Nic mi z ciuchów, których wgl nie nosze. Sprzedałabym je nawet za 4 zł ;) Jest więc gdzieś w Myślenicach jakiś lumpeks czy cokolwiek gdzie można je oddać za parę złotych ?
Nic mi z ciuchów, których wgl nie nosze. Sprzedałabym je nawet za 4 zł ;) Jest więc gdzieś w Myślenicach jakiś lumpeks czy cokolwiek gdzie można je oddać za parę złotych ?
Szczerze mówiąc to zawsze mnie bardziej interesowało gdzie można kupić dobre ciuchy i różne dodatki. Astatnio nawet wyczaiłam bardzo ciekawą stronkę z torebkami listonoszkami
Wydaje mi się, że na Allegro istnieje taka możliwość. Bo zawsze co tam zaglądam to widzę jakieś "mega paki" :-)
W Myślenicach (niedaleko basenu i ZUSu) jest ciucholand, w którym skupują ubrania. Robią to w wyznaczonych terminach. Teraz przyjmowali chyba 1. sierpnia. Należy podejść i dopytać o szczegóły.
W Myślenicach (niedaleko basenu i ZUSu) jest ciucholand, w którym skupują ubrania. Robią to w wyznaczonych terminach. Teraz przyjmowali chyba 1. sierpnia. Należy podejść i dopytać o szczegóły.
Szczerze mówiąc to zawsze mnie bardziej interesowało gdzie można kupić dobre ciuchy i różne dodatki. Astatnio nawet wyczaiłam bardzo ciekawą stronkę z torebkami listonoszkami
Wydaje mi się, że na Allegro istnieje taka możliwość. Bo zawsze co tam zaglądam to widzę jakieś "mega paki" :- )
Być może można spróbować kupić na eBay, Amazon, lub w sklepie
Eee tam, w internecie nie pojdzie, szkoda zachodu. Wywies ogloszenie na tablicy albo jakis chwytny szyldek przed chata, w tym drugim przypadku bedzie najskuteczniej.
w necie spróbuj. allegra i te wszystkie inne chętnie wsysają takie rzeczy w takich cenach. albo załuż swój lumpeks internetowy? może to być fajna sprawa. chwytliwa nazwa firmy (tutaj coś znajdziesz: https://nazwane.pl/pl/oferta/nazwa-dla-firmy/2,17,24 ) troche reklamy i będzie sie krecić
Może spróbuj założyć konto i sprzedać je w sieci? Czasami w domach kultury robią ,,garażowe wyprzedaże" jeśli nie, to może zainspirujesz ich aby założyć?
w Myślenicach raczej nic takiego nie ma. można próbować na jakichś stronach typu gumtree czy tablica , jak się coś komuś spodoba to masz szczęście
Oddaj na biednych. Co Ci z 4 zł za ciucha.
Sprzedaj w necie, np. na libro24. Tak jest chyba najszybciej, najprościej i najpewniej, że coś zarobisz. Ja bym się nie zastanawiał.
Na Allegro :D polecam najskuteczneijszy i najwygodniejszy sposob :)
dokladnie!
Alelegro to jest najlepsze miejsce do sprzedawania niechcianych rzeczy :)
Wydaje mi się, że na Allegro istnieje taka możliwość. Bo zawsze co tam zaglądam to widzę jakieś "mega paki" :-)
Nie wie ktoś za ile skupują? ;)
Z tego co wiem, to ceny ustala się z Panią, która tam sprzedaje.
Być może można spróbować kupić na eBay, Amazon, lub w sklepie
Tutaj --- > http://wydarzenia.miasto-info.pl/4305,galalit-zakonczenie-lata-dna-myslenic.html
Eee tam, w internecie nie pojdzie, szkoda zachodu. Wywies ogloszenie na tablicy albo jakis chwytny szyldek przed chata, w tym drugim przypadku bedzie najskuteczniej.
w necie spróbuj. allegra i te wszystkie inne chętnie wsysają takie rzeczy w takich cenach. albo załuż swój lumpeks internetowy? może to być fajna sprawa. chwytliwa nazwa firmy (tutaj coś znajdziesz: https://nazwane.pl/pl/oferta/nazwa-dla-firmy/2,17,24 ) troche reklamy i będzie sie krecić
A ja myślę, że ty żyjesz właśnie z reklam po różnych forach - jak czytam wszystkie twoje wpisy na forum
allegro, olx, vinted, grupy sprzedażowe na facebook.com
Na Facebook są różne grupy sprzedażowe. Ja zawsze tam wystawiam ciuszki.
Może spróbuj założyć konto i sprzedać je w sieci? Czasami w domach kultury robią ,,garażowe wyprzedaże" jeśli nie, to może zainspirujesz ich aby założyć?
Warto wejść do jakiego second handu i zapytać czy nie kupią. A jeśli nie to zrobić zdjęcie i wrzucić na np. na allegro.
Moja dziewczyna sprzedawała zawsze na allegro albo na olx, teraz przerzuciła się na Facebooka, bo jest sporo grup i lepiej dogadać transakcję.
kiedyś miałam konto na Szafie i tam sprzedawałam ubrania. Teraz wolę wymieniać ubrania na Swapach bo i tak nie udaje się zarobić na sprzedaży ubrań