Rowniez jestem zainteresowany tym tematem.Chetnie z moja ekipa wystartowalibysmy w takim evencie.Swoja droga malo jest takich turniejow w naszej gminie procz rozgrywek juniorskich i klas nizej wiekowo.Jesli ktos ma jakies info na ten temat proszę o wpis.:)
halowa liga w wisniowej, dobczycka liga futsalu, swiatnicka liga fusalu, firmowa liga futsalu w krakowie, kiedys w sulkowicach byly rozgrywki niewiem czy nadal beda. co roku orzel myslenice organizuje na zarabiu rozgrywki charytarywne niewiem czy beda w tym roku... trzeba szukac...
Wiecie można by grac na różnych halach bo np na zarabiu jest drogo około 200 zł za godz a np na osiedlu jest duża hala czy w stróży i napewno dużo taniej by wyszło za wynajmowanie hali .
Witam chciałbym uzyskać jakieś onformacje na temat turnieji piłki nożnej halowej w pow.myslenickim z góry dziękuje:D:D
Rowniez jestem zainteresowany tym tematem.Chetnie z moja ekipa wystartowalibysmy w takim evencie.Swoja droga malo jest takich turniejow w naszej gminie procz rozgrywek juniorskich i klas nizej wiekowo.Jesli ktos ma jakies info na ten temat proszę o wpis.:)
halowa liga w wisniowej, dobczycka liga futsalu, swiatnicka liga fusalu, firmowa liga futsalu w krakowie, kiedys w sulkowicach byly rozgrywki niewiem czy nadal beda. co roku orzel myslenice organizuje na zarabiu rozgrywki charytarywne niewiem czy beda w tym roku... trzeba szukac...
liga halowa mnie nie interesuje raczej tureniej 2 dniowy lub 4 nie wiecej:D
Będzie w lutym kolejna edycja turnieju charytatywnego w hali na Zarabiu.
a wpisowe ile bedzie wynosiło?
Co sądzicie o tym aby założyć ligę amatorska futsalu?
Jestem jak najbardziej za! Myślę że zgłosiło by sie wiele drużyn chociaż było by to pewnie zależne od wysokości wpisowego ;)
Jakie są ceny wynajmu hal w naszym powiecie ?
Zdecydowanie jestem za !!!
byle nie tak jak kiedys ze kosztowalo to kosmiczne pieniadze... http://miasto-info.pl/myslenice/2608,futsal-zespol-no-name-wygral-amatorska-lige-futsalu.html lepiej zrobic taka sama lige jak ta amatorska siatkowki gdzie nie placi sie kosmicznych kwot za udzial
Wiecie można by grac na różnych halach bo np na zarabiu jest drogo około 200 zł za godz a np na osiedlu jest duża hala czy w stróży i napewno dużo taniej by wyszło za wynajmowanie hali .
Myśle że w stróży było by najlepiej