Mysle, ze o wiele taniej znajdziesz olejek arganowy w sieci. Ja kupuje nie tylko olejek arganowy, ale np. tez busajna (jest swietny min. na rozstepy) w sklepie online Sekret Piekna :) Maja tam bardzo duzo fajnych, naturalnych kosmetykow w dobrych cenach, ja zawsze mam problem z wyborem co zamowic, bo najchetniej kupilabym wszystko :)
Tak, moja dziewczyna też zamawia przez internet i zazwyczaj robi zakupy kilku różnych olejów, bo sporo tego używa. Najlepiej kupować właśnie w sklepach z naturalnymi kosmetykami.
Witam!
Czy orientuje się ktoś czy w Myślenicach jest możliwość kupienia oleju arganowego
z góry dzięki za pomoc!
zapytaj w "Mydlarni u Franciszka" na ul. Bema albo w zielarskim na Reja
Zielarski na Reja sama kupowalam taki 100% bez dodatkow zapachowych
Ja arganowy sobie zamawiam przez internet, bo w drogeriach zwykle spotykam taki jakiś z dodatkiem bądź w kosmetyku.
Najlepiej zamawiać oleje i olejki w sklepach z naturalnymi kosmetykami.
Mysle, ze o wiele taniej znajdziesz olejek arganowy w sieci. Ja kupuje nie tylko olejek arganowy, ale np. tez busajna (jest swietny min. na rozstepy) w sklepie online Sekret Piekna :) Maja tam bardzo duzo fajnych, naturalnych kosmetykow w dobrych cenach, ja zawsze mam problem z wyborem co zamowic, bo najchetniej kupilabym wszystko :)
W drogeriach można je znaleźć bez problemu. Ja w Hebę kupuję olejek arganowy.
Tak, moja dziewczyna też zamawia przez internet i zazwyczaj robi zakupy kilku różnych olejów, bo sporo tego używa. Najlepiej kupować właśnie w sklepach z naturalnymi kosmetykami.