Pub koło strażnicy, tam działa prężna sekcja MMA, co weekend, tylko miejsce do treningów i walk trochę ograniczają stoły (pare już połamanych), krzesła, ludzie i barmanki z kuflami,"Dziadek" posiada wszystkie pasy mistrzowskie we wszystkich kategoriach, czy ktoś mu je odbierze?
[quote=gość: mamamija] jest facet na osiedlu tym nowym kolo inetu tylko ze prowadzi w krakowie zajecia [/quote]
Gdybym chciał jeżdzic do Krakowa to ma treningi u Tomka Drwala i Marcina Dudka a nie u jakiegoś samozwańczego trenera o którym nikt nigdzie nie słyszał...
Czy w soboty i niedziele w godzinach - 19:00-21:00, byliby zainteresowani na treningi MMA?
Od razu zaznaczam, nie jestem specjalistą w tej dziedzinie ale już pewien czas trenuje w Krakowie. Mam uprawnienia do prowadzenia treningów.
Na treningach uczylibyśmy się podstaw technik parterowych, stójki.
[quote=gość: Grappling] gość: mamamija napisał/a: jest facet na osiedlu tym nowym kolo inetu tylko ze prowadzi w krakowie zajecia
Gdybym chciał jeżdzic do Krakowa to ma treningi u Tomka Drwala i Marcina Dudka a nie u jakiegoś samozwańczego trenera o którym nikt nigdzie nie słyszał... [/quote]
Najlepsi są ci niepozorni:) Uwierz mi, że nie chciałbys mu tego powiedzieć w twarz a ci panowie, których wymieniłeś mogą mu buty wiązać:)
Zapraszam na treningi MMA.
Na treningach będą prowadzone zajęcia od podstaw
obejmujących walkę w stójce i parterze.
Treningi będą odbywały się w niedziele na sali do sportów walki
na zarabiu w budynku siłowni California, w godzinach 19-21.
Z czasem zajęcia będą prowadzone w innym terminie również.
Zapraszam osoby od lat 16.
Przychodząc na zajęcia obowiązkowo trzeba mieć ochraniacz na szczęke,
przydadzą się rękawice bokserskie i/lub rękawice do mma. Warto posiadać
ochraniacze na piszczel i suspensor.
Zainteresowanych proszę o kontakt na forum, bądź pisać wiadomości prywatne.
W mma tytułów chyba nie ma;)
Doświadczenie - ciągle nabywam, trenuje w krakowie w wymienionym wcześniej klubie.
Do tej pory - trenowałem chwile BJJ, JUDO, Boks - obecnie MMA.
Nie jestem trenerem klasy mistrzowskiej.
Ciągle rozwijam się i poznaje nowe techniki i z chęcią poprowadzę zajęcia dla innych osób które chcą poznać podstawy, to jestem w stanie zagwarantować na chwile obecną.
Jeśli będą chętni na treningi mma, to trener z krakowskiego klubu Grappling Kraków, poprowadzi treningi w soboty i niedziele.
Trener to Rafał Lasota, prowadzi w GK treningi MMA dla początkujących i zaawansowanych.
Genialny trener z naprawdę sporym doświadczeniem w zawodowych walkach - MMA, BJJ, Submission Wrestling.
Witam,
wiem o sekcji judo w Myślenicach i o zapasach. Ale czy to wszystko? Czy wie ktoś może o zajęciach z jakiś innych sztuk walki np. muaj taj lub kick boxing.
Jest jeszcze Karate na jagiellońskiej bodajże. Do Dalinu to chyba trzeba mieć znajomości żeby wejść? Mamy jakieś mma, bjj czy coś chwytanego w myślenicach oprócz judo?
Czy w Myślenicach działa jakaś inna sekcja MMA oprócz tego z Fight-klubu?
Tak towarzystwo imieniem "mokrych do kolan" i "naparzających się sztachetami".
jest facet na osiedlu tym nowym kolo inetu tylko ze prowadzi w krakowie zajecia
Pub koło strażnicy, tam działa prężna sekcja MMA, co weekend, tylko miejsce do treningów i walk trochę ograniczają stoły (pare już połamanych), krzesła, ludzie i barmanki z kuflami,"Dziadek" posiada wszystkie pasy mistrzowskie we wszystkich kategoriach, czy ktoś mu je odbierze?
[quote=gość: mamamija] jest facet na osiedlu tym nowym kolo inetu tylko ze prowadzi w krakowie zajecia [/quote]
Gdybym chciał jeżdzic do Krakowa to ma treningi u Tomka Drwala i Marcina Dudka a nie u jakiegoś samozwańczego trenera o którym nikt nigdzie nie słyszał...
