pisze w afekcie,
wrocilam z pracy, glodna jak wilk, podjechalam na zarabie 123, kebab zestaw - moj ulubiony, wracam do domu, burczy w brzuchu, otiweram pojemnik, a tu, a kukku, nie ma miesa, zapomnieli o miesie!!!dzwonie! odbiera mily glos, przepraszajacym tonem oznajmia, ze dostarcza i bardzo przepraszaja. Nie minelo 5 min, dostalam taaaaaaaaka mega przepyszna porcje! Ludzie umieja przyznac sie do bledu, nikt nie jest doskonaly, az mi wstyd bylo ze taka zla do nich dzwonilam. Podsumowując,
Kebab 123 polecam, szczerze, pycha, miekkie mieso z kurczaka, delikatna salatka. Najlepszy w myslenicach!
Ja to chyba źle trafiam. Miałem wątpliwą przyjemność dwa razy posilać się w 1.2.3.
pierwszy raz dostałem spieczone na węgielek skwarki.Przy drugim podejściu dostałem surowe mięso, to chyba w akcie przeprosin, tak dla równowagi.
do miszczu1
nie liczy się ilośc liczy się jakośc tylko wy debile nie macie pojęcia co to jest jakośc i smak patrzycie na wielkośc zrobionego w kapustę kebaba a ten greenbar wzioł nazwe z greenweya z krakowa bo sami nie potrafia wymyślec <żal>gamonie od siedmiu bolesci
Ludzie jak wam nie smakują kebaby oferowane w naszym pięknym mieście to polecam iść do biedronki kupić sobie mięsko, potem do piekarni po pieczywko i przygotujcie sobie sami w domu, będziecie mieli jaki wam pasuje! Ciekawe czy wtedy też będziecie nażekać.
Lepiej podnieść cenę niż zejść na jakości , bo niektórzy tak robią że na starcie robią zajebiste żarcie a jak nachapią klientów to potem dziwnie jakość i czasem ilość "jedzenia w potrawie" spada. Ceny akurat nie mieli za wysokiej więc jak się trochę podnieśli to tragedii nie ma , żeby tylko robili to na dobrym poziomie jak do tej pory. Z ciekawości w przyszłym tygodniu ich sprawdzę.
jak rośnie cena pół produktów to produkt finalny niestety też. Można obniżyć jakość, dawać mniej mięsa , zapychać bułke kapustą,dawać wielkie kawały mięsa(wtedy wagowo wchodzi połowa tego co powinno być), dokładać z zaplecza mięsa gorszej jakości, dosypywać ścinek na ladę grzewczą opiekacza...... Sposobów jest mnóstwo.Robiłam w kebabie na rynku krakowskim pięć lat, sporo widziałam. Jeśli kebab kosztuje poniżej 10zł to albo właściciele jadą praktycznie po kosztach, albo was rąbią jak w reklamie mbanku... Patrzcie obsłudze na ręce a szybko zrozumiecie o czym pisze....
- Wiec tak moim skromnym zdaniem najlepszy kebab w Myślenicach to oczywiście Turcja !
- 123 nic cudownego mięso mocno spalone i w małych kawałeczkach.
- a ten nowy na przeciwko Alibi to po prostu porażka. same surówki ... takie obiadowe <bleee>
-na rynku na przeciwko strażnicy strasznie tłuste.
-koło Donalda na rynku szału nie robi taki nie wyróżniający się podobnie jak ten z Alibi .
-Istambułu jeszcze nie sprawdziłem ...
Smacznego xD
I tak jak w bajce z dobrym zakończeniem kolega prrrosze uratował głodną kasie od śmierci głodowej prezentując pełny adres strony i telefon pożądanego lokalu. Co za pomysłowość.
hulajnogi najlepsze na dowóz
pisze w afekcie,
wrocilam z pracy, glodna jak wilk, podjechalam na zarabie 123, kebab zestaw - moj ulubiony, wracam do domu, burczy w brzuchu, otiweram pojemnik, a tu, a kukku, nie ma miesa, zapomnieli o miesie!!!dzwonie! odbiera mily glos, przepraszajacym tonem oznajmia, ze dostarcza i bardzo przepraszaja. Nie minelo 5 min, dostalam taaaaaaaaka mega przepyszna porcje! Ludzie umieja przyznac sie do bledu, nikt nie jest doskonaly, az mi wstyd bylo ze taka zla do nich dzwonilam. Podsumowując,
Kebab 123 polecam, szczerze, pycha, miekkie mieso z kurczaka, delikatna salatka. Najlepszy w myslenicach!
Ja to chyba źle trafiam. Miałem wątpliwą przyjemność dwa razy posilać się w 1.2.3.
pierwszy raz dostałem spieczone na węgielek skwarki.Przy drugim podejściu dostałem surowe mięso, to chyba w akcie przeprosin, tak dla równowagi.
