O życiu codziennym w firmach i zakładach pracy
witam , może ktoś polecić dobrego elektryka z okolic Myślenic? zależny mi na jakości i przystępnej cenie, tylko na markowym materiale( telefonika, nkt)
witam, firma godna polecenia stachel. Młodzi ale, znają się na rzeczy. polecam stachel.pl
Wybudowałeś dom i nie zaplanowałeś wcześniej elektryka ???????? a teraz szukasz na ostatnią chwilę ???? śmieszny jesteś .
Wszystko jest do zrobienia. Ale akurat nie mam dobrego zdania o prywatnych inwestorach, którzy teraz budują swoje domy. Temat długi i nie na forum...
Jak jesteś konkretny gość, to się odezwij na priv. z nr. telefonu. Podjadę i porozmawiamy.
Ale jeśli chcesz to zrobić po łebkach i byle było, to szkoda Twojego i mojego czasu...
witam ,
może ktoś polecić dobrego elektryka z okolic Myślenic?
zależny mi na jakości i przystępnej cenie, tylko na markowym materiale( telefonika, nkt)
witam,
firma godna polecenia stachel. Młodzi ale, znają się na rzeczy. polecam
stachel.pl
Wybudowałeś dom i nie zaplanowałeś wcześniej elektryka ???????? a teraz szukasz na ostatnią chwilę ???? śmieszny jesteś .
Wszystko jest do zrobienia. Ale akurat nie mam dobrego zdania o prywatnych inwestorach, którzy teraz budują swoje domy. Temat długi i nie na forum...
Jak jesteś konkretny gość, to się odezwij na priv. z nr. telefonu. Podjadę i porozmawiamy.
Ale jeśli chcesz to zrobić po łebkach i byle było, to szkoda Twojego i mojego czasu...