I jak tam dalej chętni do pracy w Cooperze, za 10 zł brutto/ h ?
Jakie 10zl brutto/h??? troche sie pomyliles/as, teraz stawka wynosi dla nowo przyjetych 11,60zl brutto /h o ile sie nie myle. Po roku czasu stawka sie podnosi
A ja słyszałem że, zmieniły się tam zasady nowa tu o nowym kierowniku czy coś.
Nowi pracownicy będą mieć minimum , starzy zostają na starych warunkach.
ludzie jeśli myślicie o godziwej zapłacie za swój czas poświęcony codziennie u pracodawcy to myślcie raczej o pracy zagranicą, tam się będziecie zastanawiać czy dostaniecie 10 lub 11,60 euro lub funtów
Ewa chyba masz troche oliwy w głowie i pomyśl że jak będą przyjęcia to i tak nikt ci tu nie napiszę wcześniej tylko jak ktoś bedzie miał informacje że są przyjęcia to będzie informował swoich znajomych którzy szukają pracy a na końcu tutaj napisza.... Sorry ale prawda jest bolesna . Lepiej dzwoń tam co jakiś czas i pytaj.... Kto pierwszy ten lepszy.... Powodzenia ci życze.
nie ma szans , połowa CV w Cooper jest wywalana do kosza , masz kogoś tam znajomego to dzięki komuś w cooper sobie ułatw załatwienie tam pracy.
Dzięki za info ;)
I jak tam dalej chętni do pracy w Cooperze, za 10 zł brutto/ h ?
Jakie 10zl brutto/h??? troche sie pomyliles/as, teraz stawka wynosi dla nowo przyjetych 11,60zl brutto /h o ile sie nie myle. Po roku czasu stawka sie podnosi
to się trochę mylisz - 10pln/h brutto a po roku 11,6pln
Ludzie uciekajcie z tego kraju jak najszybciej..
Kto Ci takich głupot naopowiadal??? zaczyna sie od 11.60brutto/h
Są jakieś przyjęcia teraz w Cooperze? ??
Nie masz racji Basiulka. Zaczyna się od 10zł /brutto a po pół roku 11,60/brutto. Sprawdź dokładnie.
11, 60? I to jest ten cooperowski dobrobyt? Hahahahaha
Powtarzam pytanie, Są jakieś przyjęcia teraz w Cooperze? ??
codziennie i to kilka samochodów
ok, rozumiem
nie ma przyjeć na tą chwile, kobiet jest az za duzo , za to moga byc przyjecia dla facetow, choc o tym tez nic nie slyszalam poki co
A ja słyszałem że, zmieniły się tam zasady nowa tu o nowym kierowniku czy coś.
Nowi pracownicy będą mieć minimum , starzy zostają na starych warunkach.
Czy teraz ktoś wie coś o przyjęciach?
Ktoś tutaj się zna na wtryskarkach? Mam kilka pytań, jeśli jest tu ktoś, czekam na info mtrojanowska@cbsbutler.de :)
Nie ma przyjec
Dajcie znać jak już będzie po przyjęciach tzn. jak już kogoś przyjmą.
Nikt nie wie nic o wtryskarkach? Ekstruzji? Proszę... mtrojanowska@cbsbutler.de
Taak. Jak na razie to 10 osób poleciałooo....na Drogowców.
Może ktoś napisać w jakiej wysokości dostaje się wynagrodzenie miesięczne w tej firmie?
Jaki jest system pracy? Jaka stawka godzinowa?
ludzie jeśli myślicie o godziwej zapłacie za swój czas poświęcony codziennie u pracodawcy to myślcie raczej o pracy zagranicą, tam się będziecie zastanawiać czy dostaniecie 10 lub 11,60 euro lub funtów
Wie ktoś może czy będą jakieś przyjęcia do coopera na początku 2015 roku? Interesuje mnie nawt dojazd do Bielska?
Ewa chyba masz troche oliwy w głowie i pomyśl że jak będą przyjęcia to i tak nikt ci tu nie napiszę wcześniej tylko jak ktoś bedzie miał informacje że są przyjęcia to będzie informował swoich znajomych którzy szukają pracy a na końcu tutaj napisza.... Sorry ale prawda jest bolesna . Lepiej dzwoń tam co jakiś czas i pytaj.... Kto pierwszy ten lepszy.... Powodzenia ci życze.