W Turcji kebaba dostałem takiego że masakra. Miał być ostry i był tylko że sosy były łagodne a od góry posypany jak diabli papryką chili tak że kupki papryki były - dramat, to był ostatni raz jaki tam byłem.
A mięso, szkoda gadać. Dopiero jak ktoś się tam struje to im dokopią do tyłka za to paskudne żarcie.
a ja uwazam ze nie ma dobrego kebaba w Myslenicach a jedyny punkt w którym da sie zjeść to na Reja nie oszczędzają na miesie i przynajmniej porządek maja a nie tak jak w Turcji że obsługa po mięsie depta a wszystko pokapane sosem aż apetyt odbiera fujjjjj
Ja wczoraj drugi raz spróbowałem kebaba w budce na przeciw galerii. Za pierwszym razem był OK, dlatego nie miałem oporów aby zjeść, zresztą byłem głodny i nie szukałem specjalnie, tylko w praktyczne zaufane miejsce odrazu wbiłem.
Dostałem kebaba, na oko wszystko OK, schody zaczęły się gdy zobaczyłem co jem. Mieso - tłuste kawałki - no nie znoszę tego. Ciepłe średnio, ale to nie problem.
Na mięsie była sierść.... smacznego.
Nie przejmuj się, parokrotnie tam jadłem, frytki tłuste, hamburger chyba z najtanszego MOMu, a kebab zimny. Zdecydowanie lepsze jedzenie można znaleźć 70 metrów wyżej w Green Barze na Rzemieślniczej....
[quote=gość: piterel]
Na mięsie była sierść.... smacznego. [/quote]
A co w tym dziwnego? Prawdziwy kebab tylko z sierścią. Jednak to mogła być sierść np. kotka właściciela przecież nie od dziś wiadomo że w mięsie z kebaba nie ma mięsa więc tym bardziej sierści.
Witam wszystkich, od niedawna jestem nowym właścicielem kebabu na przeciwko Galerii Dekada, będę wdzięczny za opinie, krytykę przyjmę z pokorą ;) pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich, od niedawna jestem nowym właścicielem kebabu na przeciwko Galerii Dekada, będę wdzięczny za opinie, krytykę przyjmę z pokorą ;) pozdrawiam wszystkich
skoro jestes nowy mam dla ciebie jedna rade - nie popelniaj bledu poprzednich wlascicieli budek gastronomicznych i zamiast wdawac sie w przepychanki na forum i narazac na ataki (zwlaszcza ze strony konkurencji) wykup sobie reklame albo wpis w katalogu firm ktory jest darmowy i zrob to profesjonalnie. polecalem to w innych watkach i sledze jak postepuja wlascciciele. na co dzien zajmuje sie wizerunkiem i najgorsze co mozna sobie zrobic to poprzednie 19 stron tego tematu :) wlasciciele na wlasna prosbe wyrzadzaja sobie krzywde zamiast robic to profesjonalnie
valdi napisał/a:
Witam wszystkich, od niedawna jestem nowym właścicielem kebabu nain de voorkant van przeciwko Galerii Dekada, będę wdzięczny za opinie, krytykę przyjmę z pokorą ;) pozdrawiam wszystkich skoro jestes nowy mam dla ciebie jedna rade - nie popelniaj bledu poprzednich wlascicieli budek gastronomicznych i zamiast wdawac sie w przepychanki na forumop het forum i narazac na ataki (zwlaszcza ze strony konkurencji) wykup sobie reklame albo wpis w katalogu firm ktory jest darmowy i zrob to profesjonalnie. polecalem to w innych watkach i sledze jak postepuja wlascciciele. na co dzien zajmuje sie wizerunkiem i najgorsze co mozna sobie zrobic to poprzednie 19 stron tego tematu :) wlasciciele naop hun verzoek wlasna prosbe wyrzadzaja sobie krzywde zamiast robic to profesjonalnie
Dzięki za radę :) Nie chciałem na forum robić sobie reklamy, zależy mi tylko i wyłącznie na opiniach, jeżeli tym kogoś uraziłem to przepraszam :)
Nie dziwi mnie to ;), zjadlem tam dwa razy zimnego kebaba, oraz frytki z których tłuszcz tak ciekł, że nadawały się do wyrzucenia ;). Mam nadzieje, że obecna buda serwuje smaczniejsze jedzenie.