KAPAP Academy w hali do sportów walki na zarabiu. Zajęcia prowadzone są we wtorki i czwartki od 19.30 do 21.00
Czy w soboty i niedziele w godzinach - 19:00-21:00, byliby zainteresowani na treningi MMA?
Od razu zaznaczam, nie jestem specjalistą w tej dziedzinie ale już pewien czas trenuje w Krakowie. Mam uprawnienia do prowadzenia treningów.
Na treningach uczylibyśmy się podstaw technik parterowych, stójki.
Pozdrawiam,
S.
[quote=gość: Grappling] gość: mamamija napisał/a: jest facet na osiedlu tym nowym kolo inetu tylko ze prowadzi w krakowie zajecia
Gdybym chciał jeżdzic do Krakowa to ma treningi u Tomka Drwala i Marcina Dudka a nie u jakiegoś samozwańczego trenera o którym nikt nigdzie nie słyszał... [/quote]
Najlepsi są ci niepozorni:) Uwierz mi, że nie chciałbys mu tego powiedzieć w twarz a ci panowie, których wymieniłeś mogą mu buty wiązać:)
Treningi odbywały będą się na hali do sportów walki na zarabiu. Jeśli będą chętni.
Pozdrawiam,
S.
Dziadek posiada ale w kategorii wiekowej do 15 lat
Witam
Zapraszam na treningi MMA.
Na treningach będą prowadzone zajęcia od podstaw
obejmujących walkę w stójce i parterze.
Treningi będą odbywały się w niedziele na sali do sportów walki
na zarabiu w budynku siłowni California, w godzinach 19-21.
Z czasem zajęcia będą prowadzone w innym terminie również.
Zapraszam osoby od lat 16.
Przychodząc na zajęcia obowiązkowo trzeba mieć ochraniacz na szczęke,
przydadzą się rękawice bokserskie i/lub rękawice do mma. Warto posiadać
ochraniacze na piszczel i suspensor.
Zainteresowanych proszę o kontakt na forum, bądź pisać wiadomości prywatne.
Pozdrawiam
S.
Czy po 6 miesiącach treningów będę gotowy aby wejść do Przystani (bez ochraniaczy)? :D
koszt?
ok. 10-15zł, za trening czyli za te dwie godziny.
kto będzie prowadził zajęcia ? doświadczenie, tytuły ?
W mma tytułów chyba nie ma;)
Doświadczenie - ciągle nabywam, trenuje w krakowie w wymienionym wcześniej klubie.
Do tej pory - trenowałem chwile BJJ, JUDO, Boks - obecnie MMA.
Nie jestem trenerem klasy mistrzowskiej.
Ciągle rozwijam się i poznaje nowe techniki i z chęcią poprowadzę zajęcia dla innych osób które chcą poznać podstawy, to jestem w stanie zagwarantować na chwile obecną.
Pozdrawiam
S.
Jak ktoś tylko podstaw umie nauczać to sam jeszcze powinien się dużo nauczyć...
Takie rzeczy uczy się od ludzi, którzy się na tym znają...
Witam.
Jeśli będą chętni na treningi mma, to trener z krakowskiego klubu Grappling Kraków, poprowadzi treningi w soboty i niedziele.
Trener to Rafał Lasota, prowadzi w GK treningi MMA dla początkujących i zaawansowanych.
Genialny trener z naprawdę sporym doświadczeniem w zawodowych walkach - MMA, BJJ, Submission Wrestling.
Witam,
wiem o sekcji judo w Myślenicach i o zapasach. Ale czy to wszystko? Czy wie ktoś może o zajęciach z jakiś innych sztuk walki np. muaj taj lub kick boxing.
Fight kliub
a czy dziewczyny też mogą przychodzić na te zajęcia ??
A jest Bjj w myślenicach??
Jest jeszcze Karate na jagiellońskiej bodajże. Do Dalinu to chyba trzeba mieć znajomości żeby wejść? Mamy jakieś mma, bjj czy coś chwytanego w myślenicach oprócz judo?
Na Zarabiu prężnie działa SPARTAN, są tam jeśli się nie myle prowadzone zajęcia MMA, ale w jakie dni niestety się nie orientuje.
A i jest jeszcze KICKBOXING, w Ogólniaku, środy i poniedziałki, treninigi są od 19-20, dosyć fajne, z tego co słyszałem.