"Miasto i Gmina Myślenice: Dni Myślenic odbędą się - powstrzymać nas może tylko siła wyższa, aczkolwiek kalosze mile widziane :)"
17 godz. temu.
Facebook
[quote=gość: Najlepsza fanka feela] Ile kosztuje bilet na koncert feela gdzie można je kupić to moja ostatnia szansa napiszcie lub zadzwońcie mój numer telefonu 518656952! [/quote]
Na dniach myślenic wstęp wolny niedziela 19:30
z ostatniej chwili:podjechałem dzisiaj o15 czasu lokalnego swoim czystym mecesem sprawdzić czy nie ubrudzę swych trzewików idąc na PŁATNY KONCERT jakiegoś ejeja i cóż .ORGANIZATORZY TEGOŻ SPEKTAKLU śmiało można powiedzieć w błocie(dotrzeć tam z czystymi trzewikami nie idzie )miast kupić (zainwestować we żwirek na drogę)inwestują w firmy ochroniarskie -stoi chodnik i pilnuje powietrza bo ludzi brak.TAK więc spokojnym krokiem podchodzę na CZYSTY PARKING PRZY CENTRUM SPORTU I ODJEŻDŻAM moim mecesem i żałuję że ubrudziłem trzewiki.
wczoraj byłem zwiedzic zarabie,he kupa gliny nawieziona,coprawda chodniki zrobione ,ale jak pogoda nie dopisze to sie nie wybieram tam bedzie jedno wielkie błoto.... lepiej w domu piwko wypic pozdrawiam
Na tak pięknej jak dziś pogodzie to naprawdę udane Dni Myślenic ...
Ciul że w każdej chwili się rozlać może .
Lepiej w domu posiedzieć lub jechać np na jakąś fajną dyskotekę i się pobawić .
Może się przejdę wieczorem zobaczyć co tam jest , ale w to wątpię , pogoda jest beznadziejna , zaraz się zapewne rozpada , do tego jak widzicie na Zarabiu jest błoto , iść na koncert po to by być całym mokrym i się ubrudzić to nie jest miłe , zresztą po 19 większość ludzi będzie tak pijanych że żal patrzeć .
No właśnie dlaczego tak zawsze jest, nie rozumiem tego. I ten smród gnijącej trawy zmieszany z aromatem piwa. Błee. Na trzeźwo Dni Myślenic nie do przejścia :-D Jak się popije to już nie zależy Ci czy brudny jesteś czy mokry, czy śmierdzi...
Wiele osób obecnych na koncercie zespołu "Dżem" narzekało na błoto. Natura i jej kaprysy, tylko zauważmy że błoto w historii muzyki rockowej posiada chlubną kartę. Zatem dobrze, że "ostry" nie wybrukował, czy źle? Inna rzecz: upijanie się w trakcie Dni Myślenic. Dziewczyna dźwigająca pod ramię pijanego, wymiotującego chłopaka. Kolejna obserwowana co rok prawidłowość: po koncercie z reguły bardziej kulturalna część publiki wraca spokojnie do domów, po północy pozostaje na posterunku w niemałej części pijana, rządna krwi gawiedź.
To bawcie się dobrze- radzę zainwestować w modne w ostatnim czasie gumiaki, a paniom w gumiaki na obcasie (takie nowości też się widziało)
Albo także modne glany :D
Pogo w błocie :D
Ehh.. Będzie bosko ^^
Sobotnie urozmaicenie DM w b&w impreza na świeżym powietrzu w razie niepogody impreza przeniesiona do środka.
http://wydarzenia.miasto-info.pl/1723,banana-party-vol-2-koncert-bas-tajpan-bob-one-ras-palma-selecta.html
ZAPRASZAMY
A ja tam zabawię się w nowej Pomarańczy w Izdebniku :) przynajmniej pogoda nie gra roli
Podobno Dni Myślenic odwołane
Nie, to nie prawda. Dni Myślenic odbędą się na boisku błotnistym (tam gdzie kiedyś była łąka).
Z ciekawych imprez na DM ma być tor przeszkód przez plac budowy mieszczący się w parku.
PS. Obowiązkowo na DM należy zabrać ze sobą koło ratunkowe, pływaczki, amfibie itp.
POGODA SIĘ ROBI !!! Oby tak dalej.
