Fundacja Owocna.
Na chwilę obecną ich strona internetowa nie działa, Można zajrzeć do KRS i do sprawozdań finansowych. Wg mnie pożyteczna inicjatywa lokalna.
Fundacja Owocna.
Na chwilę obecną ich strona internetowa nie działa, Można zajrzeć do KRS i do sprawozdań finansowych. Wg mnie pożyteczna inicjatywa lokalna.
Niestety na stronach KRS daremnie szukać sprawozdania finansowego. Oczywiście jest taka możliwość przewidziana prawem, to jeden ze sposobów właśnie takiej działalności by dostawać kasę po cichutku.
Czy w Myślenicach powinien powstać pomnik tłustych kotów? Moim zdaniem tak - ku przestrodze następnych pokoleń: niech wszyscy pamiętają jakie instynkty mogą się zbudzić w ratowniku basenowym, czy w nauczycielce plastyki, kiedy ktoś zaoferuje im hajs z publicznej kasy...
A co to za fundacja? I skąd dotowana?
Fundacja Owocna.
Finansowe wsparcie Umig dla fundacji bezcenne.
Oj tam oj tam..... Jak już nasz ukochany burmiś coś wydaje to na pewno słusznie i zgodnie z prawem.... W końcu jest z PiS!!!! A to zobowiązuje!!!!
Niestety na stronach KRS daremnie szukać sprawozdania finansowego. Oczywiście jest taka możliwość przewidziana prawem, to jeden ze sposobów właśnie takiej działalności by dostawać kasę po cichutku.
Po wyborach być może powstanie nie jeden pomnik.