Kebab
Camel- mięso twarde i czesto przypalone, sosy ok, dodatki ok
RAZ DWA TRZY - tortilla duża dodatki świeże smaczne, sos zlewa sie na sam spód i jest mało wyrazisty w smaku
Turcja - tortilla dobra fajnie przypieczona sos smaczny, zdecydowanie za mało dodatków to jest wielki minus
DON COrleone - tortilla ... mało przypieczona tylko podgrzana, mieso chyba ze trafiłem na końcówkę beznadziejne, natomiast dobry pomysł z pokrojeniem sałaty , brakowało mi tam jakiegoś dodatku czerwonego typu sałata czerwona lub kapusta
osoba, która się podpisała moim nickiem "olek" dnia 15.07 o godzinie 12.50 KŁAMIE!! to pewnie ktoś od nich! jak nie umiecie przyjąć do wiadomości, że jadłem u was syfnego kebaba to dajcie sobie spokój z tym forum, tu się ludzie dzielą opiniami a nie robią sobie jaj!! żal
[quote]osoba, która się podpisała moim nickiem "olek" dnia 15.07 o godzinie 12.50 KŁAMIE!! to pewnie ktoś od nich! jak nie umiecie przyjąć do wiadomości, że jadłem u was syfnego kebaba to dajcie sobie spokój z tym forum, tu się ludzie dzielą opiniami a nie robią sobie jaj!! żal[/quote]\
sory kebaby są tam super teraz to zrozumiałem bo wcześniej miałem wzdęcia po kebabie z RAZ DWA TRZY
Jadłem kebaba w Don Corleone.. W życiu gorszego nie jadłem, co prawda mięsa było sporo ale sałata jakaś taka wysuszona i bez smaku jakbym papier w kolorze zielonym jadł, sos pół ostry to chyba była wymieszana śmietana z mlekiem bo był ochydny, bez rzadnych przypraw
Kiedy wreszcie smakosze kebabów zechcą parkowac samochody na parkingu naprzeciw Strażnicy na Zarabiu ?!
Tam powninien stać znak zakazu parkowania bo to co się dzieje woła o pomstę do nieba. Czy klienci kebaba nie mogą już tyle podejść ????
zachwalacie sie tak tymi kebabami a zastanawialiscie sie kiedykolwiek w jakis sposob oni rpzechowują to mięcho??? przeciez watpie ze czekaja po zamknieciu jeszcze godzinę zeby sie mieso schlodzilo i zeby je wstawic do lodówki:/
jesli jest tak jak pisze to znaczy ze zostawiaja to mieso przez calutka noc w tej budce???wiecie jaka to pozywka dla bakteri, much itd....
druga sprawa...takie mieso nim zostanie spozyte to pewnie bite 2 tygodnie....szok ze my to jemy i nic nam nie jest:/
pracował ktos moze w takiej budce??może by mnie uswiadomil jak to wyglada??
Sory. Masz racje sprawdziłem to , troszkę się za bardzo jaram bo jestem zagorzałym wegetarianinem i czasem z braku pewnych składników po prostu we łbie mi się mąci.
chyba sam wlasciciel zamieszcza te opinie bo mieszkam na zarabiu jedzę tamtendy ilka razy dziennie i zywego ducha nie widać.
A pozostalości pobudowlane walają się nadal i tak sie zastanawiam jak w dzisiejszych czasach mozna otworzyć biznes i zostawić koło niego śmieci????i to w dodatku gastronomia!!!
Ja tam nie pojde na kebaba przez te śmieci i tyle w tym temacie.
Ja tam żadnych śmieci nie widziałem. U Don Corleone jadłem naprawdę smacznego kebaba. Najadłem się do syta a moje dziecko zamówiło lody. Szczerze byliśmy oboje zachwyceni. Mam nadzieję, iż będzie możliwość dostawy. Pozdrawiam
W Turcji mięso zawsze jest świeże, jak chodzę tam to zazwyczaj koło 21-22, i wtedy są już resztki, więc w dzień wszystko im schodzi.
