W Dobczycach oprócz rajdówek (w których za 30-50-i więcej złotych można usiąść na prawym) i terenówki, a zapewniam że przejażdżka ciężarówką przygotowaną do ścigania się gwarantuje niezapomniane przeżycia :)
Jeśli chodzi amatorow tych pewnie bedzie wiecej w Makowie.
Nawet gdyby w Makowie było ciekawiej w co wątpię to patriotyzm lokalny zmusza do wybrania Dobczyc natomiast do Myślenic nie byłaby w stanie ściągnąć mnie żadna gwiazda.Zresztą gdyby nawet był nie wiem kto to i tak w relacji prasowej byłoby ......Prezes to,Prezes siamto,Prezes powiedział,dzięki Prezesowi ..ble,ble,ble
Nie na rynku tylko na Zarabiu i powiem że mają szczęście że przy takiej partyzantce obeszło się bez przygód.Wozić gości samochodem bez klatki i kasku to ja dziękuję ,odważni ludzie a gdy zobaczyłem jak wpuszczono pod prąd "cywilnego"czarnego Mercedesa gdy samochody były na trasie to poszedłem żeby się nie denerwować.Mają szczęście.Sądząc po egzotycznych rejestracjach niektórych pojazdów ..........,,
Czy kamery na światłach w myślenicach rejestrują przejazd na późnym żółtym bądz na czerwonym świetle ? czy są to tylko kamery do sterowania natężeniem ruchu ?
zdjęcie przychodzi w zależności czy się ogoliłeś. Jak masz niechlujny zarost to nie przychodzi wtedy ....... proszę Cie, weź ..... to są tylko kamerki do monitoringu stanu.
ja tam się powtarzać nie chce ale 2-3 lata będzie w pierwszej 10. RSMP, później się zobaczy a że ambitny to będzie walczył o wszystko ;-) , jeździ już bardzo dojrzale jak na swój wiek, nabrał dystansu, nabiera doświadczenia i jest zadziorny. Ten cały zlepek rokuje w przyszłości dobrego zawodnika z Myślenic. Życzymy mu sukcesów i trzymamy kciuki !
no czyli??
czyli no :-)
ja tam do Dobczyc podjadę ale to z powodu , że dyżur mam na telefonie wtedy i muszę być blisko Myślenic :-)
Maków parę kilo dalej a w ch,,lepiej Waldi
A mógłbyś jakoś uzasadnić dlaczego w Makowie jest
?
Bo jednak tych parę kilo jest.
Dla mnie odległość nie gra roli, ale chciałbym usłyszeć od bardziej rozeznanych w temacie gdzie będzie bardziej na co popatrzyć.
W Dobczycach oprócz rajdówek (w których za 30-50-i więcej złotych można usiąść na prawym) i terenówki, a zapewniam że przejażdżka ciężarówką przygotowaną do ścigania się gwarantuje niezapomniane przeżycia :)
Jeśli chodzi amatorow tych pewnie bedzie wiecej w Makowie.
Nawet gdyby w Makowie było ciekawiej w co wątpię to patriotyzm lokalny zmusza do wybrania Dobczyc natomiast do Myślenic nie byłaby w stanie ściągnąć mnie żadna gwiazda.Zresztą gdyby nawet był nie wiem kto to i tak w relacji prasowej byłoby ......Prezes to,Prezes siamto,Prezes powiedział,dzięki Prezesowi ..ble,ble,ble
ale MSM cóś na Zarabiu organizuje a właśnie z powodu prezesa ble ble ani końmi mnie tam nie zaciągną .... :-)
tymczasem w Myślenicach
http://www.poboczem.pl/naszym-zdaniem/news-polska-kraina-zametu-sprzecznosci-paradoksow-i-absurdow,nId,768651
abstrahu je już od tego , że wpis "w podkrakowskich Myslenicach" jest nie na miejscu , bo wszem wiadomo , że to Kraków leży koło Myślenic :-)))
Myślenice niedługo będą kojarzone podobnie jak Wąchock chociaż niektórzy wspominali kiedyś o Międzyzdrojach Małopolski co dopiero było żartem.
no i nie zawiedliście ;) Wielkie dzięki dla wszystkich przybyłych i za wsparcie :))))
Dobczycki WOŚP
wie ktoś coś o KJSie który miał być organizowany w styczniu przez MM ???
już był ... na rynku 13go stycznia :-)
Nie na rynku tylko na Zarabiu i powiem że mają szczęście że przy takiej partyzantce obeszło się bez przygód.Wozić gości samochodem bez klatki i kasku to ja dziękuję ,odważni ludzie a gdy zobaczyłem jak wpuszczono pod prąd "cywilnego"czarnego Mercedesa gdy samochody były na trasie to poszedłem żeby się nie denerwować.Mają szczęście.Sądząc po egzotycznych rejestracjach niektórych pojazdów ..........,,
nie wiem , nie byłem .....żeby się nie denerwować :-)))
Czy kamery na światłach w myślenicach rejestrują przejazd na późnym żółtym bądz na czerwonym świetle ? czy są to tylko kamery do sterowania natężeniem ruchu ?
już Cię jadą aresztować :-))) nakup czosnku i cebuli i po mydło się nie schylaj , najlepiej wziąć ze sobą mydło w płynie :-)
Pytam się poważnie. Podobno na niektórych skrzyżowaniach w krakowie zamontowali...
zdjęcie przychodzi w zależności czy się ogoliłeś. Jak masz niechlujny zarost to nie przychodzi wtedy ....... proszę Cie, weź ..... to są tylko kamerki do monitoringu stanu.
Tomek wypływa na szerokie wody,pierwszy start w tym roku myślę że będzie udany
http://www.lvrally.com/eng/rally/competitors/ec
ja tam się powtarzać nie chce ale 2-3 lata będzie w pierwszej 10. RSMP, później się zobaczy a że ambitny to będzie walczył o wszystko ;-) , jeździ już bardzo dojrzale jak na swój wiek, nabrał dystansu, nabiera doświadczenia i jest zadziorny. Ten cały zlepek rokuje w przyszłości dobrego zawodnika z Myślenic. Życzymy mu sukcesów i trzymamy kciuki !
ERC to nie będzie pierwszy start w tym roku, juro jedzie Halls Winter Rally na Łotwie ;)
I ukończyli a trzeba przyznać warunki były trudne ,na filmiku gdzieś tam widać myślenicką załogę z łodzką licencją.
http://www.youtube.com/watch?v=zdE7Q_61hnE
szukam kierownika ciemnego/czarnego seata z którym dziś około 21.40 -21,50 podróżowałem od Bochenka w Jaworniku do zjazdu na centrum
Prosiłbym o pw
a co się stało ? na skórze coś zaczęło wychodzić ? :-))))