No widzisz, a mi też zapomnieli dać mięsa do panini w 123 ale że jestem z Dobczyc to raczyłem się nie upominać.
a w Istambule podnieśli ceny ;P
A w greenbarze nie i mają tak większe porcej ;P
Napewno nie na Zarabiu przy strażnicy RAZ DWA TRZY!!!!!
Wstrętne,surowe tłuste mięso BEZNADZIEJNE!!!!!!!!!!!!
UWAŻAJCIE!!!
i od razu widać ze konkurencja kebaba raz dwa trzy nie śpi na tym forum tylko czujnie czuwa hehehehehehehehe co za żenua
ami najlepiej smakowaj kebab z turcji a w lisiej lapce maja dobre zapiekanki
A według mnie i tak Turcja rządzi w Myślenicach. Howgh!
do miszczu1
nie liczy się ilośc liczy się jakośc tylko wy debile nie macie pojęcia co to jest jakośc i smak patrzycie na wielkośc zrobionego w kapustę kebaba a ten greenbar wzioł nazwe z greenweya z krakowa bo sami nie potrafia wymyślec <żal>gamonie od siedmiu bolesci
Ludzie jak wam nie smakują kebaby oferowane w naszym pięknym mieście to polecam iść do biedronki kupić sobie mięsko, potem do piekarni po pieczywko i przygotujcie sobie sami w domu, będziecie mieli jaki wam pasuje! Ciekawe czy wtedy też będziecie nażekać.
To ile kosztuje teraz w Istambule???????
60 lirów turecich pewnie
Istambuł ma niezłe, ale sa naprawde sprytni, zachęcili cenami ok, a jak zobaczyli że maja ruch to od razu podniesli cene
Lepiej podnieść cenę niż zejść na jakości , bo niektórzy tak robią że na starcie robią zajebiste żarcie a jak nachapią klientów to potem dziwnie jakość i czasem ilość "jedzenia w potrawie" spada. Ceny akurat nie mieli za wysokiej więc jak się trochę podnieśli to tragedii nie ma , żeby tylko robili to na dobrym poziomie jak do tej pory. Z ciekawości w przyszłym tygodniu ich sprawdzę.
jak rośnie cena pół produktów to produkt finalny niestety też. Można obniżyć jakość, dawać mniej mięsa , zapychać bułke kapustą,dawać wielkie kawały mięsa(wtedy wagowo wchodzi połowa tego co powinno być), dokładać z zaplecza mięsa gorszej jakości, dosypywać ścinek na ladę grzewczą opiekacza...... Sposobów jest mnóstwo.Robiłam w kebabie na rynku krakowskim pięć lat, sporo widziałam. Jeśli kebab kosztuje poniżej 10zł to albo właściciele jadą praktycznie po kosztach, albo was rąbią jak w reklamie mbanku... Patrzcie obsłudze na ręce a szybko zrozumiecie o czym pisze....
- Wiec tak moim skromnym zdaniem najlepszy kebab w Myślenicach to oczywiście Turcja !
- 123 nic cudownego mięso mocno spalone i w małych kawałeczkach.
- a ten nowy na przeciwko Alibi to po prostu porażka. same surówki ... takie obiadowe <bleee>
-na rynku na przeciwko strażnicy strasznie tłuste.
-koło Donalda na rynku szału nie robi taki nie wyróżniający się podobnie jak ten z Alibi .
-Istambułu jeszcze nie sprawdziłem ...
Smacznego xD
[quote=Smakosz]Moja ocena jak poniżej (skala od 1 - 10):
1.Kościuszki - 8/10
2.Raz Dwa Trzy - 7/10
3.Turcja - 6/10
4.Rzemieślnicza - 5,5/10
Don Corleone - nadal tam nie byłem więc brak oceny
A teraz wytłumaczenie:
Kościuszki - za stary, sprawdzony, dobry i co najważniejsze własny przepis na mięso i sosy, było by więcej gdyby lokal wyglądał lepiej...
Raz Dwa Trzy - ocena głównie za wielkość Kebaba+ podążanie w dobrym kierunku + swój własny styl,
Turcja - generalnie solidny Kebab choć budyniowate sosy + za dużo trawy...
Rzemieślnicza - podobnie jak Turcja robią solidne Kebaby z paroma minusami jak np. budyniowate sosy...
PS Oceny były by lepsze ale niestety nikt w Myślenicach nie oferuje Kebaba z baraniny...[/quote]
Ja ostatnio dostałam za dużo mięsa - to gorsze niż zbyt wiele sałatek.
Mięso jest podstawą zdrowej(lub nie)diety każdego mężczyzny, kebab to dominacja sałatek, kapustek, mężczyzna nie jest królikiem. Pamiętajcie o tym.
info. ten post nie oczekuje komentarza.
Ja nie jestem mężczyzną.
Ja wiem, ja tak ogólnie:)
I tak jak w bajce z dobrym zakończeniem kolega prrrosze uratował głodną kasie od śmierci głodowej prezentując pełny adres strony i telefon pożądanego lokalu. Co za pomysłowość.
Lokalu bym tego nie nazwał bo to zwykła buda -_-