powiesiłem baner na bramie do swojego domu w Krakowie Trzaskowskiego - i ktoś w nocy zdjął , powiesiłem dzis drugi włączyłem monitoring . - zobaczę kto taki uczynny dla pisu .
zdrowia
Czyli standard. Trzaskowski wygrywa wszędzie. Strategia Komorowskiego a PiS jednak odrobił lekcje z kwietnia i maja, że należy mobilizować wyborców i zaniżać wyniki poparcia w mediach.
Mnie się podoba :)
Wręcz przeciwnie, ale tacy jak Ty zawsze wykręcą kota ogonkiem pod własną tezę.
Słyszałeś jakie zalecenia poszły 4 dni temu od właścicieli TVN do stacji?
Oni już wiedzą, że jest bardzo źle. Domyślają się także co stanie siew czasie wizyty Dudy u Trumpa. Ty musisz poczekać ;)
Oni już wiedzą, że jest bardzo źle. Domyślają się także co stanie siew czasie wizyty Dudy u Trumpa. Ty musisz poczekać ;)
Dobrze ze jest TVN, bo mielibyśmy jedyny przekaz typu białoruskiego z TVP PiS.
Pisoidalnym wyPADowcom puszczają nerwy, nie umiom (sic!) sprostać przeciwnikom to posuwają się do niszczenia banerów, na Mickiewicza koło „trójkąta" i na Rzemieślniczej koło kebabu zamalowali i pocięli baner wyborczy wg. nich wroga, chorzy z nienawiści ludzie
Podnieca cię ten prezydent.
Może nie jest tym ze snów, ale to stanowisko może podniecać, idziesz w tajemnicy , na wysokim obcasie w drugim szeregu za jego żoną, a z czasem w pierwszym.
Wszyscy się na ciebie patrzą, masz koneksje i punk startowy na kolejną dobrą partię.
w Nowej Hucie na balkonie 2 piętra powiesili baner Trzaskowskiego - baner wisi ale mieszkanie ktoś podpalił - pewnie jakiś katolik w zrytym betecie
zdr....
Pokazują w PiS tv zwanej tradycyjnie TVP, Tuska, Komorowskiego jak mówili rzeczy oczywiste, że nie zastąpią Boga i nie wstrzymają powodzi bo nie mają takiej mocy, a siebie w roli demonów, mogących wiele.
Wiara katolicka uczy skromności. Jakże pyszni są ci pseudokatolicy?
Dziś był wiadomo kto na Zarabiu w Banderozie. Pytanie do Jarka: co Ty chłopie na to? Przecież miałeś zbawić Myślenice, do tej jasnej ciasnej:)
Ostatnia prosta!
Wybieramy prezydenta POLSKI!
Czy prezydenta PiS z Polski?
powiesiłem baner na bramie do swojego domu w Krakowie Trzaskowskiego - i ktoś w nocy zdjął , powiesiłem dzis drugi włączyłem monitoring . - zobaczę kto taki uczynny dla pisu .
zdrowia
Hej chłopcy. Jak wrażenia przedwyborcze :)
Do ogłoszenia wyniku, wygrywa Trzaskowski. ;)
Czyli standard. Trzaskowski wygrywa wszędzie. Strategia Komorowskiego a PiS jednak odrobił lekcje z kwietnia i maja, że należy mobilizować wyborców i zaniżać wyniki poparcia w mediach.
Mnie się podoba :)
Musi nie być dobrze , jak znów cię uruchomili.
Wręcz przeciwnie, ale tacy jak Ty zawsze wykręcą kota ogonkiem pod własną tezę.
Wiedziałam, że czegoś zapomniałam. Miałam wam wrzucić link do transmisji na żywo z wizyty Prezydenta Dudy w Myślenicach. Sorry
https://twitter.com/prezydentpl/status/1275445396240662528
Bagietka-My tez kochamy Ciebie. Jak feniks z popiołów powstajesz zawsze przy wyborach. A co na to Jarek-chyba On Cię....:)
BEDZIE BRAŁ CIE w aucie
zzzzzzz-a
Dobrze ze jest TVN, bo mielibyśmy jedyny przekaz typu białoruskiego z TVP PiS.
Pisoidalnym wyPADowcom puszczają nerwy, nie umiom (sic!) sprostać przeciwnikom to posuwają się do niszczenia banerów, na Mickiewicza koło „trójkąta" i na Rzemieślniczej koło kebabu zamalowali i pocięli baner wyborczy wg. nich wroga, chorzy z nienawiści ludzie
Podnieca cię ten prezydent.
Może nie jest tym ze snów, ale to stanowisko może podniecać, idziesz w tajemnicy , na wysokim obcasie w drugim szeregu za jego żoną, a z czasem w pierwszym.
Wszyscy się na ciebie patrzą, masz koneksje i punk startowy na kolejną dobrą partię.
w Nowej Hucie na balkonie 2 piętra powiesili baner Trzaskowskiego - baner wisi ale mieszkanie ktoś podpalił - pewnie jakiś katolik w zrytym betecie
zdr....
Taka sama jak tutaj?
Dobre sobie
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26065233,zwolennicy-dudy-chcieli-zaklocic-wiec-rafala-trzaskowskiego.html
Pokazują w PiS tv zwanej tradycyjnie TVP, Tuska, Komorowskiego jak mówili rzeczy oczywiste, że nie zastąpią Boga i nie wstrzymają powodzi bo nie mają takiej mocy, a siebie w roli demonów, mogących wiele.
Wiara katolicka uczy skromności. Jakże pyszni są ci pseudokatolicy?
Przypominamy o obowiązującej ciszy wyborczej.
Głosy oddane. Duże kolejki niestety ale trzeba iść i zagłosować by później nie stękać, że dzieje się źle.
Przyłączam się do apelu Bagietki,
trzeba iść i zagłosować by później nie stękać, że dzieje się źle.
Poszli i zagłosowało!
Brawo!
Gratuluję wyniku wyborcom Andrzeja Dudy. Choć sam nie oddałem na niego głosu, w drugiej turze wybieram normalność czyli Andrzeja Dudę.
Twoje prawo
Ja wybieram Trzaskowskiego, normalność nie pisowska.
Jak widać powiat i gmina pokazała czym jest normalność. 14% różnicy. Trzaskowski pobił nawet nieudacznika Komorowskiego.
Trzaskowski uzyskał najgorszy wynik z wszystkich poprzednich kandydatów P.O
Nawet ciamajda Komorowski miał lepszy wynik od Rafałka :)