Do Bacha.
Mieliśmy wesele w Rezydencie pół roku temu. Polecam. Wszystko w porządku, pani przemiła, bezkonfliktowa ( pisałam o tym już wcześniej), obsługa była ekstra - szybcy, uśmiechnięci, akustyka ( tego się baliśmy, bo kiedyś był z tym problem) bardzo dobra ( po remoncie). Orkiestra ( i my oczywiście ) byliśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie bardzo dobre. Szkoda, że wesele tak szybko minęło.
Witam,
dużo pozytywnych opinii wyrażacie o pani Gieni z rudnika:) Czy mogłaym prosić a jakiś numer kontaktowy do niej? Co sądzicie o usługach na weselu p. Filipka?
ile kosztowało wynajęcie firmy do dekoracji kościoła i sali weselnej? Nie orientuje się kompletnie w tym temacie a musze zacząc - czy dekoracje do sali i kościoła firma potem bierze czy sa potem moją własnościa i sa wliczone w cene?
Zapytać zawsze można ale najważniejsze żeby Wam smakowało a muzyka się podobała. Każdy ma inny gust i trzeba po prostu spróbować, zobaczyć posłuchać. Dlatego a wolałam zamiast zespołu DJ, bo miałam pewność że utwory będą oryginalne, a wszelakie potrawy próbowałam wcześniej
Jest kilka. Podaj orientacyjnie w jakim kierunku i odległości od Myślenic?
Chętnie podpowiem :)
W kierunku Krakowa ale nie koniecznie :) nie zależy mi na tym ile jest km od Myślenic i w którą stronę, chodzi o to żeby było warto tam zarezerwować sale na wesele :)
Witam, planuje ślub w 2017 roku, od nie dawna właściwie mieszkam w Myślenicach, gdzie szukać najlepszego fotografa i kamerzystę? Baardziej interesują mnie zakłady niż osoby prywatne. :) Mieliście może przyjemność korzystać z któregoś studia w Myślenicach?
Poproszę o opinię na temat sali Rezydent w Rudniku oraz na temat zespołu Kumple Janosika z Klikuszowej? :)
Kto ma wesele 22 pazdziernika w Hotelu Red w Ostrowcu Sw ? prosze o kontakt 505186355
Do Bacha.
Mieliśmy wesele w Rezydencie pół roku temu. Polecam. Wszystko w porządku, pani przemiła, bezkonfliktowa ( pisałam o tym już wcześniej), obsługa była ekstra - szybcy, uśmiechnięci, akustyka ( tego się baliśmy, bo kiedyś był z tym problem) bardzo dobra ( po remoncie). Orkiestra ( i my oczywiście ) byliśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie bardzo dobre. Szkoda, że wesele tak szybko minęło.
exclusive DJs
Witam,
dużo pozytywnych opinii wyrażacie o pani Gieni z rudnika:) Czy mogłaym prosić a jakiś numer kontaktowy do niej? Co sądzicie o usługach na weselu p. Filipka?
Orientuje sie ktoś ile bierze na chwile obecna zespół miła lub zespół teraz my?
Mil
ile kosztowało wynajęcie firmy do dekoracji kościoła i sali weselnej? Nie orientuje się kompletnie w tym temacie a musze zacząc - czy dekoracje do sali i kościoła firma potem bierze czy sa potem moją własnościa i sa wliczone w cene?
Niektóre elementy wystroju są wypożyczane, niektóre (jak kwiaty) zostają. Ceny są różne, średnio trzeba dać koło 2000-3000 zł.
Dj's Brothers :) Najlepsi
tzn 2000-3000 tyś to cena łącznie z wypożyczeniem dekoracji?
Ubranie auta, sali, kościoła, kwiaty dla małżonki. Ale i tak najlepiej dzwonić bezpośrednio do kwiaciarni, które się tym zajmują.
Powie mi ktoś coś na temat zespołu weselnego Gołecki? Jaka cena za wesele i czy dobrze grają?
Chcesz żeby dobrze grało zamów DJ - żaden zespół weselny nie zagra Ci dobrze
Witam, czy ktoś miał na weselu cukiernie gastronomiczną "Grześ" jakie opinie?
Zapytać zawsze można ale najważniejsze żeby Wam smakowało a muzyka się podobała. Każdy ma inny gust i trzeba po prostu spróbować, zobaczyć posłuchać. Dlatego a wolałam zamiast zespołu DJ, bo miałam pewność że utwory będą oryginalne, a wszelakie potrawy próbowałam wcześniej
Polecam Angelika Zapała :)
Jeśli to ci z Nawojowej to najlepsi. Ciasta pyszne i jedzenie też. Byłam na kilku weselach które obsługiwali i było pysznie...
Tak, z Nawojowej, a jeśli chodzi o jedzenie to porcje odpowiednie? duże? czy małe?
JEśli chodzi o obsługę bez zastrzeżeń?
Witam, jaką strażnice lub też sale weselną polecacie ???
Jest kilka. Podaj orientacyjnie w jakim kierunku i odległości od Myślenic?
Chętnie podpowiem :)
W kierunku Krakowa ale nie koniecznie :) nie zależy mi na tym ile jest km od Myślenic i w którą stronę, chodzi o to żeby było warto tam zarezerwować sale na wesele :)
Co sądzicie o strażnicy w Sułkowicach? ??lub na Dolnym Przedmieściu? ?bardzo proszę o jakieś opinie
Witam, planuje ślub w 2017 roku, od nie dawna właściwie mieszkam w Myślenicach, gdzie szukać najlepszego fotografa i kamerzystę? Baardziej interesują mnie zakłady niż osoby prywatne. :) Mieliście może przyjemność korzystać z któregoś studia w Myślenicach?
Gdzieś w innych tematach na tym forum było sporo na ten temat