Wydaje mi sie ze zespol immunitet jest mocno przereklamowany.fajnie graja itd bylam na dwoch weselach z ih udzialem ale 7,5 tys za dwa dni to jest masa kasy i rzadko udaje sie to ugrac.moja siostra mial ich na weselu i ugrali 3800.
paola zamówiłem tan zespół na moje wesele nie znając opini innych. Byłem na targach w niedziele i grają super ale nie mam opinie co do ''atmosfery'' podczas wesela... Myślę że będzie dobrze ;)
Co do tej ceny to nie jest małą ale jak ktoś robi wesele na ok 200 osób i 2dni to myślę żę swoje ograją. Aha oni grają na zasadzie puszki.
Kto jest w temacie i rzeczywiście zna dobry zespół na wesele bez długich przerw i grający prawie wszystko ???
Avangarda odpada bo już zajęty termin mają...
Proszę o odp :)
Kto jest w temacie i rzeczywiście zna dobry zespół na wesele bez długich przerw i grający prawie wszystko ???
mogę polecić zespół "Strach się bać" z Glogoczowa, grają czasami w Krakowiakach i Góraliach, doświadczeni muzycy, dobrze grają ;)
Witam. w czerwcu tego roku biorę ślub i moje pytanie do was co sądzicie o czymś takim jak foto-budka jako atrakcja wesela? czy ktoś może "gościł" coś takiego na swoim weselu? My sie nad tym zastanawiamy ale nie jestem do końca przekonany... jedna znajoma opowiadała ze gdzieś u kogoś sie z tym spotkała i że pomysł spoko żeby coś innego było. jeśli ktoś korzystał z czegoś takiego to możne na priv podesłać namiary. z góry dzięki
oni jeszcze grają też 25.01 tak wiec spoko:) pewnie na płycie maja to samo co na stronie internetowej co nie?
sory pomylily mi sie daty... przeoczyłam...
Wydaje mi sie ze zespol immunitet jest mocno przereklamowany.fajnie graja itd bylam na dwoch weselach z ih udzialem ale 7,5 tys za dwa dni to jest masa kasy i rzadko udaje sie to ugrac.moja siostra mial ich na weselu i ugrali 3800.
no wlasnie tez mi sie wydaje ze ciezko ugrac 7,5 tys;/ chyba ze wesele na 300 osób;p
Cześć!
Czy toś z Was może mi polecić jakąś dekoratorkę lub firmę zajmującą się dekoracją sal??? Z góry dziękuję.
Potrzebuje szczerej, rzetelnej opinii na temat zespołu Immunitet
Tak, Carolla z Lubnia:)
powie mi ktoś coś na temat zespołu folk band z Dobczyc
Zna ktoś zespół Sax Band z Dobczyc? Interesuje mnie opinia na temat tego zespołu.
paola zamówiłem tan zespół na moje wesele nie znając opini innych. Byłem na targach w niedziele i grają super ale nie mam opinie co do ''atmosfery'' podczas wesela... Myślę że będzie dobrze ;)
Co do tej ceny to nie jest małą ale jak ktoś robi wesele na ok 200 osób i 2dni to myślę żę swoje ograją. Aha oni grają na zasadzie puszki.
Nietuzinkowe dekoracje wykonuje kwiaciarnia w Wiśniowej P. Urszula, dane kontaktowe na e-mail.
Pozdro. :)
a skąd Ty jestes Mateusz jesli mozna zapytac?
Dobczyce
o to w sumie tej płyty mogłabym się pozyczyc jakby była mozliwosc??? No chyba ze to sa te same kawałki jak na necie
na tej płycie jest chyba 16 piosenek. Jak chcesz to możesz podjechać do Dobczyc to ci ją pożycze
ja jestem z Dobczyc:)
no to zapraszam po płyte ;)
kiedy i gdzie?:D
mateusz100 i jajaja1 wiecie do czego służą prywatne wiadomości? ;)
...postanawiam sie poprawić i więcej nie grzeszyć....
Hehe
mogę polecić zespół "Strach się bać" z Glogoczowa, grają czasami w Krakowiakach i Góraliach, doświadczeni muzycy, dobrze grają ;)
Pytanie typowo do dziewczyn: kogo możecie polecić na wykonanie ślubnego makijażu i fryzury?
Witam. w czerwcu tego roku biorę ślub i moje pytanie do was co sądzicie o czymś takim jak foto-budka jako atrakcja wesela? czy ktoś może "gościł" coś takiego na swoim weselu? My sie nad tym zastanawiamy ale nie jestem do końca przekonany... jedna znajoma opowiadała ze gdzieś u kogoś sie z tym spotkała i że pomysł spoko żeby coś innego było. jeśli ktoś korzystał z czegoś takiego to możne na priv podesłać namiary. z góry dzięki