Jeżeli mam oceniać kebaby, w których jadłem w skali 1-10 to oceniam tak:
1.Turcja 9,5/10
2.Raz Dwa Trzy 7,5/10
3.Ten na Kościuszki 6/10
4.Don Corleone 4,5/10
Syszaem, że myślenickie kebaby się tam zaopatryway. Niewiarygodne jaki syf ludzie jedzą. Ciekawy jestem czy wlaścicielka kebaba na zarabiu je to swoje g....Myślę że nie.
Raz skusiłem się, aby zjeść w "Turcji". Bułkę kebaba w 3/4-tych wypełniała kapusta pekińska , kilka kawałków mięsa,pomidor,ogórek i bardzo niesmaczny sos.
Przyzwoity kebab jest na Zarabiu i obok Technikum im. Mikołaja Reja
Kebab
Camel- mięso twarde i czesto przypalone, sosy ok, dodatki ok
RAZ DWA TRZY - tortilla duża dodatki świeże smaczne, sos zlewa sie na sam spód i jest mało wyrazisty w smaku
Turcja - tortilla dobra fajnie przypieczona sos smaczny, zdecydowanie za mało dodatków to jest wielki minus
DON COrleone - tortilla ... mało przypieczona tylko podgrzana, mieso chyba ze trafiłem na końcówkę beznadziejne, natomiast dobry pomysł z pokrojeniem sałaty , brakowało mi tam jakiegoś dodatku czerwonego typu sałata czerwona lub kapusta
osoba, która się podpisała moim nickiem "olek" dnia 15.07 o godzinie 12.50 KŁAMIE!! to pewnie ktoś od nich! jak nie umiecie przyjąć do wiadomości, że jadłem u was syfnego kebaba to dajcie sobie spokój z tym forum, tu się ludzie dzielą opiniami a nie robią sobie jaj!! żal
[quote]osoba, która się podpisała moim nickiem "olek" dnia 15.07 o godzinie 12.50 KŁAMIE!! to pewnie ktoś od nich! jak nie umiecie przyjąć do wiadomości, że jadłem u was syfnego kebaba to dajcie sobie spokój z tym forum, tu się ludzie dzielą opiniami a nie robią sobie jaj!! żal[/quote]\
sory kebaby są tam super teraz to zrozumiałem bo wcześniej miałem wzdęcia po kebabie z RAZ DWA TRZY
Jadłem kebaba w Don Corleone.. W życiu gorszego nie jadłem, co prawda mięsa było sporo ale sałata jakaś taka wysuszona i bez smaku jakbym papier w kolorze zielonym jadł, sos pół ostry to chyba była wymieszana śmietana z mlekiem bo był ochydny, bez rzadnych przypraw
Kiedy wreszcie smakosze kebabów zechcą parkowac samochody na parkingu naprzeciw Strażnicy na Zarabiu ?!
Tam powninien stać znak zakazu parkowania bo to co się dzieje woła o pomstę do nieba. Czy klienci kebaba nie mogą już tyle podejść ????
Kebaby ach te kebaby.....
zachwalacie sie tak tymi kebabami a zastanawialiscie sie kiedykolwiek w jakis sposob oni rpzechowują to mięcho??? przeciez watpie ze czekaja po zamknieciu jeszcze godzinę zeby sie mieso schlodzilo i zeby je wstawic do lodówki:/
jesli jest tak jak pisze to znaczy ze zostawiaja to mieso przez calutka noc w tej budce???wiecie jaka to pozywka dla bakteri, much itd....
druga sprawa...takie mieso nim zostanie spozyte to pewnie bite 2 tygodnie....szok ze my to jemy i nic nam nie jest:/
pracował ktos moze w takiej budce??może by mnie uswiadomil jak to wyglada??
nie zjedzone mięso jest wyrzucane, nie wiem czy wszędzie. Moja znajoma pracuje w takiej budce ale nie w m-cach. Tam mięcho codziennie jest świeze
wyrzucone???
chyba sie nie rozumiemy...chodzi mi o to mieso nabite na opiekacz...przeciez to mieso nim sie skonczy to spozywane jest z 2 tygodnie...
