Podobno jacyś kolesie uciekli z więzienia i może to ich szukają. Słyszalem że w gruszowcu pobili dotkliwie jakąś parę i okradli. Może te loty mają z tym jakiś związek?
Wojsko lata, wojsko się szkoli, może dostali jakiś nowy sprzęt i robią przeszkolenie? Jakaś nawigacja czy coś. Może młodzi piloci trenuja loty nocą? A to światełko na końcu śmigła to może dla orientacji położenia wirnika, żeby młody pilot nie uciał komuś głowy albo coś ;) Ja tam nie wiem ale niech sie szkolą, nie widzę powodów do robienia afery:)
No tak szkolić niech sobie szkolą byle by tylko powiadomili o tym mieszkańców a nie mi drugi dzień podrząd nad głową szum robią:/ Sie człowiek w tv naoglądał se wyobraża teraz :D
Z tego co wiem ...a troche wiem to sa loty szkoleniowe dla pilotów którzy beda stacjonować w iraq , ukształtowanie terenu myślenic i okolic jest zbliżone do tamtego krajobrazu chłopaki musza gdzies ćwiczyc loty sa w dzien i po zmroku ale straja sie nie latac po 22. Są to prawdopodobnie MI-24 wiec niebac sie :P
[quote=gość: generał] Z tego co wiem ...a troche wiem to sa loty szkoleniowe dla pilotów którzy beda stacjonować w iraq , ukształtowanie terenu myślenic i okolic jest zbliżone do tamtego krajobrazu chłopaki musza gdzies ćwiczyc loty sa w dzien i po zmroku ale straja sie nie latac po 22. Są to prawdopodobnie MI-24 wiec niebac sie :P [/quote]
Miałeś na myśli Afganistan?
A płaski fragment doliny Kandahar wygląda prawie jak Myślenice;
czy helikopter czy cóś tam
przynajmniej jest o czym pogadac;)
z bombarduja nas..?
Zaś leciał przez miasto
eee...damy rade! złego diabli nie wezmą;) (mówię tu o sobie;))
dokładnie ??!! cholera po co tak straszą?! A ta policja to naprawde nic nie wie?! Jak by to raz było czy dwa ok ale tak od wczoraj?!?!
no wlasnie.. to dosc dzwine jest.. przeciez paliwo kosztuje i nikt by sobie od tak nie latal..
A robicie z igły widły... W latach 80-tych to na Plebańskiej siadały po 3 szt. na raz.... i dobrze było. Ja miałem w tedy co robić.... :-)))
A skoro tak latają to może moje kołpaki od auta znajdą, bo "wyszły" mi spod bryki 3 dni temu... :-/
jak nie sasiedzi nad głową to helikoptery ! o matko normalnie zero spokoju ! ;p
podobno cukier do biedronki dostarczają tylko problem z lądowaniem mają;)
Podobno jacyś kolesie uciekli z więzienia i może to ich szukają. Słyszalem że w gruszowcu pobili dotkliwie jakąś parę i okradli. Może te loty mają z tym jakiś związek?
Wirusa grypy rozpyla ,bo w aptekach półki się łamią od leków..Koncerny farmaceutyczne go wynajęły..
czuje sie jak bym był w egipcie albo w tunezji...no ale przynajmniej cos na forum sie dzieje,ostatnio taka sensacje wzbudził martwy noworodek.....
Wojsko lata, wojsko się szkoli, może dostali jakiś nowy sprzęt i robią przeszkolenie? Jakaś nawigacja czy coś. Może młodzi piloci trenuja loty nocą? A to światełko na końcu śmigła to może dla orientacji położenia wirnika, żeby młody pilot nie uciał komuś głowy albo coś ;) Ja tam nie wiem ale niech sie szkolą, nie widzę powodów do robienia afery:)
Znalazłem artykuł z ub. roku może to ten sam temat. Maszyna wygląda na bojową.
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,7657809,Smiglowce_lataja_nad_blokami_i_nie_daja_ludziom_spac.html
No tak szkolić niech sobie szkolą byle by tylko powiadomili o tym mieszkańców a nie mi drugi dzień podrząd nad głową szum robią:/ Sie człowiek w tv naoglądał se wyobraża teraz :D
ey lovelas :D budujemy schron
Niebawem doczekamy się UFO z Area 51, Nevada. Przylecą nam na ratunek ;-)
beskid, to chyba taki sam jak na zdjęciu które jest w tym artykule
wyglada, ze tak.
wiecej zdjęć: http://www.gorpol.pl/?site=92&artykul=457
Z tego co wiem ...a troche wiem to sa loty szkoleniowe dla pilotów którzy beda stacjonować w iraq , ukształtowanie terenu myślenic i okolic jest zbliżone do tamtego krajobrazu chłopaki musza gdzies ćwiczyc loty sa w dzien i po zmroku ale straja sie nie latac po 22. Są to prawdopodobnie MI-24 wiec niebac sie :P
Jenerale, od ponad godziny link do galerii MI 24 wisi na tym forum. ale i tak dziękujemy;)
[quote=gość: generał] Z tego co wiem ...a troche wiem to sa loty szkoleniowe dla pilotów którzy beda stacjonować w iraq , ukształtowanie terenu myślenic i okolic jest zbliżone do tamtego krajobrazu chłopaki musza gdzies ćwiczyc loty sa w dzien i po zmroku ale straja sie nie latac po 22. Są to prawdopodobnie MI-24 wiec niebac sie :P [/quote]
Miałeś na myśli Afganistan?
A płaski fragment doliny Kandahar wygląda prawie jak Myślenice;
Jeszcze nie widziałem tu wpisu Luny, Ona jest na każdym forum i zna się na wszystkim. Nie martwcie się Luna na pewno to wszystko wyjaśni.
generał ma racje tylko sa to loty szkoleniowe do rabki :) wiec spoko wojna nam nie grozi ;)