Forum » Społeczeństwo

Wesele !!! Udane czy nie ? ORGANIZACJA, SALE, ZESPOŁY

• 2 mar 2010

bardzo fajny film z góry dziękujemy teraz ma my sprawę rozwiązaną:)

• 3 mar 2010

Peephole studio polecam z całą stanowczością, robią ciekawe i zabawne filmy z wesel i nie trwają one 4 godz., a już napewnio nie zobaczycie na filmie jak ciocia je rosół czy babcia dłubie w nosie :D Naprawdę warto :)

• 3 mar 2010

Teledyski i zwiastuny na ich kanale robia wrażenie..
    Ale film weselny to nie tylko kilkuminutowe ładnie wybajerowane ujecia ale całość.
    Dynamiczny montaż czysty dźwiek lub produkcja dwukamerowa to czynniki które kreują fajny efekt całościowy ale generują równierz koszty.
    Czy kwota 4000PLN za film weselny powinna być ceną pamiątki?
    Fakt ładna miła i przyjemna.
    Ja osobiście wziąłbym zwykły prosty film za powiedzmy 1000zł a reszte przeznaczył na podróż ...

• 3 mar 2010

Co do peephole studio to robią wspaniały film w całości ma fantastyczny reportaz oraz świetne teledyski przez co cały film jest dynamiczny i się go świetnie oglada.My taki właśnie film dostaliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni i wcale nie kosztował 4000 zł. Koszt naszego filmu to 1600zł i uważamy że naprawde warto bo nikt u nas nie robi takich filmów z takimi teledyskami.Jezeli ktoś woli wydac 1000zł to życzymy powodzenia bo nasi znajomi zapłacili 1300zł i później tylko żałowali bo na filmie nie było nic co mogło by przykuć uwagę,jedynie to że kamerzysta przez całą msze stał w jednym miejscu.Jeżeli komuś zależy na jakości filmu to z całym przekonaniem polecamy peephole studio

• 3 mar 2010

więc kolega który chcę wydać 1000zł na kamerzyste pisząc o dwóch kamerach to on sie nawet w jednej nie zmieści:) wracajac do tematu to polecam peephole studio tak jak poleciłam ani i michałowi i przesyłam kolejnego linka jak ktos ma wiątpliwości
    http://www.youtube.com/peepholestudio

• 3 mar 2010

Dołącze sie i powiem że to nowe studio w myslenicach niczym nie odbiega a nawet przewyższa niejedną krakowską firme.Brałem ślub w zeszłym roku i zupełnie przypadkiem trafiłem na ta firmę i bez wachania wraz z moja żoną skorzystaliśmy z ich usług.Nasi znajomi mieli pecha bo chcąc ciekawy film wybrali sie do krakowa i przepłacając o 800zł otrzymali film którego jak sami później przyznali nie dało sie ogladac.Długo wybieraliśmy bo wiedzieliśmy czego chcemy i odwiedzajac kilka myslenickich firm żadna nie spełniała naszych oczekiwań prócz tej jednej goraco polecamy i dziekujemy raz jeszcze!!!!

• 3 mar 2010

Dla nas pamiątka z tego dnia jest bezcenna!!!!!! dlatego wydaje nam się że dla wielu z was również i cena tu nie gra aż tak ważnej roli:)

• 3 mar 2010

Pytanie z innej beczki: Czy zna ktoś w was knajpę w okolicy bliższej lub dalszej gdzie można potańczyć przy zespole na żywo?

• 3 mar 2010

od czerwca Banderoza na Zarabiu :D, a to jest forum weselne, więc "inną beczkę" musisz poszukać na innym forum :(

• 3 mar 2010

Proszę o firmie o której tu mowa wielki sukces jak widać na pierwszej stronie.Teraz się nie dziwie że tyle tu piszecie na ten temat bo odnieść sukces za granicą i nagrać klip dla takich osób to chyba nie łatwo,i jeszcze emisja w MTV.Gratuluje!!! na razie nie skorzystam ale może za dwa lata:)

• 4 mar 2010

[quote]Proszę o firmie o której tu mowa wielki sukces jak widać na pierwszej stronie.Teraz się nie dziwie że tyle tu piszecie na ten temat bo odnieść sukces za granicą i nagrać klip dla takich osób to chyba nie łatwo,i jeszcze emisja w MTV.Gratuluje!!! na razie nie skorzystam ale może za dwa lata:)[/quote]

Czytam twoją wypowiedz, już 5 raz i nie rozumiem co napisałeś, to nie jest po polsku.
    Weź przeczytaj to co napiszesz zanim wciśniesz "wyślij"

• 4 mar 2010

Mam wielką prośbę!Szukam zespołu na wesele.Widziałem stronkę zespołu Hot Night i bardzo mi się podobają.Czy jest ktoś kto ich słyszał albo czy grali u kogoś na weselu?Potrzebuję zespołu który gra wszystko,piosenki stare i nowe,polskie i zagraniczne.No i zależy mi też na dobrym podejściu do gości.pomóżcie...