tylko żeby nie było mięsa odgrzewanego w mikrofalii i kapusty białej surowej to będzie ok:)
Postaram się dostosować, niestety na początku muszę ratować się mikrofalą :(, zbyt mały ruch, przez co mięso stygnie, nie mogę ciągle włączać i wyłączać kebaba bo nie zdążę go upiec w jeden dzień a niestety na drugi do niczego się już nie nada (nie żebym narzekał, "nie od razu Kraków zbudowali"), ale co byś wolała chłodne mięso bezpośrednio ścięte z kebaba, czy ciepłe niedawno ścięte ale z mikrofali? A tak na marginesie czytając wątek odnoszę wrażenie że wypowiadają się sami ulubieńcy kebaba i każdy rozpozna czy mięso jest świeże czy nie , nie ważne czy z mikrofali czy z tacki . Pozdrawiam :) Jeszcze jedno pierwsze słyszę żeby dodawać do kebaba białą kapustę...
To Kol. valdi wiedz, że w myślenickich "bułach" to jest baza i przede wszystkim podstawa choćby kalkulującego się biznesu :D Niestety tylko jeden Kebab w Myślenicach przygotowuje mięso naturalnie (nie w postaci tuby z Makro) do czego zachęcam, a właściciela znam osobiście, klientów ma już stałych od nastu lat. Może mięso nie zawsze będzie tak samo pyszne, ale na pewno w pełni zdrowsze.
pozdrawiam
To Kol. valdi wiedz, że w myślenickich "bułach" to jest baza i przede wszystkim podstawa choćby kalkulującego się biznesu :D Niestety tylko jeden Kebab w Myślenicach przygotowuje mięso naturalnie (nie w postaci tuby z Makro) do czego zachęcam, a właściciela znam osobiście , klientów ma już stałych od nastu lat. Może mięso nie zawsze będzie tak samo pyszne, ale na pewno w pełni zdrowsze.
pozdrawiam
To ja jestem drugi ;), mięso mam bezpośrednio od producenta, robi mi na zamówienie :))
Naturalne mięso było w dawnym Istambule, Pierś z kurczaka nabijana na ten "pal" czy jak to sie tam fachowo nazywa i pysznie przyprawiona! Mięso zawsze było świerze i pyszne. Odkąd kebab przejął nowy własciciel i nadał mu nazwę "U Kumpli" to... Pozostawie to bez komentarza...
Mysle ze kebab to dobry pomysl. Sam zastanawiam sie nad wejsciem w branrze gastronomicznom. Ja chcialbym przygotowywac mrozone pizze w pizzerni ktora znajdowala by sie kolo dworca busow. Ludzie chetnie zjedza dobra pizze z tesco.
Jak chodzi o kebaba to ja lubie jesc kebaba. Szczegolnie lubie kebaba ostrego. Musisz miec duzo sosow zeby dobrze przyprawic.
Całkowicie się zgadzam z Kol. powyżej. Widać że łyżki oblepione zaschniętym sosem, kadra zmienia się co chwilę, ogólnie to wpis ,,nie zjesz gotowców i mrożonek" ma się nijak do ich mięsa .:D
Jeszcze nie spotkałem się od czasów Istambuła żeby któraś z firm posiadała oryginalny sambal...
Kol. valdi - na pewno zajrzę skoro jesteś drugi :)
pozdrawiam
Całkowicie się zgadzam z Kol. powyżej. Widać że łyżki oblepione zaschniętym sosem, kadra zmienia się co chwilę, ogólnie to wpis ,,nie zjesz gotowców i mrożonek" ma się nijak do ich mięsa .:D
Jeszcze nie spotkałem się od czasów Istambuła żeby któraś z firm posiadała oryginalny sambal...
Kol. valdi - na pewno zajrzę skoro jesteś drugi :)
pozdrawiam
Też mi kebaby z kurczakiem- wielcy smakosze kebabów z kurczakiem. Płakać się chce jak się was czyta. Wole w łękach prawdziwego kebaba wszamać, taki pyszny, że aż się uszy trzęsą!
Też mi kebaby z kurczakiem- wielcy smakosze kebabów z kurczakiem. Płakać się chce jak się was czyta. Wole w łękach prawdziwego kebaba wszamać, taki pyszny, że aż się uszy trzęsą!
