Forum » Myślenice

ginekolog -jakiego polecacie?

• 25 paź 2020

Wiecie może jak cenowo wygląda wizyta u Dr. Kiszki?

7 1 Cytuj
  • 19 sty 2021

podpowiedzcie gdzie znajde ginekolog -kobieta wejscie bez schodow w M-cach

• 21 sie 2021

Witam, czy dr Kocot nadal pracuje w szpitalu ? Czy jest godzien polecenia? Planuję drugą ciążę. Z pierwszą chodziłam właśnie do niego, ale to było dobrych parę lat temu. Dwie kolejne poroniłam. Na Internecie , kiedy wpisze adres, gdzie przyjmował wyświetla się informacja ,,zamknięte na stałe ". Czyżby dr przeszedł już na emeryturę? Jeżeli nie dr Kocot to jakiego innego lekarza polecacie?

• 22 sie 2021

Dr Kocot przyjmuje teraz na ul. Jagiellońskiej tam gdzie przyjmował dr Konopka i tam jest też analityka i szkoła rodzenia

1 Cytuj
  • 23 sie 2021

Dziękuję, czyli rozumiem nadal pracuje w szpitalu i mogę mu spokojnie powierzyć prowadzenie drugiej ciąży.

• 23 sie 2021

Pracuje ale tylko raz w tygodniu.

• 29 gru 2021

Gdzie obecnie przyjmuje dr. Kiszka, lub Borczak na NFZ?

• 13 paź 2022

Czy dr Chęciński pracuje w myślenickim szpitalu?

6 Cytuj
  • 29 lis 2025

Witam , ja miałam dwie cesarki u dr. Wojciecha Dudka i jestem bardzo zadowolona z opieki , jest zdecydowanie lekarzem z powołaniem jakich w tych czasach jest niewiele . Ponadto opieka szpitalna na oddziale położniczym również była bardzo dobra , Panie pielęgniarki były bardzo pomocne w tym trudnym czasie dochodzenia do siebie po cesarskim cięciu .

2 1 Cytuj
  • 27 sty

A ja mam pytanie czy któraś z Was miała może tutaj zabieg plastyki pochwy ? Są tutaj takie dziewczyny ? Chodzi mi oczywiście o konkretne wskazania do tego typu zabiegu.

• 18 lut
    OlszarKa napisał/a:

A ja mam pytanie czy któraś z Was miała może tutaj zabieg plastyki pochwy ? Są tutaj takie dziewczyny ? Chodzi mi oczywiście o konkretne wskazania do tego typu zabiegu.

Hej, Ja jestem. A skąd takie pytanie ? Masz konkretne wskazania ku temu zabiegowi ?

• 20 lut

Nooo chodzi o to, że jestem po dwóch porodach i mam problem z trzymaniem moczu niestety, dlatego zastanawiam się nad tego typu zabiegiem. I nie, nie mów mi prosze o fizjo uro, bo już miałam i niespecjalnie mi to pomogło.

• 21 lut

No to przede wszystkim zacznij szukać dobrego lekarza ginekologii estetycznej, który zajmuje się tematem. Pamiętaj również, że potem po zabiegu okres rekonwalscencji to tak lekko 6 tygodni.

• 23 lut

Hej, Dzięki za odpowiedzi. A mogę zapytać gdzie Ty robiłaś ten zabieg ? Bedę wdzięczna za jakąś wskazówkę.

• 24 lut

Hej Pewnie. Ja akurat zanim zrobiłam to szukałam na terenie całej Polski. Serio było mi wszystko jedno gdzie ten zabieg będę miała. Znalazłam na Śląsku dr Serafina. Wcześniej już go zaobserwowałam na IG. Potem widziałam bardzo fajny wywiad u żurnalisty.

Odpowiedz