Gdzie dr.Maciukiewicz przyjmuje? Ja chodziłam prywatnie do nefrologa w Telefonice 1,5 roku szprycował mnie antybiotykiem wizyty co 2 tyg. - 80 zł i żadnej poprawy a wciskał ciemnotę że jest coraz lepiej...On przyjmuje również w szpitalu.......
Zapisz się do Wiśniowej. W zasadzie krótkie terminy, NFZ. Młody lekarz, sprawdź sobie w internecie, robi doktorat, Dalmata. Usg ma w gabinecie i go wykorzystuje. Ja polecam.
ja polecam dr Kwintę, ale nie tego myslenickiego, tylko z Krakowa dr Adama Kwintę, przyjmuje prywatnie, ale także na NFZ. Prywatnie przyjmuje: Szpital Bonifratrów w Krakowie
ul. Trynitarska 11 a także prywatnie i na NFZ w NZOZ "Grzegórzki" Sp. z o.o.
poradnia urologiczna Kraków. Lekiem za 10 zł wyleczył mojego męża z nawracających zapaleń nerki:). Za pierwszą wizyte płaciliśmy (zdecydowaliśmy, że będzie to wizyta prywatna), ale Pan dr stwierdził, że nie ma co płacić i żeby przynieść skierowanie od lekarza rodzinnego. POLECAM!!
Jeżeli chodzi o urologów z Certusa, to bez rewelacji, kilka wizyt, każda płatna i problem z nawracającymi zapaleniami nerki nieustanny...
Poszukuję prywatnego urologa na terenie Myślenic. Najlepiej by posiadał USG.
Jeśli ktoś z Państwa miał do czynienia z urologiem Władysławem Kwintą z ul. Sikorskiego w M-cach to prosiłabym o opinię. To samo dotyczy Centrum Medycznego.
Żadnych innych gabinetów urologicznych nie namierzyłam. Jeśli ktoś wie o istnieniu jakichś jeszcze proszę o zostawienie na niego namiarów.
dr n. med. Piotr Maciukiewicz
Ordynariusz oddziału urologi w szpitalu Rydygiera
przyjmuje w poniedziałki chyba od 15 - 19
adres: Żwirki i Wigury 14
kod pocztowy: 32-400
telefon kontaktowy: 0 12 272 20 32
A czy ktoś mógłby powiedzieć jak dostać się do dr Maciukiewicza, mam pilną sprawę a nie mogę dodzwonić się pod ten stacjonarny numer. dzwonię codziennie, ale nikt nie odbiera.
Witam chciałbym odnowić temat i zapytać
Który Urolog w powiecie przyjmuje na NFZ .
Nie polecam urologa z Wiśniowej jak i z Myślenickiego szpitala .
W Medice wiem prywatnie , może ktoś powiedzieć coś o tamtejszym urologu .
Chciałam zapytać o opinie o dr Sulisławskim? Albo o dr Górniaka? Muszę wybrać do którego z nich iść z synem, a o Prokocimiu i dr Sulisławskim słyszałam nie najlepsze opinie :/
Pan Witold Smolensk to jeden z lepszych urologów w Krakowie. Jest bardzo dobrym i konkretnym lekarzem, pełen profesjonalizm i indywidualne leczenie. Polecam
Polecam
Lek. med. Witold Smoleński, urolog.
bardzo fajny miły pan.
Adres do pana lekarza to: ul wodociągowa 47
30-206 Kraków
ja leczyłem tj.:
ELEKTRORESEKCJA PROSTATY
zapłaciłem za zabieg Ok/ 4000ZŁ
Łagodny rozrost stercza BPH
Doktor Sławomir Letkiewicz. Szczerze? To według mnie nie ma lepszego urologa. I nie tylko mam tutaj na myśli wiedzę i doświadczenie, ale też takie podejście do pacjenta. Ja jeździłem do niego do zakładu Urogen. Warto tam zadzwonić i się umówić na wizytę.
Zwrócę tylko uwagę że urolog a nefrolog to nie jest to samo. Urolog drogi moczowe nefrolog stricte nerki. Ja do nefrologia chodzę do szpitala uniwersyteckiego w Krakowie (na Jakubowskiego) i tam mam za każdym razem zlecane pełne badania. Mają też swoje USG. Ogólnie zależy z czym idziesz. Mi wizyty u dr Maciukiewicza niewiele dały bo moje choroby nie da się wyleczyć a trzeba ciągle monitorować co jest dosyć kosztowne przy leczeniu prywatnym
Witam wszystkich.
Jakiego urologa polecacie w naszym mieście a jakiego lepiej omijać?
Witam, polecam dr. Maciukiewicza, niestety tylko prywatnie - koszt wizyty 100zł
Gdzie dr.Maciukiewicz przyjmuje? Ja chodziłam prywatnie do nefrologa w Telefonice 1,5 roku szprycował mnie antybiotykiem wizyty co 2 tyg. - 80 zł i żadnej poprawy a wciskał ciemnotę że jest coraz lepiej...On przyjmuje również w szpitalu.......
Zapisz się do Wiśniowej. W zasadzie krótkie terminy, NFZ. Młody lekarz, sprawdź sobie w internecie, robi doktorat, Dalmata. Usg ma w gabinecie i go wykorzystuje. Ja polecam.