Są gusta i guściki ... o gustach się nie dyskutuje ... :)
GHost napisał/a:
To Kol. valdi wiedz, że w myślenickich "bułach" to jest baza i przede wszystkim podstawa choćby kalkulującego się biznesu :D Niestety tylko jeden Kebab w Myślenicach przygotowuje mięso naturalnie (nie w postaci tuby z Makro) do czego zachęcam, a właściciela znam osobiście, klientów ma już stałych od nastu lat. Może mięso nie zawsze będzie tak samo pyszne, ale na pewno w pełni zdrowsze.
pozdrawiam
Odpowiem tak "lepszy mały a częsty zysk, niż duży a rzadki"... :)
ja uważam, że kebab w Łękach nie należy do tych najlepszych w powiecie. Sprzedają tam raczej średnią zapychałkę.
Bardzo interesuje mnie Twoje przedsięwzięcie, valdi. Możesz coś więcej napisać? Mam nadzieję, iż nie będziesz nawiązywał do tradycji pewnej pizzerii o wątpliwej jakości.
,a czego wy oczekujecie w początkowej sprzedaży detalicznej - pity z grillowaną (na naturalnym ogniu) baraniną, a i tak pewnie znalazłby się "znawca" :))
W Turcji kebaba dostałem takiego że masakra. Miał być ostry i był tylko że sosy były łagodne a od góry posypany jak diabli papryką chili tak że kupki papryki były - dramat, to był ostatni raz jaki tam byłem.
A mięso, szkoda gadać. Dopiero jak ktoś się tam struje to im dokopią do tyłka za to paskudne żarcie.
w turcji mięso jest za słabo dopawione mdłe i bez smaku
a ja uwazam ze nie ma dobrego kebaba w Myslenicach a jedyny punkt w którym da sie zjeść to na Reja nie oszczędzają na miesie i przynajmniej porządek maja a nie tak jak w Turcji że obsługa po mięsie depta a wszystko pokapane sosem aż apetyt odbiera fujjjjj
Ja wczoraj drugi raz spróbowałem kebaba w budce na przeciw galerii. Za pierwszym razem był OK, dlatego nie miałem oporów aby zjeść, zresztą byłem głodny i nie szukałem specjalnie, tylko w praktyczne zaufane miejsce odrazu wbiłem.
Dostałem kebaba, na oko wszystko OK, schody zaczęły się gdy zobaczyłem co jem. Mieso - tłuste kawałki - no nie znoszę tego. Ciepłe średnio, ale to nie problem.
Na mięsie była sierść.... smacznego.
Nie przejmuj się, parokrotnie tam jadłem, frytki tłuste, hamburger chyba z najtanszego MOMu, a kebab zimny. Zdecydowanie lepsze jedzenie można znaleźć 70 metrów wyżej w Green Barze na Rzemieślniczej....
[quote=gość: piterel]
Na mięsie była sierść.... smacznego. [/quote]
A co w tym dziwnego? Prawdziwy kebab tylko z sierścią. Jednak to mogła być sierść np. kotka właściciela przecież nie od dziś wiadomo że w mięsie z kebaba nie ma mięsa więc tym bardziej sierści.
Witam wszystkich, od niedawna jestem nowym właścicielem kebabu na przeciwko Galerii Dekada, będę wdzięczny za opinie, krytykę przyjmę z pokorą ;) pozdrawiam wszystkich
skoro jestes nowy mam dla ciebie jedna rade - nie popelniaj bledu poprzednich wlascicieli budek gastronomicznych i zamiast wdawac sie w przepychanki na forum i narazac na ataki (zwlaszcza ze strony konkurencji) wykup sobie reklame albo wpis w katalogu firm ktory jest darmowy i zrob to profesjonalnie. polecalem to w innych watkach i sledze jak postepuja wlascciciele. na co dzien zajmuje sie wizerunkiem i najgorsze co mozna sobie zrobic to poprzednie 19 stron tego tematu :) wlasciciele na wlasna prosbe wyrzadzaja sobie krzywde zamiast robic to profesjonalnie
Dzięki za radę :) Nie chciałem na forum robić sobie reklamy, zależy mi tylko i wyłącznie na opiniach, jeżeli tym kogoś uraziłem to przepraszam :)
tylko żeby nie było mięsa odgrzewanego w mikrofalii i kapusty białej surowej to będzie ok:)
A co ten poprzedni All Salad Kebab już nie działa przed dekadą?
kilka razy przejeżdżając tamtędy widziałam że był zamknięty,więc chyba tak
Nie dziwi mnie to ;), zjadlem tam dwa razy zimnego kebaba, oraz frytki z których tłuszcz tak ciekł, że nadawały się do wyrzucenia ;). Mam nadzieje, że obecna buda serwuje smaczniejsze jedzenie.
