No i ta trzecia karta do głosowania.
sprawdzająca poziom intelektualny wyborcy.
Jak ją odbierzesz, toś jołop, któremu można
wmówić że białe jest czarne.
A to dla rządzących najbardziej wartościowy
wyborca.
Jest równość wyborcza, mimo że opozycja mówi o jej braku.
PiS ma państwową telewizje jako swoją,
ale opozycje sponsoruje USA i dało im swoją telewizję.
Wiec mówienie że telewizja rządowa nie pokazuje kampanii opozycji tylko swoich, to jednak TVN z USA równoważy przekaz, pokazując kampanie i rządzących
i opozycji.
Można by jedynie mieć do amerykańskiej tv pretensje,
że niepotrzebnie pokazuje kampanie PiS, ale to taki
demokratyczny defekt , Amerykanów.
Wiec mówienie że telewizja rządowa nie pokazuje kampanii opozycji tylko swoich, to jednak TVN z USA równoważy przekaz, pokazując kampanie i rządzących
i opozycji.
Trochę się mylisz, tvpis prawie 100% zasięgu, amerykanie tylko około 70% . 30 % zaczadzonych (zapisionych) robi różnicę
Trochę się mylisz, tvpis prawie 100% zasięgu, amerykanie tylko około 70% . 30 % zaczadzonych (zapisionych) robi różnicę
Ale zawsze myślałem, że sypią nam piasek w oczy UE i Niemcy, a tu jeszcze Ameryka.
Biednemu zawsze wiatr w oczy.
A przecież już jesteśmy potęgą. Tylko Arabowie nam nie szkodzą.
Robicie sobie zarty,ale KAZDY wyborca POWINIEN brac dzial w wyborach bo to jego dorosle zycie,wiec na kogo zaglosuje to z takimi efektami bedzie sie musial liczyc.
Warto a wlasciwie OBOWIAZKOWO nalezy sie zapoznac co KTORY komitet wyborczy oferuje.
Te podstawowe programy
zobaczyc co przez te lata robili,jak glosowali w sejmie.
Zastanowmy sie czego tak naprawde oczekujemy,co dla nas najwazniejsze.
I zwrocmy uwage na to CO MA BYC ,a nie to co BYLO.
Bo to podroz do przyszlosci a nie przeszlosci.
Dziwi mnie,ze najwieksi liderzy nie chca ze soba oficjalnie rywalizowac na argumenty
ciagle tylko opluwanie ,ale nie ROZMOWA NA NASZYCH OCZACH NA ZYWO.
Manipuluja nami jak chca
DLACZEGO =MY NAROD=LUDZIE
skoro tak wiele nam sie nie podoba ,nie wyjdziemy na ulice
skoro nie da sie normalie rozmawiac to trzeba chyba protestowac
ale tlumnie
chyba nie doczekam czasow,zeby w SEJMIE zobaczyc nowe twarze.
NOWE,a nie te same od 1989.
te,ktore zawiodly nas juz wielokrotnie.
KPIA z nas w zywe oczy.
Nie mamy nikogo odwaznego NOWEGO
Juz teraz za pozno,ale zobaczcie.........
ktokolwiek nie wygra ,w lawach sejmowych nadal zostana te same twarze
...............................
i kolejny etap komisji Macierewicza
Ja sobie nie robię żartów, jest dobrze, jesteśmy potęgą, wszyscy nas cenią, liczą się z nami, zarabiamy dużo,
i budujemy największe lotnisko w Europie.
Ja w to wierze, co mówi prezes i dobrze mi z tym.
To tak jak wiara w lek. Wtedy jest bardziej skuteczny.
Moja wiara jest tak wielka, że wierzę w państwowy samochód elektryczny, który technologią i ceną wykosi konkurencję z Europy i Azji.
Taka siła jest państwowych polskich koncernów .
Na świecie jeszcze tego nie odkryli
Rządy Japonii, Korei, Niemiec, wykupią wszystkie prywatne koncerny samochodowe, jak zobaczą sukces państwowej Izery.
Nie wiem, czy wszyscy zauważyli pewną prawidłowość: im więcej afer pis zostaje ujawnianych w ostatnim czasie tym większe notowania wyborcze tej partii....
Niedługo bedzie oficjalne otwarcie szkoły w Trzebuni - bedzie podobno garnek oświaty i świta . Moze by tak oficjalnie powitać ministra edukacji godnymi transparentami ?????
Mnie napastuje na YT reklama PiSu, jak to dbają o nasz powiat, że nawet most w Pcimiu wyremontowali. No to jadę dziś na pewniaka, bo most na YT widziałam. A tam, k..., dalej wahadło.
K) [cytat=aleex]Mnie napastuje na YT reklama PiSu, jak to dbają o nasz powiat, że nawet most w Pcimiu wyremontowali. No to jadę dziś na pewniaka, bo most na YT widziałam. A tam, k..., dalej wahadło
Kłamali..... Kłamią........ I kłamać będą.......
