Co to sie podziało taki świetny KEBAB jak Istanbuł i podobno sie zamyka. Najlebszy z najlebszych tak zachwalany i co plajta... słyszeliście coś na ten temat?
TO może ja sie wypowiem.
Kościuszki 5/10
123-8/10
Istambul-8/10
Turcja-6/10
Alibi-7/10
Green Bar-?/10
KOściuszki-moj pierwszy w zyciu Kebab- kilka lat temu, prawie wszystko wyrzuciłem, nie wiem czy to sprawa miesa czy jak-w każdym razie ja tylko drobiowe akceptuje, nie wiem co tam jest(w najblizszym czasie moze tam sie przejde. Aczkolwiek hoddogi 1 klasa)
123-Jak narazie tylko 123, dobrze doprawione mieso nie duze kawałki za to ilosć wystarczająca, w miarę szybka obsługa. Niestety w zeszłym tygodniu przegieli z miesem, ( wieeeeelkie kawałki nie doprawione tak jak zawsze) mam nadzieje ze nie chca jechać na dobrej wyrobionej opini.)
Istambuł-nowa jakość w sumie wg mnie całkiem podobny do 123 drobne dobre nie przypalone mieso, jedyny minus to wooooooolna obsługa i close on niedziela.
Turcja-do niedawna stały punkt, ale od kiedy ładują do kebaba 3 kilo zieleniny i takie kawałki miesa ze trzeba je na 3 razy gryźć-na dodatek przypalone, omijam szerokim łukiem.
Alibi-w miarę dobrze w miarę szybko ale niczym specjalnym sie nie wyróżnia. Można sobie pojeść ale mięsa jednak trochę za mało.
Green-tam jeszcze nie byłem i czekam aż ktoś to mocno poleci.
W Myślenicach ani jeden punkt nie umie zrobić prawdziwego kebab'a. Powinni im zabronić nawet nazywać 'tego' co sprzedają kebabem.
A Wy się tak tym podniecacie.
[quote=gość: znawca] W Myślenicach ani jeden punkt nie umie zrobić prawdziwego kebab'a. Powinni im zabronić nawet nazywać 'tego' co sprzedają kebabem. A Wy się tak tym podniecacie. [/quote]
to znaczy tylko tyle ze w krk tez powinni wszystko zamknąć:)
[quote=JoOfiec] z tego co rozmawiałem z właścicielem, kebab zarabiał na siebie ale w Jego ocenie zbyt mało. Więc postanowił go odsprzedać. [/quote]
To super jak na początku coś zarabia na siebie, nie trzeba dokładać do niego, właściciel myślał że się od razu nachapie.
No znawcy kebawow to co serwoja w Myslenicach to SYF wTURCJI bylem 2lata temu z prawdziwym Turkiem gosc plakal ze smiechu.Niezlego kebaba zjiesz w Krakowie a jak nie to zapraszam do wiednia
[quote=gość: daj_Sprzedawca _jaj] hehe Instambuł bedzie sie spowrotem otwierał :)
inny właściciel ale bedzie miec taką sama recepture na sos i mieso :) [/quote]
Z pewnością niepowtarzalna "receptura" jeśli pewnie sosy z Folwarku a mięso z Amira, bez obrazy.
Co to sie podziało taki świetny KEBAB jak Istanbuł i podobno sie zamyka. Najlebszy z najlebszych tak zachwalany i co plajta... słyszeliście coś na ten temat?
nooo zamyka sie fakt.
w niedziele.
nie żartujcie, przecież dopiero go otwarli?
teraz na miescie rzadzi GREEN BAR kolo Trio .polecam
TO może ja sie wypowiem.
Kościuszki 5/10
123-8/10
Istambul-8/10
Turcja-6/10
Alibi-7/10
Green Bar-?/10
KOściuszki-moj pierwszy w zyciu Kebab- kilka lat temu, prawie wszystko wyrzuciłem, nie wiem czy to sprawa miesa czy jak-w każdym razie ja tylko drobiowe akceptuje, nie wiem co tam jest(w najblizszym czasie moze tam sie przejde. Aczkolwiek hoddogi 1 klasa)
123-Jak narazie tylko 123, dobrze doprawione mieso nie duze kawałki za to ilosć wystarczająca, w miarę szybka obsługa. Niestety w zeszłym tygodniu przegieli z miesem, ( wieeeeelkie kawałki nie doprawione tak jak zawsze) mam nadzieje ze nie chca jechać na dobrej wyrobionej opini.)
