Bałkany głosują na siebie.
Ukraina z Polski na siebie.
A Polacy mają w d.
Bałkany potencjał głosowania mają o wiele mniejszy. A przeszły całe.
Gdyby Polacy z Niemiec Anglii Irlandii Australii Francji czy Austrii oddali głos na rodaka, gdyby śpiewał na Eurowizji nawet „szalala mydełko fa” , to zawsze przechodziliby do finału.
Tak robią Bałkany i sąsiedzi ze wschodu. Przez Bałkany to zmieniono nawet regulamin głosowania.
A Polacy mają w d.
Gdyby Polacy z Niemiec Anglii Irlandii Australii Francji czy Austrii oddali głos na rodaka, gdyby śpiewał na Eurowizji nawet „szalala mydełko fa” , to zawsze przechodziliby do finału.
Tak robią Bałkany i sąsiedzi ze wschodu. Przez Bałkany to zmieniono nawet regulamin głosowania.
A jak są jedni i drudzy skuteczni, widać co rok.
Jaki sens ma wydawanie kasy na smsy na coś tak żenującego ? kto w ogóle to ogląda ?
Podsumowanie Eurowizji:
Ukraina robi się już nudną klepiąc ten sam schemat .
Ale poziom 2024 był chyba najwyższy.
Wielu w finale nie powinno być typu Austria, Hiszpania i podobne.
Siedem krajów zasługiwała na zwycięstwo.
Szwajcaria była jednym z nich.
Zajmuję się głównie kryptowalutami, nie jest trudno tam zarobić, pisałem stronę, ale została ona usunięta przez administratora, więc nie możesz mi tego powiedzieć)
Laptop z 2012 r. nie pozwala poszaleć, ale AC IV: Black Flaga uciągnął. Ledwo, ale jednak - teraz staram się sprzętu tak nie przegrzewać i wchodzą klasyki sprzed ok. 20 lat: Gothiki, GTA (III, Vice City, San Andreas), Sacred, BloodRayne, Street Racing Syndicate...
Zmieniając nieco pytanie (oraz jego sens) na "W co grają":
- rządząca koalicja,
- prezydent wraz z otoczeniem,
- prawi i sprawiedliwi (opozycja z satelitami) ,
powiem tak "W GUMY" - wszyscy !
Ja ze swoimi dziećmi gram w Battlefield 1. Świetna rozrywka oraz duże walory edukacyjne.
dlaczego się opierasz?
Planszówki, gry karciane, gry logiczne, państwa miasta, statki czy gry sportowe na zewnątrz. Wszystko, byle nie komputer i smartfon
Gram w Grand Theft Auto V tylko na laptopie :) bardzo dobra gra, fajna fabuła :) świetna optymalizacja
Wiadomo, że w Herosy trójkę. Co za pytanie wariackie...
Gram w państwa miasta albo statki czasem
Gramy w Eurowizję.
A Polacy mają w d.
A jak są jedni i drudzy skuteczni, widać co rok.
Jaki sens ma wydawanie kasy na smsy na coś tak żenującego ? kto w ogóle to ogląda ?
U nas nikt nie ogląda oprócz mnie.. W Europie jednak oglądają, co widać po głosach.
U nas Eurowizja z discopolo, podbijała by oglądalność.
Ale już się zaczyna, bo z Austrii zaśpiewała w podobnym stylu i jest w finale.
Podsumowanie Eurowizji:
Ukraina robi się już nudną klepiąc ten sam schemat .
Ale poziom 2024 był chyba najwyższy.
Wielu w finale nie powinno być typu Austria, Hiszpania i podobne.
Siedem krajów zasługiwała na zwycięstwo.
Szwajcaria była jednym z nich.
co to jest Eurowizja?
To taki Sopot Europy Izraela i Australii.
Zajmuję się głównie kryptowalutami, nie jest trudno tam zarobić, pisałem stronę, ale została ona usunięta przez administratora, więc nie możesz mi tego powiedzieć)
Laptop z 2012 r. nie pozwala poszaleć, ale AC IV: Black Flaga uciągnął. Ledwo, ale jednak - teraz staram się sprzętu tak nie przegrzewać i wchodzą klasyki sprzed ok. 20 lat: Gothiki, GTA (III, Vice City, San Andreas), Sacred, BloodRayne, Street Racing Syndicate...
Kupię uszkodzone pady do PlayStation 5.
Jak macie coś do sprzedania chętnie je odkupie.
Zmieniając nieco pytanie (oraz jego sens) na "W co grają":
- rządząca koalicja,
- prezydent wraz z otoczeniem,
- prawi i sprawiedliwi (opozycja z satelitami) ,
powiem tak "W GUMY" - wszyscy !