O wszystkim co przyjdzie Wam do głowy, a nie mieści się w pozostałych działach
witam, zadanie brzmi "Przełamywanie Barier Komunikacyjnych" i w ogóle nie wiem jak się za to zabrać a mam an to 1.5 h:/ HELP!!
wlasnie przelamales piersza z nich - napisales na forum ! powodzenia
ja potrzebuje to bardziej rozwinięta odp przecież tego nie napisze w zeszycie bo by mi pałę dała
to wysil sie skoro to twoje zadanie... czy teraz malolaty mysla ze kazde zadanie mozna skopiowac z internetu, albo ze zrobie za nich inni???
ja taki małolat to chyba nie jestem:P a jak mam robic to dobrze albo wogóle czyli wole się kogoś zapytać
napisz o tym jak internet pozwala na komunikowanie się z ludźmi z całego świata (serwisy społecznościowe, komunikatory, czaty, IRC itp.)
hannibal dzieki teraz przynajmniej wiec jak się za to zabrać;] pozdrowionka:)
giń! ja miałem takie zadanie ostatnio i sam zrobiłem, rosną później takie i podpalają kosze na osiedlu.
witam,
zadanie brzmi "Przełamywanie Barier Komunikacyjnych" i w ogóle nie wiem jak się za to zabrać a mam an to 1.5 h:/ HELP!!
wlasnie przelamales piersza z nich - napisales na forum ! powodzenia
ja potrzebuje to bardziej rozwinięta odp przecież tego nie napisze w zeszycie bo by mi pałę dała
to wysil sie skoro to twoje zadanie... czy teraz malolaty mysla ze kazde zadanie mozna skopiowac z internetu, albo ze zrobie za nich inni???
ja taki małolat to chyba nie jestem:P a jak mam robic to dobrze albo wogóle czyli wole się kogoś zapytać
napisz o tym jak internet pozwala na komunikowanie się z ludźmi z całego świata (serwisy społecznościowe, komunikatory, czaty, IRC itp.)
hannibal dzieki teraz przynajmniej wiec jak się za to zabrać;]
pozdrowionka:)
giń! ja miałem takie zadanie ostatnio i sam zrobiłem, rosną później takie i podpalają kosze na osiedlu.