O wszystkim co przyjdzie Wam do głowy, a nie mieści się w pozostałych działach
Witam, Szukam piasku/ pospółki może byc drugi gaunek na zasyp fundamentów. Gdzie można cos takiego kupić w Myslenicach?
Mika Zawada tam kupowałem.
Wie ktoś gdzie najtaniej? W Krk widzę nawet 12 zł za kubik, a w Mcach pytałem w 1 miejscu to 100 zł. Zgroza jakaś.
zgadza sie ale z krk ci nie przywiozą. Ja kupowałem w krzyszkowicach na małym składzie przy domu. Płaciłem 30zł za m3 z dowozem.
Hmm, w sumie mam własny transport, ale 30 zł jest w normie. Możesz mi napisać na PW gdzie dokładnie w Krzyszkowicach.
Hallo, ponawiam pytanie, gdzie w okolicach kupie pospolke nie płacąc jak za woły?
na żwirowni w Myślenicach 23PLN/ m3.Znalazł ktoś taniej? Ile wychodzi na Bysinie?
Żwirowni już dawno nie ma w Myślenicach. Ja kupowałem piasek w Sieprawiu po 55zł 1tona. Przeliczając na m3=88zł
Witam odgrzebuje temat gdzie w Myślenicach lub okolicach kupię zasypkę do fundamentów ??
lub czy ma może ktoś namiary na transport 3 lub 4 osiówke?? na przywóz ziemi z lubnia do Pcimia??
Witam,
Szukam piasku/ pospółki może byc drugi gaunek na zasyp fundamentów.
Gdzie można cos takiego kupić w Myslenicach?
Mika Zawada tam kupowałem.
Wie ktoś gdzie najtaniej? W Krk widzę nawet 12 zł za kubik, a w Mcach pytałem w 1 miejscu to 100 zł. Zgroza jakaś.
zgadza sie ale z krk ci nie przywiozą. Ja kupowałem w krzyszkowicach na małym składzie przy domu. Płaciłem 30zł za m3 z dowozem.
Hmm, w sumie mam własny transport, ale 30 zł jest w normie. Możesz mi napisać na PW gdzie dokładnie w Krzyszkowicach.
Hallo, ponawiam pytanie, gdzie w okolicach kupie pospolke nie płacąc jak za woły?
na żwirowni w Myślenicach 23PLN/ m3.Znalazł ktoś taniej? Ile wychodzi na Bysinie?
Żwirowni już dawno nie ma w Myślenicach.
Ja kupowałem piasek w Sieprawiu po 55zł 1tona. Przeliczając na m3=88zł
Witam odgrzebuje temat
gdzie w Myślenicach lub okolicach kupię zasypkę do fundamentów ??
lub czy ma może ktoś namiary na transport 3 lub 4 osiówke?? na przywóz ziemi z lubnia do Pcimia??