Forum » Sport

kurs trenerski - gdzie robić?

• qwerty 15122 27 maj 2012

bo chcialbym zostac trenerem i zrobic sobie kurs trenerski ale nie wiem gdzie da sie zrobic go . prosze o rade . bo chodzi mi o to zeby ten kurs byl w ok krakowa .

4 Cytuj
  • 27 maj 2012

Ale trener kogo? czego?

2 Cytuj
  • qwerty 15122 27 maj 2012

trenerem pilki noznej

2 Cytuj
  • 28 maj 2012
    1 Cytuj
  • 29 maj 2012

Proponuję zajrzeć na stronę sport.wlodkowic.pl, kursy odbywają się w Krakowie, rekrutacja już trwa lada dzień się skończy, tylko trzeba spełniać parę warunków ale to wszystko napisane jest na stronie.

• adzygmunt 1 cze 2012

Znam wielu trenerów, niektórzy bez wykształcenia, a sobie radzą.
    Jak miałabym radzić to "dobra ścieżka" wiedzie przez AWF.
    W okolicy Krakowa jest ich całkiem sporo. Najbliżej byłoby do Katowic!!!

1 1 Cytuj
  • adzygmunt 17 cze 2012

Jacy trenerzy po kursach bez matury takie wyniki w Euro 2012

• 17 cze 2012

[quote=adzygmunt] Znam wielu trenerów, niektórzy bez wykształcenia, a sobie radzą.
    [/quote]

[quote=adzygmunt] Jacy trenerzy po kursach bez matury takie wyniki w Euro 2012 [/quote]

Dysonsns poznawczy?

1 Cytuj
  • adzygmunt 17 cze 2012

Rozdwojenie jaźni? nie! często jest tak, że zawodnik zostaje trenerem Np: Feliks Stamm, wykładowca na AWF W-wa a zawodnikiem wybitnym nie był, zatem wykształcenie plus inteligencja.
    Jan Mulak Właściwie działacz polityczny, ale LA poznał na własnej skórze. Odciął się późnej od polityki z korzyścią dla wspaniałego wunderteamu, który stworzył nie miał papierów na "robienie w sporcie", lecz zapał, doświadczenie zawodnika i inteligencję.
    Można inaczej Boniek wspaniały zawodnik ale trenerka mu nie wyszła. Więc ją porzucił, dodam Fibaka i jeszcze kilka nazwisk np Szewińska., Krzyszkowiak, Chromik, Szurkowski, Lubański. Trzeba robić to co się umie.
    "Jacy trenerzy po kursach bez matury takie wyniki w Euro 2012" Tak napisałem rozgoryczony porażką. Lecz czy nie mam choćby trochę racji?

1 Cytuj

Odpowiedz