Oczywiscie nie chodzi o powazne nekrologi tylko o takie w stylu:
"Dziś po ciężkiej chorobie podwozia zmarł mój ukochany Fiat 126p, rodcznik 1978. Pokój jego pamięci"
albo
"Starosta Powiatu Myslenickiego i Dyrektor ZDP składają kondolencje mieszkańcom 3 maja z powodu śmierci idei budowy drogi zachodniej"
Musimy pisać nekrologi ponieważ cygnus zamiast je pisać pisze "halooo" po nocy. Nagrodą za najlepszy nekrolog będzie drugie życie.
;)
O nie mój drogi Cygnusie.
Ten wątek będzie pisało samo życie.
"W nocy 25 pażdziernika o godz. 23:... po długiej i ciężkiej chorobie umarła kariera bokserska wybitnego polskiego pięściarza - Andrzeja Gołoty."
to nekrolog
A to doniesienia agencyjne.
Prezydent Lech Kaczyński ogłosił zakontraktowaną na pięć rund żałobę narodową.
Obecna przy tragicznym zajściu żona pięściarza Mariola zapowiedziała wyzwanie na pojedynek w kisielu żony Tomasza Adamka oraz każdego kto ośmieli się stwierdzić, że jej mąż Andrzej nie jest najzacniejszym bokserem na świecie.
;)
"Zmarło zaufanie. Zaufanie do praworządnosci Gminy. Wraz z nim odeszła wiara w świetlaną przyszłość pod rządami GMO i jego świty.
Pozostający w żalu i niebezpodstawnym gniewie, mieszkańcy Myślenic i okolic" ()
Stało się, dziś późnym popołudniem na drodze koło Nowego Targu prawie na moich oczach, stracił płyny po czym wyzionął ducha, tylny amortyzator w moim samochodzie. Odszedł w kwiecie wieku zostawiając po sobie wspomnienia szybkich zakrętów z pełną kontrolą.
Z żalem zawiadamiają pogrązeni w żałobie drogowcy, którzy nie łątają dziur i cygnus który musi teraz kupić amory.
Zima odchodzi w zapomnienie? Długo będzie dawać o sobie znać!
Od jazdy w okolicy "Porabia" można dostać czkawki.
Nie lepiej jest od InterZoo do nowego asfaltu w Drogini
http://en.tackfilm.se/?id=1269032234843RA21
Cygnus wiedziałem, że jeździsz po świecie, ale żeby skryć taką popularność to prawdziwa konspira.
Jak widzisz nie udało Ci się!!! :P
"W nocy 25 pażdziernika o godz. 23:... po długiej i ciężkiej chorobie umarła kariera bokserska wybitnego polskiego pięściarza - Andrzeja Gołoty."
Tylko Panie kolego Cyrk Andrew walczył z najlepszymi a Adamek jest tym który walczy z Tym co walczył z najlepszymi, to narazie jedyny znaczący wynik w karierze tego prostego człowieka.
Może w przyszłości panu Adamkowi będzie dane wzbudzać emocje takie jak kiedyś wywoływał w naszym narodzie Gołota , jednak na razie pan Adamek poza moim zdaniem dziwną walką miedzy znajomymi niczego nie dokonał.Twoją wypowiedz porównuję do spazmów pana Pudzianowskiego o Panu Adamie Małyszu przed olimpiadą w Vancouver.
Pozdrawiam
[quote]W tragicznych okolicznościach zginął BETON a wraz z nim dziennikarz śledczy Greta J..[/quote]
bzdura!!! beton jest wieczny!!!!! żyje i żyć będzie!!!!! tylko gdzie on jest?
Nie wiem o co ci biega ,ale jeżeli chcesz sobie KARIERĘ OBYDWU Panów podejrzeć to sobie zwykłą przegladarkę gógle włącz.
Podniecenie sięgło zenitu i tyke na temat .
Pozdrawiam z UK
Wiem iz w naszym kraju dobrodziejstwa i masowego dobrobytu, ludzie nie mają pojecia co to gógle.W polsce na internet szerokopasmowy czeba tyrac z tydzien
w uk około godziny i to za najniższą krajową do której możesz tax credit dostać około 60 na tydzień.
Zapraszam do uk w pl nic nas nie czeka
p
W PL znamy google, to widocznie inna przeglądarka;).
Nie każdy chce i nie każdy musi uciekać z Polski, nie kazdy też chce być popychadłem w obcym kraju. Oczywiście, to indywidualne podejście, bo rozumiem że życie zmusza do różnych decyzji. Dla mnie jednak wyjazd np. do UK po to żeby zarobić na czysto 1000-1200 funtów, to żaden dobry interes.
Oczywiscie nie chodzi o powazne nekrologi tylko o takie w stylu:
"Dziś po ciężkiej chorobie podwozia zmarł mój ukochany Fiat 126p, rodcznik 1978. Pokój jego pamięci"
albo
"Starosta Powiatu Myslenickiego i Dyrektor ZDP składają kondolencje mieszkańcom 3 maja z powodu śmierci idei budowy drogi zachodniej"
Musimy pisać nekrologi ponieważ cygnus zamiast je pisać pisze "halooo" po nocy. Nagrodą za najlepszy nekrolog będzie drugie życie.
