Forum » Sport

Derby Myślenic?

• 29 gru 2009

znam to miasto wiele na oczy widziałem ,lolasze ,yakuzy skład ,dragi na ulicy ,wiara naćpana ,interesy czarne ,zule pod sklepami chcące 70groszy ,gren streat Holigans na starym osiedlu ,regularne walki z policja ,łyse pały ,nieprane dresy, zjednoczone ekipy iii inne ziomki ,rozpie**** system sprawią ze podczas tych derbów zatrzesie się ziemia :D JP*JK*HWDP*te kodeksy wartości sprawiają ze te miasto słynie z niebezpieczności ,zresztą jest tez wielu wodzów pokolenia itp ...

• 29 gru 2009

Eldorado lepiej gupolu podciąg sobie podkolanówki zapni szelki i wstań juz z tego nocnika bo ci opary kupki walą w dekiel

• Marek Stoszek 29 gru 2009

Dawno nie czytałem tak debilnego posta jak napisał eldorado!

• 29 gru 2009

Zgadzam się z poprzednikami. Takie Gran Derby to fajna sprawa hehe i popieram to jak najbardziej. Ktoś tam pisał, że kibice Orła i Dalinu chodzą na mecze swoich drużyn i rywali i zawsze są za drużynami z Myślenic - zgadzam się z tym również i nie ma tu żadnych nienawiści. Tylko ludzie pokroju Eldorado mogą sobie w ten sposób te derby tłumaczyc, a to jest po prostu debilizm z ich/jego strony.

• 31 gru 2009

Mam pytanko czy któraś drużyna planuje jakiś doping na ten mecz??:D

• 31 gru 2009

tt - Czytałem gdzieś, że tak.

• 31 gru 2009

będzie doping i będą za dymy wczoraj do późna w nocy słyszałem okrzyki Ultrasów .Holigansów Dalinu Myślenice typu "Orzeł dzi*** derby blisko.Policja musiała nawet użyć armatek wodnych by uciszyć tłum ,a wszystko odbywało się w okolicach bloku 24

• 31 gru 2009

Hahahahahahah Eldorado Ty mnie miażdżysz hahahahahahahhahahahah:D

• 31 gru 2009

Podobno Dalin z Orłem mają grać 01.01.2010 no sztucznym boisku.

• 31 gru 2009

o 14.00

• 31 gru 2009

zgred dziekujemy ze nam powiedziałeś bo nikt nie wiedział

• 1 sty 2010

kibice Orła również nie są świeci ,wczoraj na rynku grupka kibiców Orła zaatakowała 2 kibiców Dalinu ,w konsekwencji tego czynu jeden z poszkodowanych trafił do szpitala , policja szuka sprawców.Wszystko wskazuje na to że podczas meczu niebezpieczni kibole Dalinu będą chciały wziąć odwet. Inne strony donoszą ze Fan Club Dalinu z Bysiny zdemolował sklep na Górnym Przedmieściu ,kibice Górek (mają zgodę z Orłem) nie dali rady odeprzeć ataków.Straty wynoszą około 4 tyś zł .Mecz Dalinu z Orłem został nazwany przez policję "meczem podwyższonego ryzyka" policja również apelowało do rodziców by nie puszczały na ten mecz dzieci, bez opiekunów.

• 1 sty 2010

za duzo wodki!

• 1 sty 2010

właśnie eldorado za dużo wódki jak masz takie pierdoły pisac to się zamknij żal mi cię eldorado

• 1 sty 2010

A mnie Eldorado rozbawił tym postem :D:D:D zwłaszcza text "Fan Club Dalinu z Bysiny zdemolował sklep na Górnym Przedmieściu" hahaha masakra :D ludzie luuzik ;)

A był ktoś wogole na tym meczu ? bo ja dopiero wstałem

• Mieczysław Nowak 1 sty 2010

Witam. Na meczu byłem.
    Troszkę fotek do oglądnięcia:

http://www.mietnow.pl/

Pozdrawiam

• 1 sty 2010

Dzięki mietnow za fotorelację, jestem zdrowszy bo zobaczyłem, że BurmiSZCZ i jego nierozłączny czciciel C. żyją i mają się dobrze :D

Już się na forum miałem pytać czy żyją bo nigdzie ich nie widać, tym bardziej, że nasz pan i władca nawet NIE RACZYŁ życzeń złożyć na myślenickim rynku. Czy może - dopóki go nie zrewitalizuje - nie pojawi się na nim ??

