Bałkany głosują na siebie.
Ukraina z Polski na siebie.
A Polacy mają w d.
Bałkany potencjał głosowania mają o wiele mniejszy. A przeszły całe.
Gdyby Polacy z Niemiec Anglii Irlandii Australii Francji czy Austrii oddali głos na rodaka, gdyby śpiewał na Eurowizji nawet „szalala mydełko fa” , to zawsze przechodziliby do finału.
Tak robią Bałkany i sąsiedzi ze wschodu. Przez Bałkany to zmieniono nawet regulamin głosowania.
A Polacy mają w d.
Gdyby Polacy z Niemiec Anglii Irlandii Australii Francji czy Austrii oddali głos na rodaka, gdyby śpiewał na Eurowizji nawet „szalala mydełko fa” , to zawsze przechodziliby do finału.
Tak robią Bałkany i sąsiedzi ze wschodu. Przez Bałkany to zmieniono nawet regulamin głosowania.
A jak są jedni i drudzy skuteczni, widać co rok.
Jaki sens ma wydawanie kasy na smsy na coś tak żenującego ? kto w ogóle to ogląda ?
Podsumowanie Eurowizji:
Ukraina robi się już nudną klepiąc ten sam schemat .
Ale poziom 2024 był chyba najwyższy.
Wielu w finale nie powinno być typu Austria, Hiszpania i podobne.
Siedem krajów zasługiwała na zwycięstwo.
Szwajcaria była jednym z nich.
Zajmuję się głównie kryptowalutami, nie jest trudno tam zarobić, pisałem stronę, ale została ona usunięta przez administratora, więc nie możesz mi tego powiedzieć)
Laptop z 2012 r. nie pozwala poszaleć, ale AC IV: Black Flaga uciągnął. Ledwo, ale jednak - teraz staram się sprzętu tak nie przegrzewać i wchodzą klasyki sprzed ok. 20 lat: Gothiki, GTA (III, Vice City, San Andreas), Sacred, BloodRayne, Street Racing Syndicate...
Ja ze swoimi dziećmi gram w Battlefield 1. Świetna rozrywka oraz duże walory edukacyjne.
dlaczego się opierasz?
Planszówki, gry karciane, gry logiczne, państwa miasta, statki czy gry sportowe na zewnątrz. Wszystko, byle nie komputer i smartfon
Gram w Grand Theft Auto V tylko na laptopie :) bardzo dobra gra, fajna fabuła :) świetna optymalizacja
Wiadomo, że w Herosy trójkę. Co za pytanie wariackie...
Gram w państwa miasta albo statki czasem
Gramy w Eurowizję.
A Polacy mają w d.
A jak są jedni i drudzy skuteczni, widać co rok.
Jaki sens ma wydawanie kasy na smsy na coś tak żenującego ? kto w ogóle to ogląda ?
U nas nikt nie ogląda oprócz mnie.. W Europie jednak oglądają, co widać po głosach.
U nas Eurowizja z discopolo, podbijała by oglądalność.
Ale już się zaczyna, bo z Austrii zaśpiewała w podobnym stylu i jest w finale.
Podsumowanie Eurowizji:
Ukraina robi się już nudną klepiąc ten sam schemat .
Ale poziom 2024 był chyba najwyższy.
Wielu w finale nie powinno być typu Austria, Hiszpania i podobne.
Siedem krajów zasługiwała na zwycięstwo.
Szwajcaria była jednym z nich.
co to jest Eurowizja?
To taki Sopot Europy Izraela i Australii.
Zajmuję się głównie kryptowalutami, nie jest trudno tam zarobić, pisałem stronę, ale została ona usunięta przez administratora, więc nie możesz mi tego powiedzieć)
Laptop z 2012 r. nie pozwala poszaleć, ale AC IV: Black Flaga uciągnął. Ledwo, ale jednak - teraz staram się sprzętu tak nie przegrzewać i wchodzą klasyki sprzed ok. 20 lat: Gothiki, GTA (III, Vice City, San Andreas), Sacred, BloodRayne, Street Racing Syndicate...