Sory. Masz racje sprawdziłem to , troszkę się za bardzo jaram bo jestem zagorzałym wegetarianinem i czasem z braku pewnych składników po prostu we łbie mi się mąci.
ale sie ktoś podszywa a niech ma zabawe:)
a ja nadal proszę o uswiadomienie, w jaki sposob to mieso jest przechowywane...
Stanowczo zgadzam się z Combo de la Muerte.
W Don Corleone jadłam najlepszego kebaba i hot doga.
Dużo warzyw i mięsa (w kebabie). Polecam. ;)
Don Corleone żądzi! Super żarcie
ta hehe don corleone juz sie zmywa z myslenickiego rynku hahaha
Dan Carlone
chyba sam wlasciciel zamieszcza te opinie bo mieszkam na zarabiu jedzę tamtendy ilka razy dziennie i zywego ducha nie widać.
A pozostalości pobudowlane walają się nadal i tak sie zastanawiam jak w dzisiejszych czasach mozna otworzyć biznes i zostawić koło niego śmieci????i to w dodatku gastronomia!!!
Ja tam nie pojde na kebaba przez te śmieci i tyle w tym temacie.
Ja tam żadnych śmieci nie widziałem. U Don Corleone jadłem naprawdę smacznego kebaba. Najadłem się do syta a moje dziecko zamówiło lody. Szczerze byliśmy oboje zachwyceni. Mam nadzieję, iż będzie możliwość dostawy. Pozdrawiam
W Turcji mięso zawsze jest świeże, jak chodzę tam to zazwyczaj koło 21-22, i wtedy są już resztki, więc w dzień wszystko im schodzi.
Jeżeli mam oceniać kebaby, w których jadłem w skali 1-10 to oceniam tak:
1.Turcja 9,5/10
2.Raz Dwa Trzy 7,5/10
3.Ten na Kościuszki 6/10
4.Don Corleone 4,5/10
Moja ocena jak poniżej (skala od 1 - 10):
1.Kościuszki - 8/10
2.Raz Dwa Trzy - 7/10
3.Turcja - 6/10
4.Rzemieślnicza - 5,5/10
Don Corleone - nadal tam nie byłem więc brak oceny
A teraz wytłumaczenie:
Kościuszki - za stary, sprawdzony, dobry i co najważniejsze własny przepis na mięso i sosy, było by więcej gdyby lokal wyglądał lepiej...
Raz Dwa Trzy - ocena głównie za wielkość Kebaba+ podążanie w dobrym kierunku + swój własny styl,
Turcja - generalnie solidny Kebab choć budyniowate sosy + za dużo trawy...
Rzemieślnicza - podobnie jak Turcja robią solidne Kebaby z paroma minusami jak np. budyniowate sosy...
PS Oceny były by lepsze ale niestety nikt w Myślenicach nie oferuje Kebaba z baraniny...
Marcin mówi, że nienawidzi kebabów! W ogóle, to on nienawidzi tych "brudnych turasów" co je robią.
Marcin woli knyszę!
Fajny film widziałem dzisiaj na TVP3.Hurtownia kebabów w W-wie pod dworcem centralnym.
Syszaem, że myślenickie kebaby się tam zaopatryway. Niewiarygodne jaki syf ludzie jedzą. Ciekawy jestem czy wlaścicielka kebaba na zarabiu je to swoje g....Myślę że nie.
Byłam dzisiaj u dona i jadłam Trame coś tam i powiem wam ze pycha! Buła ogromna nafaszerowana tym co chciałam, polecam!
Raz skusiłem się, aby zjeść w "Turcji". Bułkę kebaba w 3/4-tych wypełniała kapusta pekińska , kilka kawałków mięsa,pomidor,ogórek i bardzo niesmaczny sos.
Przyzwoity kebab jest na Zarabiu i obok Technikum im. Mikołaja Reja
Ja polecam Raz Dwa Trzy !
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Osoba-jedzaca-kebab-to-tak-jakby-jadla-psa-albo-kota,wid,12596616,wiadomosc_video.html
Czy w M-cach jest inaczej?
Ponoć jutro na reja otwarcie nowego kebaba.Jadłem tam w piątek na darmowym poczęstunku.Ciekawy smak. Oby tylko nie poszli jak reszta na masówe.