Witam.
Wie ktoś co się paliło dziś w nocy, gdzieś tam nad szpitalem?
W nocy obudziły mnie syreny, wchodzę na wyższe piętro,
i widzę, że strasznie się dymi coś nad szpitalem, tak gdzieś na prawo.
Wie ktoś co się stało?
[quote=Hunterka] Witam. Wie ktoś co się paliło dziś w nocy, gdzieś tam nad szpitalem?W nocy obudziły mnie syreny, wchodzę na wyższe piętro,i widzę, że strasznie się dymi coś nad szpitalem, tak gdzieś na prawo.Wie ktoś co się stało? [/quote]
Napewno pacjęci nielegalnie palili papierosy w kiblu.
[quote=gość: Tadziu] A to źle, M-ceeee, że ludzie przejmują się losem innych? Ty masz wszystko w d...e, jeżeli to nie dotyczy Ciebie. To jest PORAŻKA! [/quote]
Drogi Tadziu! Jak już tak wyskakujesz na kogoś to z większą grzecznością proszę bo nikogo nie mam w dupie tylko raczej patrząc tak logicznie to każdy w tym szuka sensacji, "ojej pożar, a u kogo? gdzie co i jak?" a nikt nie patrzy właśnie na to czy komuś coś sie nie stało. Sądzę więc że Ci właśnie ludzie którym to się przydarzyło nie chcą żeby każdy się o nich wypytywał i nie chcą być na językach ludzi całych Myślenic i okolicznych wiosek. I chodziło mi także tu ogólnie o wszystkie tematy, co by sie nie stało to zainteresowanie jest MASAKRYCZNE i to jest TADZIU PORAŻKA. I nikt tu nie zapytał nawet czy komuś pomóż. Zastanawiające... Sama ciekawość ludzka, nic więcej.
A slyszal ktos moze co bylo przyczyna pozaru!
Ja z pewnych niestety plotkarskich zrodel uslyszalam ze to podpalenie!
A jak to mowia w kazdej plotce jest ziarnko prawdy!
Witam.
Wie ktoś co się paliło dziś w nocy, gdzieś tam nad szpitalem?
W nocy obudziły mnie syreny, wchodzę na wyższe piętro,
i widzę, że strasznie się dymi coś nad szpitalem, tak gdzieś na prawo.
Wie ktoś co się stało?
witam bylam cala noc w szpitalu i nic nie slyszalam i nie widzialam
Palił się dom przy ul. Kazimierza Wielkiego. Podobno na szczęście nikt nie odniósł obrażeń.
Boże Myślenice to miasto plotkarskie, wszystko byście chcieli wiedzieć, trzeba poruszyć nawet internet żeby WSZYSTKO wiedzieć.. PORAŻKA!
[quote=Hunterka] Witam. Wie ktoś co się paliło dziś w nocy, gdzieś tam nad szpitalem?W nocy obudziły mnie syreny, wchodzę na wyższe piętro,i widzę, że strasznie się dymi coś nad szpitalem, tak gdzieś na prawo.Wie ktoś co się stało? [/quote]
Napewno pacjęci nielegalnie palili papierosy w kiblu.
Tutaj masz odpowiedź http://www.straz.gov.pl/page/index.php?str=19&id=39931
A to źle, M-ceeee, że ludzie przejmują się losem innych? Ty masz wszystko w d...e, jeżeli to nie dotyczy Ciebie. To jest PORAŻKA!
[quote=gość: Tadziu] A to źle, M-ceeee, że ludzie przejmują się losem innych? Ty masz wszystko w d...e, jeżeli to nie dotyczy Ciebie. To jest PORAŻKA! [/quote]
Drogi Tadziu! Jak już tak wyskakujesz na kogoś to z większą grzecznością proszę bo nikogo nie mam w dupie tylko raczej patrząc tak logicznie to każdy w tym szuka sensacji, "ojej pożar, a u kogo? gdzie co i jak?" a nikt nie patrzy właśnie na to czy komuś coś sie nie stało. Sądzę więc że Ci właśnie ludzie którym to się przydarzyło nie chcą żeby każdy się o nich wypytywał i nie chcą być na językach ludzi całych Myślenic i okolicznych wiosek. I chodziło mi także tu ogólnie o wszystkie tematy, co by sie nie stało to zainteresowanie jest MASAKRYCZNE i to jest TADZIU PORAŻKA. I nikt tu nie zapytał nawet czy komuś pomóż. Zastanawiające... Sama ciekawość ludzka, nic więcej.
A slyszal ktos moze co bylo przyczyna pozaru!
Ja z pewnych niestety plotkarskich zrodel uslyszalam ze to podpalenie!
A jak to mowia w kazdej plotce jest ziarnko prawdy!