Witam. Szukam sympatycznej kobiety w wieku 22-27 lat, która jest otwarta na nowe znajomości oraz chciałaby sobie troszkę odpocząć. Wycieczka do Egiptu jest w zupełności darmowa- z mojej pracy. Jedyne co trzeba mieć to parę złotych na wydatki typu pamiątki itp. Wyjazd 11-18 kwietnia. Zapraszam chętną Panią, która zechciałaby mi potowarzyszyć w relacji czysto koleżeńskiej. Telefon: 886403123
Jakby miał kto ze mną jechać to bym nie poddawał propozycji. Ja tylko proponuję miły wypad.
Ps. Mam kuzynki ale wszystkie starsze mężatki z dziećmi. Natomiast koleżanki ciężko wyciągnąć.
Jakby miał kto ze mną jechać to bym nie poddawał propozycji. Ja tylko proponuję miły wypad.
Ps. Mam kuzynki ale wszystkie starsze mężatki z dziećmi. Natomiast koleżanki ciężko wyciągnąć.
No przeczytałam to ogłoszenie wczoraj. Potem przeczytałam go mojemu M. Trochę się zdenerwował, że ktoś do mnie takie rzeczy wypisuje. Zanim go uświadomiłam, że to nie do mnie, ucieszyłam się, że po tylu latach małżeństwa jeszcze jest zazdrosny.
Zrobiło mi się nieco przykro bo mimo, że zastosowałam klasyczne wyparcie to jednak uświadomiłam sobie, że jestem już poza targetem.
Witam. Szukam sympatycznej kobiety w wieku 22-27 lat, która jest otwarta na nowe znajomości oraz chciałaby sobie troszkę odpocząć. Wycieczka do Egiptu jest w zupełności darmowa- z mojej pracy. Jedyne co trzeba mieć to parę złotych na wydatki typu pamiątki itp. Wyjazd 11-18 kwietnia. Zapraszam chętną Panią, która zechciałaby mi potowarzyszyć w relacji czysto koleżeńskiej. Telefon: 886403123
Nie masz żadnej koleżanki?
Albo kogoś z rodziny ??
trochę dziwne....
Jadę z tobą!
Nie musisz brać kieszonkowego, dodatkowe wydatki (impreza, wycieczki fakultatywne, drinki), ja sponsoruję.
Ja też bym się wybrała ale mam 30 lat to już się nie kwalifikuje :(
jedziemy razem, kwalifikujesz się znakomicie, piękny wiek. Ale w trójkę się zmieścimy?
ok bona ale pod jednym warunkiem - zero rozmów o polityce i kościele :) tylko słońce plaża i Barbecue heheh
Z dwoma dziewczynami, o kościele i polityce, to świętokradztwo.
Jadę!
po nicku myślałam, że jesteś kobietą. xd
Już nie jest?
"to bym nie poddawał propozycji" nie wiem czy to literówka czy to facet.
może napisz kilka słów o sobie kimkolwiek jesteś, bo tak w ciemno to chyba nie znajdziesz:)
bono to już teraz nie wiadomo co to jest
pozostajemy tylko Ty i Ja - chyba ,że jeszcze ktoś się pisze ??
Mam na imię Grzesiek- 27 lat. Spokojny, ułożony, wesoły. Na nick proszę nie patrzeć.
Damy sobie radę, nikogo nam nie trzeba, tylko musimy już liczyć na swoją organizację Egiptu.
Jestem na tak.
BILET W JEDNA STRONĘ....................NAIWNE WIERZĄ.....................ŻAL
No przeczytałam to ogłoszenie wczoraj. Potem przeczytałam go mojemu M. Trochę się zdenerwował, że ktoś do mnie takie rzeczy wypisuje. Zanim go uświadomiłam, że to nie do mnie, ucieszyłam się, że po tylu latach małżeństwa jeszcze jest zazdrosny.
Zrobiło mi się nieco przykro bo mimo, że zastosowałam klasyczne wyparcie to jednak uświadomiłam sobie, że jestem już poza targetem.
No to nam pozostaję tylko się spotkać i wszystko omówić :P
Jakie miejsce proponujesz na spotkanie?
Mi jest wszystko jedno - nie ważne są miejsca ważni są ludzie .
+1. Też tak uważam. ;)
To jutro u mnie o 20.00
Będę napewno