Istambuł-nowa jakość w sumie wg mnie całkiem podobny do 123 drobne dobre nie przypalone mieso, jedyny minus to wooooooolna obsługa i close on niedziela.
Turcja-do niedawna stały punkt, ale od kiedy ładują do kebaba 3 kilo zieleniny i takie kawałki miesa ze trzeba je na 3 razy gryźć-na dodatek przypalone, omijam szerokim łukiem.
Alibi-w miarę dobrze w miarę szybko ale niczym specjalnym sie nie wyróżnia. Można sobie pojeść ale mięsa jednak trochę za mało.
Green-tam jeszcze nie byłem i czekam aż ktoś to mocno poleci.
Zgadzam się z opinią Żelka w temacie Green Baru. Na razie smacznie, dużo. Zobatrzymy jak długo utrzymają ten poziom.
[quote=gość: Glutek] Zgadzam się z opinią Żelka w temacie Green Baru. Na razie smacznie, dużo. Zobatrzymy jak długo utrzymają ten poziom. [/quote]
PISOWNIA KOLEGO !!!!
Gdzie jest ten Green Bar?
W Myślenicach ani jeden punkt nie umie zrobić prawdziwego kebab'a. Powinni im zabronić nawet nazywać 'tego' co sprzedają kebabem.
A Wy się tak tym podniecacie.
To nie jedz :-D
[quote=gość: znawca] W Myślenicach ani jeden punkt nie umie zrobić prawdziwego kebab'a. Powinni im zabronić nawet nazywać 'tego' co sprzedają kebabem. A Wy się tak tym podniecacie. [/quote]
to znaczy tylko tyle ze w krk tez powinni wszystko zamknąć:)
podobno istabuł juz padł
Padł !!Już jest lokal do wynajęcia, szybciutko,chyba za szybko !
z tego co rozmawiałem z właścicielem, kebab zarabiał na siebie ale w Jego ocenie zbyt mało. Więc postanowił go odsprzedać.
Niestety najlepszego kebabu w Myślenicach już nie ma, znów będzie trzeba jeździć do Kalwarii Zebrzydowskiej do tamtejszego Istambułu.
Raz Dwa Trzy jest lepszy i tam zawsze jest kolejka i samo o tym świadczy ze jest naj lepszy
[quote=gość: adi] znów będzie trzeba jeździć do Kalwarii Zebrzydowskiej do tamtejszego Istambułu. [/quote]
No to z Myślenic szykują się już co najmniej 3 wyprawy:
1. Po chleb do Andrychowa
2. Po wodę do Dobczyc
3. Na Kebab'a do Kalwaryi Zebrzydowskiej
Za czym jeszcze z naszych Międzyzdrojów trzeba wyjeżdżać ?!
[quote=JoOfiec] z tego co rozmawiałem z właścicielem, kebab zarabiał na siebie ale w Jego ocenie zbyt mało. Więc postanowił go odsprzedać. [/quote]
To super jak na początku coś zarabia na siebie, nie trzeba dokładać do niego, właściciel myślał że się od razu nachapie.
a wiesz jak coś jest nierentowne według inwestora to po co ma sie tym zajmować :)
jakby interes zarabial na siebie to nikt o zdrowych zmyslach nie zrezygnowalby z niego, a takie bajki mozna sobie miedzy bajki wsadzic
No znawcy kebawow to co serwoja w Myslenicach to SYF wTURCJI bylem 2lata temu z prawdziwym Turkiem gosc plakal ze smiechu.Niezlego kebaba zjiesz w Krakowie a jak nie to zapraszam do wiednia
Nie szpanuj, że byłeś w Wiedniu.
Chyba, że tradycja przyrządzania smakowitych kebabów sięga tam XVII wieku.
hehe Instambuł bedzie sie spowrotem otwierał :)
inny właściciel ale bedzie miec taką sama recepture na sos i mieso :)
Git majonez!
[quote=gość: daj_Sprzedawca _jaj] hehe Instambuł bedzie sie spowrotem otwierał :)
inny właściciel ale bedzie miec taką sama recepture na sos i mieso :) [/quote]
Z pewnością niepowtarzalna "receptura" jeśli pewnie sosy z Folwarku a mięso z Amira, bez obrazy.