Na mnie pewnie nie, ale jak ktoś, kto jest nieprzekonany, obejrzy do wyborów jakieś 1000 razy film, który mu tłumaczy jak to mu dobrze robią - to może uwierzyć, że to faktycznie władzuchna tak o niego dba.
Więc ja chciałam przypomnieć co powiedziała Margaret Thatcher: „Nie ma czegoś takiego jak publiczne pieniądze. Jeśli rząd mówi, że komuś coś da, to znaczy, że zabierze tobie, bo rząd nie ma żadnych własnych pieniędzy". Więc to nie PiS i nawet nie rząd sfinansował most w Pcimiu, przedszkole w Jaworniku i inne rzeczy, którymi się chwalą. "Pan płaci, pani płaci... społeczeństwo płaci". I nasze dzieci, i wnuki też będą za to płacić - bo to na kredyt robione.
na konto wyborow -spadly stopy procentowe
a zlotowka tez
waluty z 4,15 skoczyly na 4,62
i znow napedza kolejna fale inflacji
kiedy spoleczenstwo zacznie cos widziec i rozumiec
oni rozdaja ,ludzie wydaja
a ceny szybuja w gore
juz nie ma dnia ,zeby cos sie nie wydarzylo
a zlotowka tez
a ceny szybuja w gore
Ale dajo!!! To som najlepsi!! Za Tuska nie było i kradli...... Ja już straciłem nadzieję na zdrowy rozsądek wyborców.... No zresztą popatrz na Myślenice.....
Pojechalem wczoraj do rodziny na Podhale po czyste, nienafaszerowane swinstwem mieso .Ta wiocha I okolice to 100%wyborcy PIS. A tu leciwy Moj wojcio rolnik I polowac ,stwierdza - " niezapomnimy tym skur......"piatki dla zwierzat" , I com se wnukowi nie mogl legalnie mej pasji lowieckiej przekazywac "
Cieniutkie to ogrodzenie na granicy z Białorusią, jeżeli emigranci piłują je w każdym miejscu.
Miała być zapora, a jest płot ze słupków z blachy ocynkowanej.
Znowu utopili miliardy w badziewie.
Sami fachowcy w tym rządzie, jak z koziej dupy trąby.
Kulczyk sprzedał Francuzom swój udział w autostradzie A2 za 3 mld zł.
Dlaczego ten narodowy rząd, tak rzekomo dbający o własność polską, nie odkupił tych udziałów?
Podobnie stalexport pozbył się udziałów w A4
i sprzedał je Włochom.
Mamy pierwsze listy dla naszego 12 Okręgu .
Z List KO nr 5 nasz Starosta Józef Tomal
Pełne listy link poniżej :
https://i.pl/listy-wyborcze-ko-2023-wszystkie-jedynki-i-nazwiska-do-sejmu-i-senatu/ar/c1-17808253
Co myślicie? Dostanie się nasz Starosta do Sejmu ?
Gdyby startował z listy PiS - 100%.
U nas nie ważne kto startuje, liczy się lista. I tylko PiS.
Z PiS wejdzie nawet Bułgar.
Albo Gruzin;)
No i ta trzecia karta do głosowania.
sprawdzająca poziom intelektualny wyborcy.
Jak ją odbierzesz, toś jołop, któremu można
wmówić że białe jest czarne.
A to dla rządzących najbardziej wartościowy
wyborca.
i opozycji.
Ale zawsze myślałem, że sypią nam piasek w oczy UE i Niemcy, a tu jeszcze Ameryka.
Biednemu zawsze wiatr w oczy.
A przecież już jesteśmy potęgą. Tylko Arabowie nam nie szkodzą.
Robicie sobie zarty,ale KAZDY wyborca POWINIEN brac dzial w wyborach bo to jego dorosle zycie,wiec na kogo zaglosuje to z takimi efektami bedzie sie musial liczyc.
Warto a wlasciwie OBOWIAZKOWO nalezy sie zapoznac co KTORY komitet wyborczy oferuje.
Te podstawowe programy
zobaczyc co przez te lata robili,jak glosowali w sejmie.
Zastanowmy sie czego tak naprawde oczekujemy,co dla nas najwazniejsze.
I zwrocmy uwage na to CO MA BYC ,a nie to co BYLO.
Bo to podroz do przyszlosci a nie przeszlosci.
Dziwi mnie,ze najwieksi liderzy nie chca ze soba oficjalnie rywalizowac na argumenty
ciagle tylko opluwanie ,ale nie ROZMOWA NA NASZYCH OCZACH NA ZYWO.
Manipuluja nami jak chca
DLACZEGO =MY NAROD=LUDZIE
skoro tak wiele nam sie nie podoba ,nie wyjdziemy na ulice
skoro nie da sie normalie rozmawiac to trzeba chyba protestowac
ale tlumnie
chyba nie doczekam czasow,zeby w SEJMIE zobaczyc nowe twarze.
NOWE,a nie te same od 1989.
te,ktore zawiodly nas juz wielokrotnie.
KPIA z nas w zywe oczy.