Wiśniowa ok, dr Maciukiewicz (jakby kto nie wiedział szef urologii w Rydygierze i konsultant wojewódzki jednocześnie) - jeszcze bardziej ok.
Co powiecie na temat Kwinty albo urologów z "Certusa" ? Mógłby ktoś powiedzieć coś więcej na temat lekarza z Wiśniowej ?
ja polecam dr Kwintę, ale nie tego myslenickiego, tylko z Krakowa dr Adama Kwintę, przyjmuje prywatnie, ale także na NFZ. Prywatnie przyjmuje: Szpital Bonifratrów w Krakowie
ul. Trynitarska 11 a także prywatnie i na NFZ w NZOZ "Grzegórzki" Sp. z o.o.
poradnia urologiczna Kraków. Lekiem za 10 zł wyleczył mojego męża z nawracających zapaleń nerki:). Za pierwszą wizyte płaciliśmy (zdecydowaliśmy, że będzie to wizyta prywatna), ale Pan dr stwierdził, że nie ma co płacić i żeby przynieść skierowanie od lekarza rodzinnego. POLECAM!!
Jeżeli chodzi o urologów z Certusa, to bez rewelacji, kilka wizyt, każda płatna i problem z nawracającymi zapaleniami nerki nieustanny...
A po kiego ktos ma ci macac moszne i wacława POMYSL ZANIM NAPISZESZ 100 lat temu nikt nie macał terozki tez nie trza HEY
co myślicie o lekarzu który przyjmuje w ośrodku zdrowia w wiśniowej
Poszukuję prywatnego urologa na terenie Myślenic. Najlepiej by posiadał USG.
Jeśli ktoś z Państwa miał do czynienia z urologiem Władysławem Kwintą z ul. Sikorskiego w M-cach to prosiłabym o opinię. To samo dotyczy Centrum Medycznego.
Żadnych innych gabinetów urologicznych nie namierzyłam. Jeśli ktoś wie o istnieniu jakichś jeszcze proszę o zostawienie na niego namiarów.
dr n. med. Piotr Maciukiewicz
Ordynariusz oddziału urologi w szpitalu Rydygiera
przyjmuje w poniedziałki chyba od 15 - 19
adres: Żwirki i Wigury 14
kod pocztowy: 32-400
telefon kontaktowy: 0 12 272 20 32
http://forum.miasto-info.pl/myslenice/1846,urolog-jakiego-polecacie.html
A czy ktoś mógłby powiedzieć jak dostać się do dr Maciukiewicza, mam pilną sprawę a nie mogę dodzwonić się pod ten stacjonarny numer. dzwonię codziennie, ale nikt nie odbiera.
Witam chciałbym odnowić temat i zapytać
Który Urolog w powiecie przyjmuje na NFZ .
Nie polecam urologa z Wiśniowej jak i z Myślenickiego szpitala .
W Medice wiem prywatnie , może ktoś powiedzieć coś o tamtejszym urologu .
Chciałam zapytać o opinie o dr Sulisławskim? Albo o dr Górniaka? Muszę wybrać do którego z nich iść z synem, a o Prokocimiu i dr Sulisławskim słyszałam nie najlepsze opinie :/
Maciukiewicz - Zabierzów kolejowa szybkie terminy
potwierdzam w Zabierzowie dr Maciukiewicz bardzo szybkie terminy.
Pan Witold Smolensk to jeden z lepszych urologów w Krakowie. Jest bardzo dobrym i konkretnym lekarzem, pełen profesjonalizm i indywidualne leczenie. Polecam
A co? zapomnieliście o dr. KWINCIE specjalista urolog z 50-cio letnim stażem w dziedzinie urologii w Myślenicach.
bardzo dobry lekarz w Prokocimiu dr Sulisławski i dr Chrzan, bardzo nam pomogli
Polecam
Lek. med. Witold Smoleński, urolog.
bardzo fajny miły pan.
Adres do pana lekarza to: ul wodociągowa 47
30-206 Kraków
ja leczyłem tj.:
ELEKTRORESEKCJA PROSTATY
zapłaciłem za zabieg Ok/ 4000ZŁ
Łagodny rozrost stercza BPH
Doktor Sławomir Letkiewicz. Szczerze? To według mnie nie ma lepszego urologa. I nie tylko mam tutaj na myśli wiedzę i doświadczenie, ale też takie podejście do pacjenta. Ja jeździłem do niego do zakładu Urogen. Warto tam zadzwonić i się umówić na wizytę.
Ponawiam pytanie
Który urolog w Myślenicach lub okolicy najlepszy?
Kogo polecacie?
Co sądzicie o W.Kwincie ?
Zwrócę tylko uwagę że urolog a nefrolog to nie jest to samo. Urolog drogi moczowe nefrolog stricte nerki. Ja do nefrologia chodzę do szpitala uniwersyteckiego w Krakowie (na Jakubowskiego) i tam mam za każdym razem zlecane pełne badania. Mają też swoje USG. Ogólnie zależy z czym idziesz. Mi wizyty u dr Maciukiewicza niewiele dały bo moje choroby nie da się wyleczyć a trzeba ciągle monitorować co jest dosyć kosztowne przy leczeniu prywatnym
Dzień dobry,
Czy posiada ktoś nr telefonu do dr Maciukiewicza. Nie ma w internecie. Podobno teraz przyjmuję na Jagiellonskiej 11.