Witam !
Mam do wyprawienia skórę z cielęcia , a słyszałem , że w Myślenicach ktoś to robi....
(podobno na ul. Mickiewicza)
Będę wdzieczny za każdą informacje na ten temat....(najlepiej nr.tel. bo szkoda mi zmarnować skóry....a nie chcę jechać w ciemno do Myślenic....) Mam kawałek drogi, mieszkam w Bochni...
Czekam na szybką reakcje...
Z góry dziękuję...
Artchi...
[quote=Artchi] Witam !
Mam do wyprawienia skórę z cielęcia , a słyszałem , że w Myślenicach ktoś to robi....
Będę wdzieczny za każdą informacje na ten temat....(najlepiej nr.tel. bo szkoda mi zmarnować skóry....a nie chcę jechać w ciemno do Myślenic....) Mam kawałek drogi, mieszkam w Bochni...
Z góry dziękuję...
Artchi... [/quote]
Ja sobie zagooglałem i wyszło mi:
Czy to tak naprawdę trudno wrzucić w google? :(
A potem się irytujesz jak jakiś idiota odpisze Ci o śrubokrętach...
Kiedyś skóry wyprawiał Zbigniew Murzyn, on jest chyba nawet po garbarstwie , nie wiem czy teraz jeszcze się tym zajmuje , bo obecnie uczy chemii w liceum w Myslenicach , ale wiedzę ma, więc jeśli tylko potrzebne odczynniki ma , to pewnie by Ci to zrobił.
Mieszka na ul.Ujejskiego , na dolnym przedmieściu, numeru domu nie znam,
ale jak co , to szukaj obok Sawickich i obok zakładu stolarskiego Kaleta, ktos Cię na pewno pokieruje.
mozesz po prostu napisac prywatną wiadomość i zapytać.
Witam !
Z góry dziękuję...
Artchi...
słyszałem że naprzeciwko starostwa wyprawiają skóry ale tylko z tatrzańskich misiów !!!!!!!!!!!
widziałem fajne u Wilczyńskiego z dużym WYTRZESZCZEM??????/
[quote=Artchi] Witam !
Z góry dziękuję...
Artchi... [/quote]
Ja sobie zagooglałem i wyszło mi:
Czy to tak naprawdę trudno wrzucić w google? :(
A potem się irytujesz jak jakiś idiota odpisze Ci o śrubokrętach...
Kiedyś skóry wyprawiał Zbigniew Murzyn, on jest chyba nawet po garbarstwie , nie wiem czy teraz jeszcze się tym zajmuje , bo obecnie uczy chemii w liceum w Myslenicach , ale wiedzę ma, więc jeśli tylko potrzebne odczynniki ma , to pewnie by Ci to zrobił.
Mieszka na ul.Ujejskiego , na dolnym przedmieściu, numeru domu nie znam,
ale jak co , to szukaj obok Sawickich i obok zakładu stolarskiego Kaleta, ktos Cię na pewno pokieruje.
mozesz po prostu napisac prywatną wiadomość i zapytać.
Dzięki za szybkie odpowiedzi...
Dalej już sobie jakoś poradzę .
Jeszcze raz dzięks !!
Artchi...