22.00 Muzyka Dla Wszystkich
23.45 Życzenia Noworoczne Burmistrza Miasta i Gminy Myślenice Macieja Ostrowskiego
24.00 Pokaz Sztucznych Ogni /10 minut/
24.10 do 1.00 Muzyka Dla Wszystkich
1.00 Zakończenie Nocy Sylwestrowej
[quote=bartek]
22.00 Muzyka Dla Wszystkich[/quote]
To się okaże ;)
[quote=bartek]23.45 Życzenia Noworoczne Burmistrza Miasta i Gminy Myślenice Macieja Ostrowskiego[/quote]
Podaruję sobie.
Tak wogule to czego można się spodziewać na naszym myślenickim rynku w sylwestra?? ...raczej niczego ciekawego , i do tego już jesteśmy przyzwyczajeni...
No bo co...? Jakiś patefon czy grająca budka (byle by coś grało) , życzenia z okienka od pana burmistrza , no i te sztuczne ognie może godne jakiejś uwagi.
Schemat jak co roku. pamiętam że kilka lat temu odbyła na rynku jedna fajna sylwestrówa , wtedy się coś fajnego działo na dużej scenie.
Ale osobiście jeśli nie jestem poza miastem , to w sylwestra na rynku zawsze jestem , chociaż teraz to już raczej z sentymentu ;-)
Ja w tym roku spędzę Sylwestra po raz pierwszy z dala od Myślenic. Faktycznie, kilka lat temu (o ile dobrze pamiętam sylwestry 98/99 oraz 99/2000) były bardzo udane, tak ostatnie przyzwyczaiły nas faktycznie do monotonii. Sam osobiście oczekuję czegoś więcej po bardzo pracowitym dla mnie roku i tą noc mam zamiar spędzić bardzo wyjątkowo :)
Wie może ktos o jakichs fajnych imprezach w sylwka w myslenicach lub okolicach bez wczśniej zarezerwowanych biletów??? Cos do poskakania, potańczenia i zabawy:)
witam. wie ktoś co będzie się działo w sylwestra na rynku w Myślenicach? Jakieś występy czy coś :D
pozdrawiam
Będzie się działo jak bysina i borzęta sie zjadą
hehe podejrzewam a jacyś artyści?
Wolna grupa Bukowina i Kabaret pod Egidą
hmmm zrobiło się nieciekawie :)
[quote]Wolna grupa Bukowina i Kabaret pod Egidą[/quote]
No z taką ekipą to kupię więcej alkoholu :P
cieniutko nie?? mógłby max farenthide np wpaść :D
chyba was rozczaruje - nuda jak co roku ;/
22.00 Muzyka Dla Wszystkich
23.45 Życzenia Noworoczne Burmistrza Miasta i Gminy Myślenice Macieja Ostrowskiego
24.00 Pokaz Sztucznych Ogni /10 minut/
24.10 do 1.00 Muzyka Dla Wszystkich
1.00 Zakończenie Nocy Sylwestrowej
http://www.miasto-info.pl/kalendarz/267
kurde ;/ szkoda a w krk też nudy w tym roku :)
[quote=bartek]
22.00 Muzyka Dla Wszystkich[/quote]
To się okaże ;)
[quote=bartek]23.45 Życzenia Noworoczne Burmistrza Miasta i Gminy Myślenice Macieja Ostrowskiego[/quote]
Podaruję sobie.
[quote=bartek]
http://www.miasto-info.pl/kalendarz/267[/quote ]
Dla takich chwil warto zyć :)
Tak wogule to czego można się spodziewać na naszym myślenickim rynku w sylwestra?? ...raczej niczego ciekawego , i do tego już jesteśmy przyzwyczajeni...
No bo co...? Jakiś patefon czy grająca budka (byle by coś grało) , życzenia z okienka od pana burmistrza , no i te sztuczne ognie może godne jakiejś uwagi.
Schemat jak co roku. pamiętam że kilka lat temu odbyła na rynku jedna fajna sylwestrówa , wtedy się coś fajnego działo na dużej scenie.
Ale osobiście jeśli nie jestem poza miastem , to w sylwestra na rynku zawsze jestem , chociaż teraz to już raczej z sentymentu ;-)
Ja w tym roku spędzę Sylwestra po raz pierwszy z dala od Myślenic. Faktycznie, kilka lat temu (o ile dobrze pamiętam sylwestry 98/99 oraz 99/2000) były bardzo udane, tak ostatnie przyzwyczaiły nas faktycznie do monotonii. Sam osobiście oczekuję czegoś więcej po bardzo pracowitym dla mnie roku i tą noc mam zamiar spędzić bardzo wyjątkowo :)
Pozdrawiam
Wie może ktos o jakichs fajnych imprezach w sylwka w myslenicach lub okolicach bez wczśniej zarezerwowanych biletów??? Cos do poskakania, potańczenia i zabawy:)
a ten sylwester na chełmie mógłby ktoś coś przyblizyć? bedzie jakas muza, jakies miejsce do siedzenia?
[quote=Sigwald]a ten sylwester na chełmie mógłby ktoś coś przyblizyć? bedzie jakas muza, jakies miejsce do siedzenia?[/quote]
http://www.zima.zarabiesport.pl/pl_,aktualnosci,78.php