O wszystkim co przyjdzie Wam do głowy, a nie mieści się w pozostałych działach
Zastanawiam się nad opłacalnością ostrzenia wierteł do metalu. Zalega mi ich w domu dość duża ilość. Czy ktoś to robi w okolicy??
wystarczy szlifierka kontowa z tarczą do szlifowania nic trudnego i widiowe i zwykłe wiertła
- myślę, że nigdy nie przyglądałeś się budowie ostrza wiertła i stąd bierze się Twój pogląd na ten temat.
Szlifowałem .Podstawowa wiedza .Krawędź tnąca ,krawędź prowadząca ,łysinka. A jak chcesz by ktoś Ci je naostrzył .Na 3 maja jest warsztat naprawy resorów ,cenowo nie wiem ale pewnie by się podjeli tego Pozdro :)
Kiedyś można było zamówić taką usługę w Warsztatach Szkolnych ZSTE. Nie wiem jak jest teraz.
dzięki
Zastanawiam się nad opłacalnością ostrzenia wierteł do metalu. Zalega mi ich w domu dość duża ilość. Czy ktoś to robi w okolicy??
wystarczy szlifierka kontowa z tarczą do szlifowania nic trudnego
i widiowe i zwykłe wiertła
- myślę, że nigdy nie przyglądałeś się budowie ostrza wiertła i stąd bierze się Twój pogląd na ten temat.
Szlifowałem .Podstawowa wiedza .Krawędź tnąca ,krawędź prowadząca ,łysinka. A jak chcesz by ktoś Ci je naostrzył .Na 3 maja jest warsztat naprawy resorów ,cenowo nie wiem ale pewnie by się podjeli tego
Pozdro :)
Kiedyś można było zamówić taką usługę w Warsztatach Szkolnych ZSTE. Nie wiem jak jest teraz.
dzięki