Jeśli chodzi o kebab to Turcja i Raz,dwa,trzy....Jeśli elegancki obiad to Stek i 7-smaków .Ostatnio bardzo zawiodłam się na chińskiej knajpie Pod blachą -wołowina twarda i żująca ,sałatka z białej kapusty bez smaku a sos słodko-kwaśny bardziej przypominał kisiel ...
Pizza Chata - nieczęsto tam jem, bo tam śmierdzi psem. Denerwuje mnie ten pies co tam ciągle wychodzi z zaplecza i jeszcze Pan właściciel nosi go na rękach !!!!11
Pizza Chata - nieczęsto tam jem, bo tam śmierdzi psem. Denerwuje mnie ten pies co tam ciągle wychodzi z zaplecza i jeszcze Pan właściciel nosi go na rękach !!!!11
i tak maja najlepsza pizze w miescie. zamawiam tylko do domu
Gratuluję dobrego samopoczucia nowym posiadaczom kebaba koło Chemika, którzy nie mają w owym przybytku bieżącej wody ani tzw WYCHODKA a robią i podają te kebaby brudnymi łapami, FUJ!!! A ew. klientom radzę już teraz zarezerwować łóżko na oddziale zakażnym. Co na to SANEPID?
Co tu jest do uwierzenia? Same fakty mówią za siebie. Stan sanitarny tego kebaba to katastrofa i kpina z ew. klientów. Zbiorowe zatrucie to tylko kwestia czasu! SMACZNEGO!!!
Zatrucie takie samo darmowym czy zapłaconym kebabem! Serdecznie dziękuję za takie wątpliwej jakości usługi. Trzeba umieć obserwować i wyciągać wnioski i nie jeść byle czego bo żołądek mamy jeden!
jeżeli chodzi o salmonelle oraz inne choroby uważam, że to bezpodstawne stwierdzenie!!!
jem tam prawie codziennie i jakoś nic mi nie jest.
Jedzenie jest bardzo smaczne, świeże,
Widze, że się musi słabo kręcić skoro musisz dodawać sztuczne posty na miasto-info :)) :)
Krakowiacy i Górale i tyle w temacie .
Jeśli chodzi o kebab to Turcja i Raz,dwa,trzy....Jeśli elegancki obiad to Stek i 7-smaków .Ostatnio bardzo zawiodłam się na chińskiej knajpie Pod blachą -wołowina twarda i żująca ,sałatka z białej kapusty bez smaku a sos słodko-kwaśny bardziej przypominał kisiel ...
Jedzenie spoko, tylko obsługa taka sobie ;P
Czy można gdzieś w Myślenicach zjeść pyszne pierogi?
Tylko pierogi - "Rekliniec", reszta kiepska.
Na przeciwko "Cybucha" została otwarta niedawno nowa pizzeria. Co o niej sądzicie ?
Dzielcie się swoimi uwagami. :)
i tak maja najlepsza pizze w miescie. zamawiam tylko do domu
Bardzo podoba mi się owa pizzeryjka. Nie śmierdzi tam psem dlatego często tam jem;)
Był ktoś w nowym chińczyku ? Może się to równać z Blachą ?
Co sądzicie o kebabie koło chemika? Według mnie super no i pani Basia wróciła.
nowy chińczyk super, lepszy od zarabia i tańszy
Gratuluję dobrego samopoczucia nowym posiadaczom kebaba koło Chemika, którzy nie mają w owym przybytku bieżącej wody ani tzw WYCHODKA a robią i podają te kebaby brudnymi łapami, FUJ!!! A ew. klientom radzę już teraz zarezerwować łóżko na oddziale zakażnym. Co na to SANEPID?
Siejesz ferment taki że nie wiem :) kto mądry to napewno ci uwierzy powodzenia!!!!!!!!!!
A gdzie ten nowy " chinczyk"???
Co tu jest do uwierzenia? Same fakty mówią za siebie. Stan sanitarny tego kebaba to katastrofa i kpina z ew. klientów. Zbiorowe zatrucie to tylko kwestia czasu! SMACZNEGO!!!
NA" DARMOWEGO" TO BYŚ PRZYSZEDŁ CO PANIE PANI PTOKI NIE KRZOKI
widzisz jakie znajomości trzeba mieć w sanepidzie żeby wody i ubikacji nie było !!!!!!!!!!!!. śmieszne - czy konkurencją tu śmierdzi.
w którym miejscu ten nowy chińczyk?
Zatrucie takie samo darmowym czy zapłaconym kebabem! Serdecznie dziękuję za takie wątpliwej jakości usługi. Trzeba umieć obserwować i wyciągać wnioski i nie jeść byle czego bo żołądek mamy jeden!
ten nowy kebab koło chemika to po prostu bomba!!!
świeże jedzenie i dobre ceny!!!
A salmonella i escherichia coli gratis!
w tym kebabie koło chemika mają bardzo dobre sałatki
jeżeli chodzi o salmonelle oraz inne choroby uważam, że to bezpodstawne stwierdzenie!!!
jem tam prawie codziennie i jakoś nic mi nie jest.
Jedzenie jest bardzo smaczne, świeże,