Witam, czy dr Kocot nadal pracuje w szpitalu ? Czy jest godzien polecenia? Planuję drugą ciążę. Z pierwszą chodziłam właśnie do niego, ale to było dobrych parę lat temu. Dwie kolejne poroniłam. Na Internecie , kiedy wpisze adres, gdzie przyjmował wyświetla się informacja ,,zamknięte na stałe ". Czyżby dr przeszedł już na emeryturę? Jeżeli nie dr Kocot to jakiego innego lekarza polecacie?
Wiecie może jak cenowo wygląda wizyta u Dr. Kiszki?
podpowiedzcie gdzie znajde ginekolog -kobieta wejscie bez schodow w M-cach
Witam, czy dr Kocot nadal pracuje w szpitalu ? Czy jest godzien polecenia? Planuję drugą ciążę. Z pierwszą chodziłam właśnie do niego, ale to było dobrych parę lat temu. Dwie kolejne poroniłam. Na Internecie , kiedy wpisze adres, gdzie przyjmował wyświetla się informacja ,,zamknięte na stałe ". Czyżby dr przeszedł już na emeryturę? Jeżeli nie dr Kocot to jakiego innego lekarza polecacie?
Dr Kocot przyjmuje teraz na ul. Jagiellońskiej tam gdzie przyjmował dr Konopka i tam jest też analityka i szkoła rodzenia
Dziękuję, czyli rozumiem nadal pracuje w szpitalu i mogę mu spokojnie powierzyć prowadzenie drugiej ciąży.
Pracuje ale tylko raz w tygodniu.
Gdzie obecnie przyjmuje dr. Kiszka, lub Borczak na NFZ?
Czy dr Chęciński pracuje w myślenickim szpitalu?