Dzień dobry,
chciałam zapytać czy orientuje się ktoś jak to teraz jest z busami na trasie Myślenice- Kraków.
Doszły mnie słuchy, że teraz wszystkie busy jeżdżą przez Aleje, czy to prawda?
Najbardziej interesują mnie kursy, przejeżdżające przez Osiedle 1000 lecia.
Czy mógłby się wypowiedzieć ktoś, kto wie na 100%?
Pozdrawiam!
Nie, nie jeżdżą. Najszybsza opcja to dojazd do Dobczyc i przesiadka na busa do Wieliczki.
madziamce napisał/a:
Dzień dobry,
chciałam zapytać czy orientuje się ktoś jak to teraz jest z busami na trasie Myślenice- Kraków.
Pozdrawiam!
Tak, wszystkie busy i autobusy wyruszające i przejeżdżające przez Myślenice jeżdżą przez Aleje Trzech Wieszczów.
Może ktoś by mi podał numery tel. Do przewoźników Myślenice-Krakow
Poszukuję pracy kierowca
Jakoś nie mogę znaleźć w internecie jozzej48@o2.pl
Z góry dziękuję
To jako laik w tym temacie pozwolę się zapytać jeszcze, koło której bezpiecznie jest wyjechać z Myślenic, żeby dotrzec na przystanek Plac Inwalidów w godzinach 7:30-7:45?
W Krakowie chcą się pozbyć busów z centrum. Wiadomo skąd i jaką trasą będą jeździły te z Myślenic?
Prawdopodobnie z placu przy Nowym Kleparzu.
Hej, nie orientuje się ktoś o której jest najwcześniejszy bus do Krakowa?
Dzień dobry,
Pozdrawiam!
proszę mi powiedzieć czy ktoś się orientuje czy z Myślenic jeżdżą jakieś busy do Wieliczki??? bez przesiadek
Nie, nie jeżdżą. Najszybsza opcja to dojazd do Dobczyc i przesiadka na busa do Wieliczki.
Tak, wszystkie busy i autobusy wyruszające i przejeżdżające przez Myślenice jeżdżą przez Aleje Trzech Wieszczów.
dziękuję za odpowiedź
ja również dziękuję :)
Hej! Czy busy z Myślenic dojezdzaja jeszcze na ul. Pawią? (Ok. Galerii Krakowskiej)
wszystkie jada na MDA
Obok MDA parking na Wita Stwosza pod estakada
Może ktoś by mi podał numery tel. Do przewoźników Myślenice-Krakow
Poszukuję pracy kierowca
Jakoś nie mogę znaleźć w internecie jozzej48@o2.pl
Z góry dziękuję
Szukam rozkładów busów Kraków-Myślenice, ale nie mam pewności, czy to co znalazłem jest aktualne. Mógłby ktoś wskazać wiarygodne źródło?
dawno spamerów na forum nie było.... :-)
Proszę o pomoc - które busy do Krakowa jadą przez Aleje, a które przez Dietla?
Wszystkie busy jeżdżą przez aleje
Dziękuję!
To jako laik w tym temacie pozwolę się zapytać jeszcze, koło której bezpiecznie jest wyjechać z Myślenic, żeby dotrzec na przystanek Plac Inwalidów w godzinach 7:30-7:45?
Około 1h15m - 1h30m schodzi na pokonanie trasy Myślenice- Kraków w godzinach porannych.
Dziękuję bardzo!