dobry wieczór!
pomimo tego, że kosmopolityczna redakcja postanowiła się mnie pozbyć, to jednak POWRÓCIŁEM!
mam zamiar być już bardzo dobrym użytkownikiem, ponieważ ban został merytorycznie uzasadniony i dał mi sporo do myślenia!
Dlatego proszę Was, nie spamujcie!
A co do kobry, to wcale nie będziesz jej miał, bo jedyny dystrybutor tych gadów - myślenicka firma telefonika zaprzestała ich sprowadzania. Wcześniej przywozili je setkami zawinięte na bęben niczym kabel! Ktoś jednak się zorientował!
W końcu musiał powstać tego typu temat, można tutaj dowoli spamować, nie będziemy w ten sposób zaśmiecać innych tematów.
Jazdddddddaaaaa!
uwielbiam wiewiórki, mam tszy garźci w domu
Wiewiórki ida na odstrzał. Tak swoją drogą przymierzam sie do kupna kobry.
dobry pomysł, podobno dobrze całują;)
czarnooka, mam zamiar wytrenować ją w specjalności taniec. Zna ktoś jakieś sztuczki?
dobry wieczór!
pomimo tego, że kosmopolityczna redakcja postanowiła się mnie pozbyć, to jednak POWRÓCIŁEM!
mam zamiar być już bardzo dobrym użytkownikiem, ponieważ ban został merytorycznie uzasadniony i dał mi sporo do myślenia!
Dlatego proszę Was, nie spamujcie!
A co do kobry, to wcale nie będziesz jej miał, bo jedyny dystrybutor tych gadów - myślenicka firma telefonika zaprzestała ich sprowadzania. Wcześniej przywozili je setkami zawinięte na bęben niczym kabel! Ktoś jednak się zorientował!
przerabiali je na światłowody.