To jest o-lewanie swoich mieszkańców (czytaj: chlebodawców) !

• 1 sty 2010

Dzięki Bolek
    pewnie ze luzik każdy dobrze wie ze to co napisałem tu 4krotnie to po prostu fikcja i gów** prawda.Zrobiłem to gównie dla śmiechu ,widziałem również ze kilka osób odbierze to zbyt serio a wręcz u niektórych wybuchnie złość .Sam jestem jednym z tych którzy chodzą na mecze i Dalinu i na Orła (no czasem :)i wiem dobrze ,tak jak wszyscy dobrze wiemy że te kluby sympatyzują ze sobą ...Nie jesteśmy wielkim miastem ....Nie będzie nigdy u nas derb na miano świętej wojny Wisła-Cracovia czy choćby derb Unii Tarnów(zgoda z Wisłą) z Tarnovią (zgoda z Cracovią)na których było bardzo gorąco , no i dobrze !! nie jest nam to potrzebne ,choć wiem że ludzie ,zwłaszcza Ci co mają pstro w głowie a w myślach tylko alkohol ,imbrezy ,discotegowo bójki krótko mówiąc Ci którzy chcieli by myśleć mieśniem zanim głową spewnością chcieli by mieć derby z prawdziwego zdarzenia ...i te mojej wypociny były również z myślą o nich ...by pobudzić ich wyobraźnie. napisałem jeszcze fajne "hard" podsumowanie z Derbów z pewnością kilka osób z padło by z krzesła no ale chyba już tego wystarczy .Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i cieszę się ze wielu z was odebrało to tak jak powinno.

• 1 sty 2010

moglby ktos podac wynik ?

• 1 sty 2010

9:4 dla Dalinu ;)

• adzygmunt 2 sty 2010

Dajcie panowie spokój z pisaniem o "kibolach". To nie jest kronika towarzyska.
    Bardziej oczekiwałbym na opis tego jak na tej nawierzchni radzili sobie zawodnicy, czy nowa jakość wytrzymuje darcie korkami. Tak w tym kierunku Mości Panowie zwróćcie swoją uwagę.
    Można też dorzucić parę uwag o umiejętnościach technicznych i taktycznych zespołów. Chyba, że do tego rodzaju oceny wystarczy jedno zdanie Panowie biegali za piłką dość żwawo, ociężale etc. :)

• 2 sty 2010

Relacja taka mniej wiecej jest na www.lksorzel.prv.pl

mecz fajny, przyjazny, dalin wziął ten mecz na bardzo poważnie i był w każdym elelmencie lepszy, ale co do tego to chyba nikt nie miał wątpliwości przed meczem. mimo tego fajna pomysl, orzeł podjął walkę i przede wszystkim sporo ludzi było. Na dalinie juz dawno tyle nie było

• 2 sty 2010

No a gdzie był mecz jak nie na dalinie ?:)
    Eldorado nie ukrywam że liczyłem na jakieś podsumowanie naszej świętej wojny :D

• Marek Stoszek 2 sty 2010

Zgadza się to świetny pomysł na rozruszanie po sylwestrowych szaleństwach, dla kibiców bo zawodnicy wiadomo zdrowy tryb życia:-) Fajna impreza, super atmosfera,mam nadzieje że byłem świadkiem narodzin nowej świeckiej tradycji. Brakowało takiej imprezy w mieście.

• adzygmunt 2 sty 2010

Gość: Hej ju ;Dziękuję, poczytałem. Przy okazji dowiedziałem się o stronie, którą ma "Orzeł", a której nie ma "Dalin"?

Odpowiedz