Nie mamy nikogo odwaznego NOWEGO
Juz teraz za pozno,ale zobaczcie.........
ktokolwiek nie wygra ,w lawach sejmowych nadal zostana te same twarze
...............................
i kolejny etap komisji Macierewicza
Ja sobie nie robię żartów, jest dobrze, jesteśmy potęgą, wszyscy nas cenią, liczą się z nami, zarabiamy dużo,
i budujemy największe lotnisko w Europie.
Ja w to wierze, co mówi prezes i dobrze mi z tym.
To tak jak wiara w lek. Wtedy jest bardziej skuteczny.
ta wiara w lek to podstawa --kiedyś wyleczyłem łupiez dotykając ekranu telewizora , kaszpirowski mię wyleczył był ........
Moja wiara jest tak wielka, że wierzę w państwowy samochód elektryczny, który technologią i ceną wykosi konkurencję z Europy i Azji.
Taka siła jest państwowych polskich koncernów .
Na świecie jeszcze tego nie odkryli
Rządy Japonii, Korei, Niemiec, wykupią wszystkie prywatne koncerny samochodowe, jak zobaczą sukces państwowej Izery.
Nie wiem, czy wszyscy zauważyli pewną prawidłowość: im więcej afer pis zostaje ujawnianych w ostatnim czasie tym większe notowania wyborcze tej partii....
To jeszcze na poparcie https://www.money.pl/gospodarka/to-jedna-z-najwiekszych-porazek-rzadu-pis-jestesmy-znaczaco-w-tyle-6938255010372224a.html
na dokładkę : https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/minister-finans%C3%B3w-ue-mo%C5%BCe-obj%C4%85%C4%87-polsk%C4%99-procedur%C4%85-nadmiernego-deficytu/ar-AA1ggjrS?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=c3e429354c1b4111acff5bc63d60f312&ei=25
Dzisiaj w Faktach po faktach dr Martczak tłumaczył te zachowania wyborców.Oni nie chcą ani widzieć ani słyszeć o złych rzeczach PiS.chca im wierzyć.
Niedługo bedzie oficjalne otwarcie szkoły w Trzebuni - bedzie podobno garnek oświaty i świta . Moze by tak oficjalnie powitać ministra edukacji godnymi transparentami ?????
Mnie napastuje na YT reklama PiSu, jak to dbają o nasz powiat, że nawet most w Pcimiu wyremontowali. No to jadę dziś na pewniaka, bo most na YT widziałam. A tam, k..., dalej wahadło.
K) [cytat=aleex]Mnie napastuje na YT reklama PiSu, jak to dbają o nasz powiat, że nawet most w Pcimiu wyremontowali. No to jadę dziś na pewniaka, bo most na YT widziałam. A tam, k..., dalej wahadło
Kłamali..... Kłamią........ I kłamać będą.......
te reklamy moga miec dzialanie podprogowe
Na mnie pewnie nie, ale jak ktoś, kto jest nieprzekonany, obejrzy do wyborów jakieś 1000 razy film, który mu tłumaczy jak to mu dobrze robią - to może uwierzyć, że to faktycznie władzuchna tak o niego dba.
Więc ja chciałam przypomnieć co powiedziała Margaret Thatcher: „Nie ma czegoś takiego jak publiczne pieniądze. Jeśli rząd mówi, że komuś coś da, to znaczy, że zabierze tobie, bo rząd nie ma żadnych własnych pieniędzy". Więc to nie PiS i nawet nie rząd sfinansował most w Pcimiu, przedszkole w Jaworniku i inne rzeczy, którymi się chwalą. "Pan płaci, pani płaci... społeczeństwo płaci". I nasze dzieci, i wnuki też będą za to płacić - bo to na kredyt robione.
a zlotowka tez
a ceny szybuja w gore
Ale dajo!!! To som najlepsi!! Za Tuska nie było i kradli...... Ja już straciłem nadzieję na zdrowy rozsądek wyborców.... No zresztą popatrz na Myślenice.....
Pojechalem wczoraj do rodziny na Podhale po czyste, nienafaszerowane swinstwem mieso .Ta wiocha I okolice to 100%wyborcy PIS. A tu leciwy Moj wojcio rolnik I polowac ,stwierdza - " niezapomnimy tym skur......"piatki dla zwierzat" , I com se wnukowi nie mogl legalnie mej pasji lowieckiej przekazywac "
Cieniutkie to ogrodzenie na granicy z Białorusią, jeżeli emigranci piłują je w każdym miejscu.
Miała być zapora, a jest płot ze słupków z blachy ocynkowanej.
Znowu utopili miliardy w badziewie.
Sami fachowcy w tym rządzie, jak z koziej dupy trąby.
Kulczyk sprzedał Francuzom swój udział w autostradzie A2 za 3 mld zł.
Dlaczego ten narodowy rząd, tak rzekomo dbający o własność polską, nie odkupił tych udziałów?
Podobnie stalexport pozbył się udziałów w A4
i sprzedał je Włochom.