Statystyki, spekulacje, pomeczowe komentarze
hej, jest ktoś chętny dołączyć do cotygodniowych (niedzielnych), przeważnie krótkich pieszych wycieczek po górach ?
Jestem chętny :)
Hejo. Jeszcze aktualne?
nikt się nie odezwał do mnie, zatem ponawiam swoją deklarację.
Jeśli ktoś się nudzi w niedzielne popoludnia to zapraszam ze znajomymi łazimy po nizszych partiach tatr glownie od strony slowackiej, beskidy a jesli pogoda nie pozwala zwiedzamy zamki, muzea itp. sakramynckimordulec91@gmail.com
aktualny temat jak najbardziej, najczęściej Beskidy, Gorce i Tatry, wiecej info na priv kadek1989@wp.pl, pozdrawiam
Rulik Ty znowu spamujesz wszystkie wątki ????
Ja chętnie się też przyłączę do wędrówek.
Gdzie najczęściej udajecie się jeśli chodzi o górskie wycieczki? Jakie góry?
Beskid Wyspowy
gdzie byliście ostatnio i co planujecie w najbliższym czasie ? fajna idea wiec pewnie dołączę - albo jakieś fotki gdzie można znależć
Jak tam aktywny Ktoś w tym temacie ?
jeśli są zdecydowani to mogę być przewodnikiem w drodze na Kudłacze ;)
Hej, ktoś coś działa?:)
zosiakier, ja działam, cały czas
Ja tez troche
hej, jest ktoś chętny dołączyć do cotygodniowych (niedzielnych), przeważnie krótkich pieszych wycieczek po górach ?
Jestem chętny :)
Hejo. Jeszcze aktualne?
nikt się nie odezwał do mnie, zatem ponawiam swoją deklarację.
Jeśli ktoś się nudzi w niedzielne popoludnia to zapraszam ze znajomymi łazimy po nizszych partiach tatr glownie od strony slowackiej, beskidy a jesli pogoda nie pozwala zwiedzamy zamki, muzea itp.
sakramynckimordulec91@gmail.com
aktualny temat jak najbardziej, najczęściej Beskidy, Gorce i Tatry, wiecej info na priv kadek1989@wp.pl, pozdrawiam
Rulik Ty znowu spamujesz wszystkie wątki ????
Ja chętnie się też przyłączę do wędrówek.
Gdzie najczęściej udajecie się jeśli chodzi o górskie wycieczki? Jakie góry?
Beskid Wyspowy
gdzie byliście ostatnio i co planujecie w najbliższym czasie ? fajna idea wiec pewnie dołączę - albo jakieś fotki gdzie można znależć
Jak tam aktywny Ktoś w tym temacie ?
jeśli są zdecydowani to mogę być przewodnikiem w drodze na Kudłacze ;)
Hej, ktoś coś działa?:)
zosiakier, ja działam, cały czas
Ja tez troche