunków? na co właściwie narzekasz?
warunki są dobre tylko złe traktowanie ludzi "przepraszam ze sie wtrącam w rozmowę ale takie jest moje zdanie"
[quote=gość: taka sobie...] warunki są dobre tylko złe traktowanie ludzi "przepraszam ze sie wtrącam w rozmowę ale takie jest moje zdanie" [/quote]
własnie ze ja tego nie widze, wydaje mi sie ze to normalne co sie dzieje w zakladzie, w kazdej firmie produkcyjnej sa jakies normy i jakies zasady, a za reklamacje sie rozlicza ludzi, chyba nic dziwnego nie widze wiec w traktowaniu ludzi takim jakie jest.
A z jakiej to pozycji piszesz kierowniczej?
[quote=gość: sander] A z jakiej to pozycji piszesz kierowniczej? [/quote]
czemu kierowniczej, to nie mozna miec swojego zdania? sa gorsze miejsca
ALE pieprzycie głupoty nie wszyscy dostali bony a po za tym jak bylibyście w temacie to wiecie że na przełomie kwietnia będą zwolnienia pogadajcie z byłym gliną(teraz kierowca kierownika)
wyzysk jest i będzie co do kasy w polplast wypłaty są różne wszystko zależy od księżniczek zmianowych gdy zdają kwartalny raport kierowniczkom którzy uważają się za zbawicieli narodu myślenickiego
dyerktor polplastu zwariowl wczoraj swieto ustatowo wolne a on zmusil pracowników do pracy poprostu paranoja nie boi sie inspekcji pracy ale to zostalo zgloszone wiec tylko trzekac na konsekwensje
[quote=gość: patii23333] dyerktor polplastu zwariowl wczoraj swieto ustatowo wolne a on zmusil pracowników do pracy poprostu paranoja nie boi sie inspekcji pracy ale to zostalo zgloszone wiec tylko trzekac na konsekwensje [/quote]
http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/3407,dni_wolne_w_zmianowym_systemie_pracy.html
polecam kto nie zorientowany, w systemie 4 brygadowym to całkiem normalne
co tam słychać w polplaście ? Dajcie jakieś ploteczki.
a kim ty jesteś że tak cię interesują ploteczki z polplastu?
[quote=gość: xxxxxxxxxx] a kim ty jesteś że tak cię interesują ploteczki z polplastu? [/quote]
Sam dyrektor a co? :)
W czwartek "na bramie" zostawiliśmy formularz w sprawie referendum na temat wieku emerytalnego. Ochroniarz- okularnik , dzisiaj odebraliśmy papiery od innego (takiego wysokiego dziadka) który nas zapewniał że pokazywał ów formularz pracownikom ale nikt się nie podpisał (sporo tu też naszej winy ale nieważne). Stąd proste pytanie (które nie daje mi spokoju) "dziadek" kłamał czy nie ?
KLAMAŁ NIC NIE WIDZIELISMY
A kto jest dyrektorem Książarczyk? A Pracuje u Was Baraniak? Dajcie znać.
co taki zastój na forum. Nic nie piszecie. Co nowego słychać?
Zapytaj wysokiego ciecia na bramie, on wszystko Ci opowie :-P
No ten wysoki siwy papla jedna on wszystko wie, kto z kim gdzie jak o której godzinie ,chyba koleś szuka zbiorów do swojej pierwszej książki:)
dwie osoby zwolnili to nowe wiesci z polplastu
Z której zmiany te zwolnienia ?
a wiecie kogo zwolnili??
[quote=gość: patii23333] dwie osoby zwolnili to nowe wiesci z polplastu [/quote]
a to ze zatrudnili chyba z 6 osob to juz nie piszesz?
średnio zatrudniają kilka osób co jakiś czas, a później nie przedłużają im umowy, albo ludzie sami odchodzą bo nie mają ochoty pracować w takiej atmosferze więc LOGICZNE jest że kogoś muszą zatrudnić na miejsce tych co odeszli.
a zwolnienia i potem zatrudnienia to smutne.
[quote=gość: %%%%%%%%%%%%%] średnio zatrudniają kilka osób co jakiś czas, a później nie przedłużają im umowy, albo ludzie sami odchodzą bo nie mają ochoty pracować w takiej atmosferze więc LOGICZNE jest że kogoś muszą zatrudnić na miejsce tych co odeszli.
a zwolnienia i potem zatrudnienia to smutne. [/quote]
skad wiesz ze nie przedluzaja umow? jak pracowalam jeszcze w tamtym roku to bylo nas ok 100 osob a teraz jest prawie 200, chyba piszesz glupoty
stąd wiem bo rowniez pracuje, dluzej niz rok.
stąd wiem bo moge wymienic wiele osob ktorym nie przedluzono umow.
stąd wiem bo znam ludzi i widze kto przychodzi kto odchodzi.
masz jeszcze jakies pytania?