Należy go zastąpić Orlen, będzie tanio jak na Auchen.
Możesz rozwinąć bonie rozumiem co chciałeś powiedzieć. Ja napisałem, żeby podziękować p. Lampie, który jest monopolistą na naszym terenie, bo należą do niego wszystkie stacje poza Orlenem na Tarnówce i może dyktować ceny.
A co Ty chciałeś powiedzieć?
Przy Auchanie też ponoć do Stasia należy. Mówi Ci coś słowo franszyza?
To straszne zawiła polszczyzna, takie słowa... a skąd ty je znasz, musisz dużo czytać i bywać w towarzystwie albo może robiłeś kursy zaoczne w tym kierunku.
Ale żeby mieć taką wiedzę... o to cię nie posądzałem.
Składam ci serdeczne gratulacje, jesteś wielki jak posiadłeś tak wielką wiedzę.
Dzięki tobie i ja doświadczyłem tego szczęścia.
A ja znasz cały biznes, to może i ty przy Auchenie prowadzisz jakąś stację, a jeżeli nie to życzę ci wielkiego kredytu i konkurowania z Auchen, jesteś bystrzacha załatwisz ich w pół roku.
"Gienia Ty się jeszcze jakich języków przy mnie nauczysz" :-))) ale nie złapałeś bo prawidłowo jest franczyza, nie martw się większość popełnia ten błąd.
To straszne zawiła polszczyzna, takie słowa... a skąd ty je znasz, musisz dużo czytać i bywać w towarzystwie albo może robiłeś kursy zaoczne w tym kierunku.
A ja znasz cały biznes, to może i ty przy Auchenie prowadzisz jakąś stację, a jeżeli nie to życzę ci wielkiego kredytu i konkurowania z Auchen, jesteś bystrzacha załatwisz ich w pół roku.
I znowu jak brak Ci argumentów próbujesz obrócić temat w głupawy żart....
Oj bono, bono ...
ale postanowiłem wobec Ciebie zastosować maksymę Marka Twaina :
[i]Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. [/i]
Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
"Gienia Ty się jeszcze jakich języków przy mnie nauczysz" :-))) ale nie złapałeś bo prawidłowo jest franczyza, nie martw się większość popełnia ten błąd.
Bono tylko po francusku. Trochę gdzieś, coś liznął...
Najdroższe stacje paliw w Myślenicach masakra
Podziękuj p. Lampie
Należy go zastąpić Orlen, będzie tanio jak na Auchen.
Możesz rozwinąć bonie rozumiem co chciałeś powiedzieć. Ja napisałem, żeby podziękować p. Lampie, który jest monopolistą na naszym terenie, bo należą do niego wszystkie stacje poza Orlenem na Tarnówce i może dyktować ceny.
A co Ty chciałeś powiedzieć?
Ta nowa stacja Orlen koło Kauflanda też do p. Lampy należy?
Przy Auchanie też ponoć do Stasia należy. Mówi Ci coś słowo franszyza?
https://www.youtube.com/watch?v=P7GYT8nefSI
Oj bono, bono ...
Wstałaś już?
Oj bono, bono ...
Spisz już?
Nie
[i]Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. [/i]
I tak trzymaj.
Bono tylko po francusku. Trochę gdzieś, coś liznął...
https://pl.wikipedia.org/wiki/Franszyza
https://pl.wikipedia.org/wiki/Franczyza
Ok, ale dlaczego na Tarnówce ceny są zbliżone do Lampy? Kto komu dyktuje ceny?!