Forum » Wolne Myśli

Czy zna ktoś jakieś dobre i skuteczne środki na odchudznaie ?

• 24 sie 2017

mniej żreć POMAGA

2 1 Cytuj
  • 27 wrz 2017

Odpowiednia dieta i ćwiczenia. Może skorzystaj z usług dietetyczki? Ustali specjalna dietę dla Ciebie.

3 1 Cytuj
  • Ania 2 paź 2017

Nie jeść min 4h przed snem. Jeść mniej ale częściej, nie łączyć w posiłkach tłuszczy i węglowodanów, ograniczyć tłuszcze, pić dużo płynów, ćwiczyć, można jeszcze wypijać szklankę ziemnej wody z cytryną na czczo (pobudza pracę żołądka) i w przeciągu pół godzinny od wstania zjeść lekkie śniadanie.

3 Cytuj
  • 26 gru 2017

Hej, polecam znaleźć jakiegoś dobrego dietetyka w Internecie ;) W tym miejscu znajdziesz więec

• 27 gru 2017

Istnieją opcje diety online i wydaje mi się to bardzo dobrą sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów. Ja chciałem poprawić swój metabolizm, bo w pewnym momencie odchudzania waga się zatrzymała i wtedy szukając rozwiązania w Internecie trafiłem na taką dyskusję: http://forum.jestemfit.pl/sukcesy-w-odchudzaniu/17119-berrator-nowy-spalacz-tluszczu-jakie-macie-opinie.html
    Przeszukałem kilka stron z opinii i informacji jakie udało mi się znaleźć wynikało, że jest to suplement wręcz idealny, zawierający przede wszystkim naturalne składniki. Początkowo nie wierzyłem w jego "moc", ale po kilku dniach stosowania już zauważyłem różnicę. Nadal trzymam dietę, chodzę na siłownię, stosuję Berrator i widzę efekty o jakich marzyłem.

• 28 gru 2017

Zobacz sobie jeszcze stronkę ktomalek.pl oni tam opisują różne leki, więc może będą mieć to czego szukasz. Tu akurat https://ktomalek.pl/neosine-forte-interakcje-ulotka-cena-dawkowanie-syrop-0-5-g-5ml-75-ml/ub-3042777 masz ulotki leków, ceny i dawkowanie. Jest to jakieś rozwiązanie.

• baron nk klasa 28 gru 2017

polecam czerwona herbate po kazdym posilku

1 Cytuj
  • 13 sty 2018

u mnie sprawdziła się zdrowa dieta bogata w warzywa i owoce i chude mięso. uważać też radzę na błonnik bo może on zaszkodzić - ja tak się zaparć nabawiłam i musiałam się ratować dicopeg 10g który dodatkowo usprawnia pracę jelit przez co człowiek czuje się lżejszy. no i obowiązkowo dużo ruchu minimum 2-3 razy w tygodniu

2 Cytuj
  • Anna Kozłwosk 7 lut 2018

Też chciałam stosować tabletki na odchudzanie, ale lekarz mi kategorycznie odradziła, bo praktycznie nie pomagają a niszczą wątrobę. Poleciła mi pić zioła, które poprawiają w trawieniu. Od miesiąca piję wiec zioła FibraVitale co koleżanka wyżej i jestem z nich mega zadowolona, bo pozbyłam się zaparć,z którymi długo się męczyłam i ogólnie o wiele lepiej się czuję. Zawiera dużo błonnika, więc odciążyły bardzo mój organizm :)

1 Cytuj
  • 12 lut 2018

Według mnie wystarczy po prostu odrzucić słodycze, słodkie napoje + dużo ruchu.

• 12 lut 2018
    KasiaWiki napisał/a:

u mnie sprawdziła się zdrowa dieta bogata w warzywa i owoce i chude mięso. uważać też radzę na błonnik bo może on zaszkodzić - ja tak się zaparć nabawiłam i musiałam się ratować dicopeg 10g który dodatkowo usprawnia pracę jelit przez co człowiek czuje się lżejszy. no i obowiązkowo dużo ruchu minimum 2-3 razy w tygodniu

Dieta Slow Carb Dieta - Tim Ferrisa -> polecam, w ciągu 2 tygodni 5kg mniej bez ćwiczeń z czego dwa razy w ciagu 14 dni miałem cheat day. W ciągu 6 dni jesz ile chcesz ale z dietetycznych posiłków (produkty dozwolone) a raz na tydzień jesz co chcesz

• 21 lut 2018

Moja siostra po ciąży zaczęła odchudzanie - ale z głową. Poszła do dietetyka, dostała plan żywieniowy, 5 posiłków dziennie, ale są to małe porcje. Siłownia to już zupełnie co innego - nie każdy ma czas (szczególnie przy niemowlaku) żeby chodzić na siłownię, czy też płacić za karnet. Ale bardzo dużo chodzi, zamiast samochodem do sklepu idzie pieszo, razem z maluchem. Więc ruch to też nie jest mordowanie się na siłowni. A z suplementów bierze humavit z wyciągiem z garcinii kambodżańskiej.
    Więc zdrowo się odżywiając, ruszając się (a przy maluchu jest naprawdę dużo ruchu) i biorąc suplement można powoli wracać do formy. Powoli siostra zaczyna już zmieniać garderobę, byłyśmy razem ostatnio na zakupach, bo spodnie były dla niej za duże:) Trzeba wytrwałości, bo utrzymanie diety nie jest łatwe.

1 1 Cytuj
  • 28 maj 2018

Żeby się odchudzać nie trzeba a nawet nie powinno się brać żadnych tabletek, które niby przyspieszają utratę wagi, bo często są w nich dziwne składniki. Wystarczy jeść 5 albo 6 (jeśli wstajemy bardzo wcześnie) niewielkich posiłków i lekkich a do tego ćwiczyć dużo u często się ruszać, jeździć na rowerze, chodzić na basen. Ja dodatkowo piję zioła FibraVitale. Zaczęło się w sumie od tego, że miałam probloemy z jelitami i zaparciami i podczas picia tych ziół zauważyłam, że kg trochę szybciej lecą. Ma to związek z oczyszczaniem organizmu. Lepiej pić naturalne zioła, które wpływają na trawienie niż brak jakieś dziwne suple

2 Cytuj

Odpowiedz