Co najwyżej poprawne, jak każdy aparat telefoniczny. Wyprane kolory, aberacja, szczegóły zjedzone przez mechanizm redukcji szumów. Świetna sprawa na imprezy czy nieprzewidziane sytuacje, ale na pewno nie zdjęcia pocztówkowe ...
To ja coś może dorzucę, zdjęcie już wielokrotnie zamieszczane w różnych miejscach. Aparat 4mpx - bo tak naprawdę optyka ma znaczenie :)
Co znaczy "przysłona na pełną szerokość"? Tzn. ile? Bo to zależy od obiektywu, a nie napisałeś jakim obiektywem robione. Chyba że to jakaś cyfrówka, nie lustrzanka?
"Aparat 4mpx - bo tak naprawdę optyka ma znaczenie" - nie żebym się czepiała, ale optyka owszem ma znaczenie, z tym, że tu chodzi o jasność obiektywu a nie piksele.
Zdjęcie ładne ;)
Zaawansowany kompakt (Fuji S5500), przysłona najprawdopodobniej 2.8 . Jeden z najlepszych aparatów jaki miałem w rękach - niestety mi w nich wypadł i zakończył swój żywot.
Chciałabym też dodać jakieś zdjęcie ale niestety nie potrafię. Zdjęcia robię Panasonic DMC-TZ3 fajne fotki wychodzą. A jeżeli ktoś chce zobaczyć moje to zapraszam do swojej galerii.
Tak jak w temacie :)
Ja przykładowo udostępniam moje zdjęcie zrobione na zarabiu [telefonem komórkowym]
ile ma toto pixeli?
Critz,jaki masz telefon?
LG KU990 :) 5 mpx :)
Wielkie dzięki! :) Niedługo chyba zmienię operatora,bo mają zmieniać regulamin i zastanawiam się nad SE C902.Teraz też nad LG :)
Przepraszam za ten niepotrzebny post,miałem dodać zdjęcie,ale nie weszło.
Powiem tak. Z dobrym oświetleniu robi dobre zdjęcia ale gdy jest ciemno nawet flesz nie pomaga ;) No i mniejszy koszt niż SE :) Sorry za offtop ;)
Co najwyżej poprawne, jak każdy aparat telefoniczny. Wyprane kolory, aberacja, szczegóły zjedzone przez mechanizm redukcji szumów. Świetna sprawa na imprezy czy nieprzewidziane sytuacje, ale na pewno nie zdjęcia pocztówkowe ...
To ja coś może dorzucę, zdjęcie już wielokrotnie zamieszczane w różnych miejscach. Aparat 4mpx - bo tak naprawdę optyka ma znaczenie :)
Pozdrawiam
Artuj a jakie parametry zdjęcia ??/
Statyw, godzina 23:00, czas 15s, przysłona chyba na pełną szerokość. Kolory to pomieszanie światła księżyca + latarni.
Pozdrawiam
Co znaczy "przysłona na pełną szerokość"? Tzn. ile? Bo to zależy od obiektywu, a nie napisałeś jakim obiektywem robione. Chyba że to jakaś cyfrówka, nie lustrzanka?
"Aparat 4mpx - bo tak naprawdę optyka ma znaczenie" - nie żebym się czepiała, ale optyka owszem ma znaczenie, z tym, że tu chodzi o jasność obiektywu a nie piksele.
Zdjęcie ładne ;)
Pozdrawiam
Zaawansowany kompakt (Fuji S5500), przysłona najprawdopodobniej 2.8 . Jeden z najlepszych aparatów jaki miałem w rękach - niestety mi w nich wypadł i zakończył swój żywot.
Pozdrawiam
Oj :/ Współczuję. Nie martw się, kolejny będzie pewnie lepszy.
Pozdrawiam
Panorama Myślenic i Beskidu Makowskiego
Ps Co o niej sądzicie (czy wykonana poprawnie itp.)
Zapraszam do mojej galerii zdjęć http://picasaweb.google.pl/mietka.malgorzata
Chciałabym też dodać jakieś zdjęcie ale niestety nie potrafię. Zdjęcia robię Panasonic DMC-TZ3 fajne fotki wychodzą. A jeżeli ktoś chce zobaczyć moje to zapraszam do swojej galerii.
Panorama rynku czyli co może sony cyber-shoy DSC H55, nie ja!
Zanim się zorientowałem, nie zdążyłem z edycją Powinno być sony cyber-shot DSC H55
Mówisz Zygmunt, "Aleja Zasłużonych"? ;)
koryto nie aleja!
Witam,
jako, że to mój pierwszy post, to pochwalę się swoimi zdjęciami z Myślenic i okolic...: http://picasaweb.google.com/masqar
Jezioro Dobczyckie :) http://msz1989.fotosik.pl/alb
ładne