;)
Eeee to ja nie chcę. A może być w zamian kolejna kadencja? ;)
Nikt tu nie bedzie pisał i temat umrze:( To nekrolog.
O nie mój drogi Cygnusie.
Ten wątek będzie pisało samo życie.
to nekrolog
A to doniesienia agencyjne.
Prezydent Lech Kaczyński ogłosił zakontraktowaną na pięć rund żałobę narodową.
Obecna przy tragicznym zajściu żona pięściarza Mariola zapowiedziała wyzwanie na pojedynek w kisielu żony Tomasza Adamka oraz każdego kto ośmieli się stwierdzić, że jej mąż Andrzej nie jest najzacniejszym bokserem na świecie.
;)
to greta zyje? a ja juz dla niej kupiłem znicze
Żyje i ma się świetnie. Niewykorzystane znicze radzę zatrzymać.
Mogą się przydać po wyborach dla Maćka, Jurka czy Kazka.
:)
"Zmarło zaufanie. Zaufanie do praworządnosci Gminy. Wraz z nim odeszła wiara w świetlaną przyszłość pod rządami GMO i jego świty.
Pozostający w żalu i niebezpodstawnym gniewie, mieszkańcy Myślenic i okolic" ()
Grób teraz wystarcza temu, dla którego cały świat był za mały.
To memento dla tych, którzy nie widzą po czym stąpają!
Stało się, dziś późnym popołudniem na drodze koło Nowego Targu prawie na moich oczach, stracił płyny po czym wyzionął ducha, tylny amortyzator w moim samochodzie. Odszedł w kwiecie wieku zostawiając po sobie wspomnienia szybkich zakrętów z pełną kontrolą.
Z żalem zawiadamiają pogrązeni w żałobie drogowcy, którzy nie łątają dziur i cygnus który musi teraz kupić amory.
W tragicznych okolicznościach zginął BETON a wraz z nim dziennikarz śledczy Greta J..
po dlugiej mece odeszla zima :) odeszla w zapomnienie
Zima odchodzi w zapomnienie? Długo będzie dawać o sobie znać!
Od jazdy w okolicy "Porabia" można dostać czkawki.
Nie lepiej jest od InterZoo do nowego asfaltu w Drogini
http://en.tackfilm.se/?id=1269032234843RA21
Cygnus wiedziałem, że jeździsz po świecie, ale żeby skryć taką popularność to prawdziwa konspira.
Jak widzisz nie udało Ci się!!! :P
Tylko Panie kolego Cyrk Andrew walczył z najlepszymi a Adamek jest tym który walczy z Tym co walczył z najlepszymi, to narazie jedyny znaczący wynik w karierze tego prostego człowieka.
Może w przyszłości panu Adamkowi będzie dane wzbudzać emocje takie jak kiedyś wywoływał w naszym narodzie Gołota , jednak na razie pan Adamek poza moim zdaniem dziwną walką miedzy znajomymi niczego nie dokonał.Twoją wypowiedz porównuję do spazmów pana Pudzianowskiego o Panu Adamie Małyszu przed olimpiadą w Vancouver.
Pozdrawiam
[quote]W tragicznych okolicznościach zginął BETON a wraz z nim dziennikarz śledczy Greta J..[/quote]
bzdura!!! beton jest wieczny!!!!! żyje i żyć będzie!!!!! tylko gdzie on jest?
cholera miałem już nie pisać o betonie...... moja wina ..... wybaczcie! tak to jest jak człowiek najpierw złapie za klawiaturę a potem pomyśli.
typowy
Ad, gdzieś Ty to wynalazł. Istotnie, to ja prawie w całej okazałości:)
Pzdr.
Nie wiem o co ci biega ,ale jeżeli chcesz sobie KARIERĘ OBYDWU Panów podejrzeć to sobie zwykłą przegladarkę gógle włącz.
Podniecenie sięgło zenitu i tyke na temat .
Pozdrawiam z UK
Przeglądarke gógle? A co to jest?
Pozdrawiam z PL
Wiem iz w naszym kraju dobrodziejstwa i masowego dobrobytu, ludzie nie mają pojecia co to gógle.W polsce na internet szerokopasmowy czeba tyrac z tydzien
w uk około godziny i to za najniższą krajową do której możesz tax credit dostać około 60 na tydzień.
Zapraszam do uk w pl nic nas nie czeka
p
W PL znamy google, to widocznie inna przeglądarka;).
Nie każdy chce i nie każdy musi uciekać z Polski, nie kazdy też chce być popychadłem w obcym kraju. Oczywiście, to indywidualne podejście, bo rozumiem że życie zmusza do różnych decyzji. Dla mnie jednak wyjazd np. do UK po to żeby zarobić na czysto 1000-1200 funtów, to żaden dobry interes.
Pzdr.
słuchajcie wracając do nekrologów to ta przeglądarka o której tyle piszecie to umarła czy co ???
Sprawdzałem przed chwilą, żyje i ma się bardzo dobrze, także przedwcześnie nie ma co wystawiać aktu zgonu.
Szlag mi trafił antenę telewizyjną.Złożenie rupiecia do piwnicy nastąpi dzisiaj .Proszę o nie składanie kondolencji..