• 4 mar 2010

zibi szczeze nie widziałam nigdy na żywo tego zespołu tylko na stronie ale moge powiedziec ze Tamara wokalistka ma naj naj najlepszy głos!!! słyszałam ją juz w szkole jak spiewała super głos!!!
    polecam!!!!

• 5 mar 2010

pikuś pewnie jak być przeczytał wcześniejsze wypowiedzi oraz artykuł z pierwszej strony to byś wiedział o czym pisze.

• 5 mar 2010

mogę ci polecić z czystym sumieniem zespoły MAGNUM, IMMUNITET i GRAND BAND - grają każdy rodzaj muzyki Hot Night nie słyszałem na żywo idź na próbę to się przekonasz sam

• 5 mar 2010

Ponawiam prośbę odnośnie szybkiego kursu tańca w okolicy, zna ktoś jakiegoś dobrego nauczyciel?

• 7 mar 2010

jeśli chodzi o zespół to ja mogę polecić zespół Albatros ze stróży bodajże, grali na moim weselu goście wybawili się za wszsytkei czasy i do tej pory pytają skąd my wzięliśmy taki świetny zespół

1 Cytuj
  • 7 mar 2010

albatros bu ..ha ha ha ... jak dla mnie trochę przynudzają !! w ogóle mi się nie podobało grali jakby same dziadki były na weselu nie umieli zabawić gości!!!! ale oczywiście to tylko moja ocena inni mogą być zadowoleni. ja polecam immunitet, Hot Night słyszałem ich wiele razy

• 7 mar 2010

Rokita... Hot Night'ów to akurat słyszeć na weselu nie mogłeś ;) he he...;)

• 7 mar 2010

[quote] ....ja polecam immunitet, Hot Night słyszałem ich wiele razy [/quote]

do Rokita

Immunitet gra już dobra kilka dobrych lat, chyba z 8 albo i więcej, więc mogłeś ich słyszeć wiele razy na weselu, ale z Hot Nightem to już przesadziłeś. Hot night gra może ze 3 miesiące, słyszałem że sylwester to była ich pierwsza impreza. Nie pisz bzdur, że słyszałeś ich wiele razy na weselu, bo z tego co wiem to nie zagrali jeszcze ani jednego. Co najwyżej zagrali jakąś studniówkę i dancing.

• 7 mar 2010

a przepraszam bardzo czy ja napisałem ze słyszałem ich na weselu ??!! ja napisałem ze słyszałem ich wiele razy !!! immunitet owszem na weselach 2 razy i na youtube!! a hot night na ich stronie int!!! wiadomo ze to nie to samo co na żywo ale i tak mi sie bardzo podobało wokalistka jest niesamowita!!!! moze mogłem precyzyjniej sformułować swoją wypowiedz!!

• 7 mar 2010

Aha.W każdym razie oferują się jako zespół na wesele to jakieś pojęcie chyba muszą mieć tak że jakby ktoś coś słyszał to dajcie znać.Zresztą to że dopiero startują to,to ich chyba nie przekreśla.Z góry dziękuje.

• 7 mar 2010

z tego co wiem to Hot Night ma próby w weekendy, popołudniami... Zibi weź się przejedź na próbę to posłuchasz...

• 7 mar 2010

Z całym szacunkiem - chodzenie na próby ma taki sens, jak oglądanie meczu, znając wynik. Najlepiej jest oglądać zespół ok. godziny 23-ej.Wtedy są trochę zmęczeni, możliwe,że odrobinę "zdezynfekowani". ;) I wtedy widać, co umieją i jak bawią ludzi.
    A na próbach jest sztywno i dobry zespół może wyjść blado.

• 7 mar 2010

do Rokita

[quote]a przepraszam bardzo czy ja napisałem ze słyszałem ich na weselu ??!! ja napisałem ze słyszałem ich wiele razy !!! immunitet owszem na weselach 2 razy i na youtube!! a hot night na ich stronie int!!! wiadomo ze to nie to samo co na żywo ale i tak mi sie bardzo podobało wokalistka jest niesamowita!!!! moze mogłem precyzyjniej sformułować swoją wypowiedz!![/quote]

Dlaczego twoja wypowiedź jest aż tak bogata w wykrzykniki. Forum jest od wyrażania swoich opinii, ja napisałem co sądzę. Rozumiem, że nie podoba ci się moje zdanie ale mógłbyś to wyrazić jakoś na poziomie.
    Nie mam nic do zespołu Hot-night, każdy kiedyś musi zacząć, niech się im wiedzie.
    Nie lubię tylko pisania nie prawdy. Stwierdzenie, że słyszałeś ich wiele razy na stronie www (tzn odtwarzałeś wiele razy te same nagrania) nie ma sensu. Zespół poznaje się po występie live albo chociażby po nagraniach live.
    Oświadczam, że jest to moja druga i ostatnia wypowiedź. Nie odpiszę na twój kolejny post, więc możesz mnie obrażać ile chcesz:)

Odpowiedz