Postaram się dostosować, niestety na początku muszę ratować się mikrofalą :(, zbyt mały ruch, przez co mięso stygnie, nie mogę ciągle włączać i wyłączać kebaba bo nie zdążę go upiec w jeden dzień a niestety na drugi do niczego się już nie nada (nie żebym narzekał, "nie od razu Kraków zbudowali"), ale co byś wolała chłodne mięso bezpośrednio ścięte z kebaba, czy ciepłe niedawno ścięte ale z mikrofali? A tak na marginesie czytając wątek odnoszę wrażenie że wypowiadają się sami ulubieńcy kebaba i każdy rozpozna czy mięso jest świeże czy nie , nie ważne czy z mikrofali czy z tacki . Pozdrawiam :) Jeszcze jedno pierwsze słyszę żeby dodawać do kebaba białą kapustę...
To Kol. valdi wiedz, że w myślenickich "bułach" to jest baza i przede wszystkim podstawa choćby kalkulującego się biznesu :D Niestety tylko jeden Kebab w Myślenicach przygotowuje mięso naturalnie (nie w postaci tuby z Makro) do czego zachęcam, a właściciela znam osobiście, klientów ma już stałych od nastu lat. Może mięso nie zawsze będzie tak samo pyszne, ale na pewno w pełni zdrowsze.
pozdrawiam
To ja jestem drugi ;), mięso mam bezpośrednio od producenta, robi mi na zamówienie :))
Naturalne mięso było w dawnym Istambule, Pierś z kurczaka nabijana na ten "pal" czy jak to sie tam fachowo nazywa i pysznie przyprawiona! Mięso zawsze było świerze i pyszne. Odkąd kebab przejął nowy własciciel i nadał mu nazwę "U Kumpli" to... Pozostawie to bez komentarza...
Mysle ze kebab to dobry pomysl. Sam zastanawiam sie nad wejsciem w branrze gastronomicznom. Ja chcialbym przygotowywac mrozone pizze w pizzerni ktora znajdowala by sie kolo dworca busow. Ludzie chetnie zjedza dobra pizze z tesco.
Jak chodzi o kebaba to ja lubie jesc kebaba. Szczegolnie lubie kebaba ostrego. Musisz miec duzo sosow zeby dobrze przyprawic.
Całkowicie się zgadzam z Kol. powyżej. Widać że łyżki oblepione zaschniętym sosem, kadra zmienia się co chwilę, ogólnie to wpis ,,nie zjesz gotowców i mrożonek" ma się nijak do ich mięsa .:D
Jeszcze nie spotkałem się od czasów Istambuła żeby któraś z firm posiadała oryginalny sambal...
Kol. valdi - na pewno zajrzę skoro jesteś drugi :)
pozdrawiam
Zapraszam :)
Też mi kebaby z kurczakiem- wielcy smakosze kebabów z kurczakiem. Płakać się chce jak się was czyta. Wole w łękach prawdziwego kebaba wszamać, taki pyszny, że aż się uszy trzęsą!
Są gusta i guściki ... o gustach się nie dyskutuje ... :)
Odpowiem tak "lepszy mały a częsty zysk, niż duży a rzadki"... :)
Może i się nie dyskutuje, tylko jakim prawem nazywasz bułkę z kurczakiem kebabem? Tak jak ja bym na zapiekankę mówił frytki.
ja uważam, że kebab w Łękach nie należy do tych najlepszych w powiecie. Sprzedają tam raczej średnią zapychałkę.
Bardzo interesuje mnie Twoje przedsięwzięcie, valdi. Możesz coś więcej napisać? Mam nadzieję, iż nie będziesz nawiązywał do tradycji pewnej pizzerii o wątpliwej jakości.
,a czego wy oczekujecie w początkowej sprzedaży detalicznej - pity z grillowaną (na naturalnym ogniu) baraniną, a i tak pewnie znalazłby się "znawca" :))