Zapraszam wszystkich Forumowiczów, i nie tylko ;), w przyszłą niedzielę (8 stycznia) przed telewizory. O 14:00 na TVP2 zostanie wyemitowany odcinek Familiady z udziałem drużyny z Myślenic. Trzymajcie kciuki! :)
[quote=katarzynagska] Zapraszam wszystkich Forumowiczów, i nie tylko ;), w przyszłą niedzielę (8 stycznia) przed telewizory. O 14:00 na TVP2 zostanie wyemitowany odcinek Familiady z udziałem drużyny z Myślenic. Trzymajcie kciuki! :) [/quote]
Dzięki za info :) To miło widzieć naszych zwykłych ludzi w Telewizji :D
Betinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................. YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.................???????????????????? Mieli być w niedziele a dzisiaj jest sobota,no faktycznie.......Czyli dopiero jutro...
Familiadę najlepszą to my mamy na żywo w gminach - wybrani przez nas urzędnicy upychają swoje rodziny gdzie się tylko da. Daleko rozglądać się nie trzeba.
Betinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odezwij że się.Który dzisiaj u Ciebie w kalendorzu strażackim ???? U Nos jest ósmy stycznia...Skąd żeś jest dziopaaaaaaaaaaa ? Betinaaaaaaaaaaa ??????? aj lof ju ! <3;*
Zapraszam wszystkich Forumowiczów, i nie tylko ;), w przyszłą niedzielę (8 stycznia) przed telewizory. O 14:00 na TVP2 zostanie wyemitowany odcinek Familiady z udziałem drużyny z Myślenic. Trzymajcie kciuki! :)
Po oc trzymać kciuki jak ten odcinek był nagrany dużo wcześniej i wynik jest już znany?
A Karol opowie dow*****:D?
[quote=katarzynagska] Zapraszam wszystkich Forumowiczów, i nie tylko ;), w przyszłą niedzielę (8 stycznia) przed telewizory. O 14:00 na TVP2 zostanie wyemitowany odcinek Familiady z udziałem drużyny z Myślenic. Trzymajcie kciuki! :) [/quote]
Dzięki za info :) To miło widzieć naszych zwykłych ludzi w Telewizji :D
bedziemy z całą rodziną trzymać kciuki!
To super, znam nawet graczy w niedziele będę kibicował. Nasi górą.
A wygrali??:D
Super mam nadzieję że wygrali
sa
ta rodzina to jako publiczność siedziała? bo jako uczestników to ich widać zbyt nie było
Gdzie ta drużyna z Myślenic? Jedni z Krakowa drudzy z Poznania.
Nie umiecie czytać ze zrozumieniem? Nie w sobotę, a NIEDZIELĘ 8 STYCZNIA.
;/
ooo widzisz, to dzis sobota.. popatrz popatrz. jaki to czlowiek zamotany...
Nie jadłem obiadu,bo chciałem ich obczaić a tu ich nie było...Kto tak kłamie? Ide grzać kotleta dopiero teraz...
[quote=gość: betina] Nie umiecie czytać ze zrozumieniem? Nie w sobotę, a NIEDZIELĘ 8 STYCZNIA.;/ [/quote]
Yyyyyy....????????
Betinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................. YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.................???????????????????? Mieli być w niedziele a dzisiaj jest sobota,no faktycznie.......Czyli dopiero jutro...
Familiadę najlepszą to my mamy na żywo w gminach - wybrani przez nas urzędnicy upychają swoje rodziny gdzie się tylko da. Daleko rozglądać się nie trzeba.
Cicho! Niech betina, żyje w swoim własnym wyimaginowanym świecie.
niektórzy to każdy temat potrafią sprowadzić do polityki, idź sobie !
Betinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa odezwij że się.Który dzisiaj u Ciebie w kalendorzu strażackim ???? U Nos jest ósmy stycznia...Skąd żeś jest dziopaaaaaaaaaaa ? Betinaaaaaaaaaaa ??????? aj lof ju ! <3;*
Potrz ma2 jakie cygony pierńskie ! Toli!
;-)... .... ....
dobrze, że ich nie było bo byłby wstyd hehe:)
ma2 stoi na straży prawdy.Niczym kiedys atomówki walczyły przeciw złu i występku;).Dobrze,że jesteś;p
;-)