Czyli NIE na plaży trawiastej?
(Przepraszam, ale nie udało mi się edytować ani usunąć poprzedniego wpisu)
Nasz pan Burmistrz nawołuje turystów do przybycia na plażę trawiastą na piękne Zarabie w spotach w Telewizji Kraków.
Czyli Kto gra ?? Feel i Kto ? Syszalam w radiu ze Enej ale nie wiem ?! No prosze o odp !!
Witam.. Słyszałam, że DM ponoć są odwołane czy to prawda ???
Chyba nie jest to prawda, bo na razie nikt oficjalnie takiej informacji nie podał, a myślę, że gdyby miało tak być, to już zostałoby ogłoszone.
odwołane zalane cała Zarabie i dziś też pada - poza tym Burmistrz boi się pewnie że go tam busiarze dojadą ;)
A skąd taka informacja, że odwołane? Jest jakiś oficjalny komunikat?
"Miasto i Gmina Myślenice: Dni Myślenic odbędą się - powstrzymać nas może tylko siła wyższa, aczkolwiek kalosze mile widziane :)"
17 godz. temu.
Facebook
i co tymi dniami mc?
Taa pogoda dobijaa..;/
[quote=gość: Najlepsza fanka feela] Ile kosztuje bilet na koncert feela gdzie można je kupić to moja ostatnia szansa napiszcie lub zadzwońcie mój numer telefonu 518656952! [/quote]
Na dniach myślenic wstęp wolny niedziela 19:30
Nic nie kosztuje to sa otwarte koncerty organizowane przez UMIG Myślenice
z ostatniej chwili:podjechałem dzisiaj o15 czasu lokalnego swoim czystym mecesem sprawdzić czy nie ubrudzę swych trzewików idąc na PŁATNY KONCERT jakiegoś ejeja i cóż .ORGANIZATORZY TEGOŻ SPEKTAKLU śmiało można powiedzieć w błocie(dotrzeć tam z czystymi trzewikami nie idzie )miast kupić (zainwestować we żwirek na drogę)inwestują w firmy ochroniarskie -stoi chodnik i pilnuje powietrza bo ludzi brak.TAK więc spokojnym krokiem podchodzę na CZYSTY PARKING PRZY CENTRUM SPORTU I ODJEŻDŻAM moim mecesem i żałuję że ubrudziłem trzewiki.
wczoraj byłem zwiedzic zarabie,he kupa gliny nawieziona,coprawda chodniki zrobione ,ale jak pogoda nie dopisze to sie nie wybieram tam bedzie jedno wielkie błoto.... lepiej w domu piwko wypic pozdrawiam
No to będzie jazda. Zabawa w błodzie na rozkopanym Zarabiu.
Na tak pięknej jak dziś pogodzie to naprawdę udane Dni Myślenic ...
Ciul że w każdej chwili się rozlać może .
Lepiej w domu posiedzieć lub jechać np na jakąś fajną dyskotekę i się pobawić .
Może się przejdę wieczorem zobaczyć co tam jest , ale w to wątpię , pogoda jest beznadziejna , zaraz się zapewne rozpada , do tego jak widzicie na Zarabiu jest błoto , iść na koncert po to by być całym mokrym i się ubrudzić to nie jest miłe , zresztą po 19 większość ludzi będzie tak pijanych że żal patrzeć .
No właśnie dlaczego tak zawsze jest, nie rozumiem tego. I ten smród gnijącej trawy zmieszany z aromatem piwa. Błee. Na trzeźwo Dni Myślenic nie do przejścia :-D Jak się popije to już nie zależy Ci czy brudny jesteś czy mokry, czy śmierdzi...
Wiele osób obecnych na koncercie zespołu "Dżem" narzekało na błoto. Natura i jej kaprysy, tylko zauważmy że błoto w historii muzyki rockowej posiada chlubną kartę. Zatem dobrze, że "ostry" nie wybrukował, czy źle? Inna rzecz: upijanie się w trakcie Dni Myślenic. Dziewczyna dźwigająca pod ramię pijanego, wymiotującego chłopaka. Kolejna obserwowana co rok prawidłowość: po koncercie z reguły bardziej kulturalna część publiki wraca spokojnie do domów, po północy pozostaje na posterunku w niemałej części pijana, rządna krwi gawiedź.