i co byłas już po pączki??
Jeśli nie to sie pośpiesz bo podobno pączki w tym roku będa w ograniczonej ilości bo cukru brakuje na półkach w biedronce:))
Wracam z Nowego targu. Specjalnie pojechałem po PĄCZKI, kupowane na rynku obok lodziarni.
"WIELGI" jak dwa, to jak mam liczyć, że zjem dwa czy jednego?
tylko 2 pączki???przeciez tyle to sie je w dzien powszedni!!nie no nie chce nic sugerowac ale wypadałoby dokupic cos jeszcze i przy okazji wesprzec równiez myślenickich producentów:)
http://demotywatory.pl/2789876/Tlusty-Czwartek
qleeg, czarna
ja mam juz w pogotowiu rapaholin, damy radę dziewczyny:)
@kim
już/dopiero* trzy
*) niepotrzebne skreślić
Elf, święta prawda :-D
czarna odpuszczasz?????
ale CIENIAS!!!!!!!heheheh ;))
...a co bardziej wolicie lukier czy puder? :D
jutro Was zapytam o papier....
jak dla mnie tylko lukier, jak szaleć to szaleć na maxa a co!:)
KIM
nie prowokuj...ja do pracy idę na 16.00 i obawiam się,że jeszcze jeden pączek i żołądek rozboli mnie na ten czas,,,
a to w takim razie jestes usprawiedliwiona:)
userman,
a co Ty tak kiepsciutko co??kobiety lubią panów z oponka także nie załuj sobie:)
cztery...
@kim
po mojej oponce i tak różnicy nie będzie widać... ;)
nie żałuję sobie... tylko pączki się skończyły, a iść po kolejne to za duży wysiłek ;)
ja już nie jem....ale...lukier!!! tak to jest to:)
Ja preferuję pączki z cukrem pudrem, ale też zarąbiste pączusie są z masą budyniową polane czekoladą. Palce lizać :-D
Algida
i co byłas już po pączki??
Jeśli nie to sie pośpiesz bo podobno pączki w tym roku będa w ograniczonej ilości bo cukru brakuje na półkach w biedronce:))
Wracam z Nowego targu. Specjalnie pojechałem po PĄCZKI, kupowane na rynku obok lodziarni.
"WIELGI" jak dwa, to jak mam liczyć, że zjem dwa czy jednego?
userman
to teraz sjesta a po sjescie idz po koleje 3 sztuki...miała być grupa wsparcia a juz 2 osoby sie wycofały, co jest z wami?;)
adzymunt
tylko 2 pączki???przeciez tyle to sie je w dzien powszedni!!nie no nie chce nic sugerowac ale wypadałoby dokupic cos jeszcze i przy okazji wesprzec równiez myślenickich producentów:)
jem właśnie czwartego ;) i to nie koniec na dziś, ale wieczorem idę na koncert, żeby trochę wyskakać
Byłem przezorny, kupiłem więcej. kolejny Nowy Targ mi nie grozi!
Tzn sugerujesz: jednego liczyć za dwa?
OK włączam kalkulator!
@adz
chcesz obliczyć ile pączków w dużym pączku?
czy kalorię będziesz sobie liczył? :P
Pal licho k@lorie. Liczą się pączki!
Czyli co, razy dwa?
ADZ jesteś okropny to jest TERRORYZM kulinarny... "zrobiłeś mi smak" na pączki z Nowego Targu
ja 8 ale jeszcze mam smaka
A CO TO ZNACZY "ZJELIŚCIE" PĄCZKÓW???
Zamiast siedzieć przed komputerem i pisać brednie proponuje poduczyć się języka polskiego:)))
antek
zjedz sobie pączka to sie troszke wyluzujesz:)
Przecież to zwykła literówka, my tu o pączkach rozprawiamy, proszę nie wprowadzać zamętu ;-)